Onze WordPress Hosting Pakketten

Een website maken zonder technische kennis? Kies dan voor WordPress hosting. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee je eenvoudig een website maakt. Dankzij onze gratis installatieservice wordt WordPress automatisch voor je geïnstalleerd. Zo kun jij je meteen concentreren op het bouwen je website. Loop je tegen problemen aan? Mail of bel met onze gratis servicedesk voor uitstekende ondersteuning. Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van webhosting en kunnen je overal mee helpen.

*Actieprijs geldt eerste drie maanden, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd

Standaard inbegrepen in alle pakketten

De extra's van WordPress Hosting

Gratis installatiehulp

Je kunt direct aan de slag met je WordPress website door gebruik te maken van de gratis installatiehulp

Gratis domeinnaam

Het eerste jaar is je domeinnaam gratis bij je hostingpakket, zo heb je extra korting in het eerste jaar!

Support

Onze servicedesk helpt je als je tegen problemen oploopt met de ontwikkeling van je WordPress website.

SEO modules

Met diverse uitgebreide SEO modules ben je snel vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Welk WordPress webhosting pakket is geschikt voor mij?

Webhosting is een eigen stukje opslag op een server waar je een website op kunt plaatsen. Aan je webhosting zit altijd een domeinnaam verbonden. Wanneer je de domeinnaam intypt, wordt er verbinding gelegd met het hostingpakket op de server. Het is verstandig om het CMS te installeren op een Linux server, waarbij PHP 7.2 wordt aanbevolen en MYSQL 5.6 of MariaDB 10.0 nodig is. Bij ons beschikken alle webhosting over deze specificaties.

Bij een kleine website of blog is de standaard hosting voldoende, voor een grotere website voor zakelijk gebruik wordt de plus webhosting geadviseerd en het compleet pakket is geschikt voor websites met veel verkeer en opslag. Het verschil in de webhostingpakketten zit hem met name in de omvang van opslag en gebruik.

Snelle WordPress webhosting uit Nederland

Naast goede content en linkbuilding hecht Google ook veel waarde aan een snelle website. Het voordeel van WordPress is dat het in de basis geen zwaar pakket is, in combinatie met de servers van Argeweb, die zijn uitgerust met SSD harde schijven ben je gegarandeerd van snelle webhosting. Met onze WordPress hosting wordt je website in Nederland gehost. Ons datacenter is aangesloten op AMS-IX. Veel gebruikers maken van hun site ook een webwinkel, door een snelle website kun je hierdoor ook meer conversies realiseren. Daarnaast kun je ook direct het CMS installeren doormiddel van onze CMS installatie tool die standaard wordt meegeleverd op onze hostingpakketten.

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende PHP versies op de webhosting pakketten. In de afgelopen jaren zijn de versies van PHP aanzienlijk verbeterd in snelheid. Hierdoor kunt u met de laatste versie van PHP een snelle laadtijd realiseren.

Dit beloven we jou

Niet Blij? Geld Terug

Wij geloven in onze hosting, maar beseffen ook dat het weleens kan gebeuren dat je niet tevreden bent. Dit kan je binnen 30 dagen na je aankoop aangeven en dan storten wij het bedrag terug.

Supersnelle SSD webhosting

Al onze hosting producten staan op geavanceerde en razendsnelle SSD opslag. Dit zorgt ervoor dat jouw website ook razendsnel is.

Betrouwbaarheid en veiligheid

ISO 27001, 9001 en 22301 gecertificeerd voor uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van je website.

Betrouwbare servers

Wij hosten je website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters. De infrastructuur beheren en monitoren wij 24/7 zelf.

Deskundige support

Onze experts van de servicedesk helpen je graag wanneer je vragen hebt of er even niet uitkomt. Ze zijn bereikbaar op 085-0218861 en support@argeweb.nl.

Managed WordPress hosting

Bij reguliere WordPress hosting ben je zelf verantwoordelijk voor het updaten en onderhouden van je website. Alle updates van het CMS, thema’s of plug-ins dien je zelf in de gaten te houden en op tijd bij te werken. Doe je dit niet, dan loop je het risico op een beveiligingslek, een langzamere website dan andere up-to-date websites of profiteer je niet van de nieuwste functionaliteiten.

Als je niet weet hoe je het beste kunt updaten of als je hier gewoonweg geen tijd voor hebt, kun je onze Managed WordPress hosting gebruiken. Hierbij zorgen onze professionals voor de updates van jouw website.

De mogelijkheden van een WordPress website

Plug-in database

 • Direct installeren en gebruiken
 • Gemakkelijk te updaten
 • Veel uitbreidingen
 • Gratis te gebruiken

Er is een uitgebreide database aan plug-ins beschikbaar. Een plug-in is een onderdeel voor de website. Zo zijn er plug-ins voor contactformulieren, SEO optimalisatie en beveiliging.

Het is zelfs mogelijk om een webshop van je website te maken. De plugins werken goed samen met je thema. De installatie gaat erg gemakkelijk, met een druk op de knop is je plug-in geïnstalleerd.

Thema's

 • Gratis en premium themes
 • Direct te installeren
 • Makkelijk aan te passen met child-theme
 • Gemakkelijk uit te breiden

Het CMS beschikt over een enorm aanbod van zogenaamde thema’s. Een thema is de uiterlijke schil van de website. Nadat het theme is geïnstalleerd, is het verstandig om een zogenaamd ‘child-theme’ aan te maken.

Een child-theme is een onderdeel van het hoofd thema waar je ongestoord wijzigingen in kunt uitvoeren zonder dat bij een update aan het hoofdthema de wijzigingen verloren gaan. De thema's zijn standaard geoptimaliseerd voor tablet en smartphone.

SEO optimalisatie

 • Controle op titel en meta description
 • Controle op content
 • Controle op leesbaarheid
 • Gratis en premium versie

Een WordPress website heeft goede potentie in de zoekresultaten. Voor de vindbaarheid biedt het systeem ook een uitgebreide SEO plugin aan (Yoast) die je kunt gebruiken voor je website; hiermee is het eenvoudig mogelijk om titels en meta omschrijvingen toe te voegen aan pagina’s.

Deze plug-in helpt je om het alles uit de pagina te halen qua optimalisatie, zo krijg je een overzicht of er voldoende content is en krijgt je een beeld of de lengte van de paginatitel en meta-description in orde is.

Gemakkelijke editor

 • Gemakkelijk content toevoegen
 • Gemakkelijk media uploaden
 • Eenvoudig H1 en H2 toevoegen
 • Bewerken van HTML code mogelijk

Het bewerken van de pagina's van de website gaat heel eenvoudig doormiddel van de ingebouwde WYSIWYG editor. Deze afkorting staat voor 'What you see is what you get'.

Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk je teksten voor de website kunt toevoegen en bewerken. Deze editor stelt je ook in staat om teksten dichtgedrukt, onderstreept of cursief te maken.

Blog

 • Actuele content maken
 • Positief voor Google positie
 • Uitgebreid archief
 • Categoriseren mogelijk

Het systeem is bij de start begonnen als een blog en nu opgegaan in een volwaardig CMS. Het bijhouden van een blog binnen het CMS systeem kent vele mogelijkheden.

Je kunt categorieën aanmaken, gebruik maken van de tag base en eenvoudig berichten delen op social media kanalen. Een blog toevoegen zorgt voor terugkerende bezoekers en betere SEO.

Cache

 • Verkort je laadtijd
 • Positief voor Google positie
 • Tips voor snelheidswinst
 • Gratis en premium versie

Meerdere plug-ins zorgen voor een langere laadtijd. Een caching plug-in zorgt ervoor dat bepaalde bestanden met code worden samengevoegd of worden opgeslagen. Wanneer de bezoeker terugkeert wordt de code veel sneller ingeladen.

Daarnaast is het optimaliseren van afbeeldingen op je website aan te bevelen. Sla afbeeldingen niet op zeer hoge resoluties op.

Je eigen WordPress website laten maken?

Kost een WordPress website laten maken je teveel tijd of moeite? De webdesigners van Argeweb Design Service staan klaar om voor jouw bedrijf een professionele website te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen

WordPress Hosting is hetzelfde als webhosting, met het enige verschil dat je het CMS automatisch mee geïnstalleerd kunt krijgen. Ook kun je ervoor kiezen om op je standaard webhosting pakket zelf WordPress te installeren met behulp van onze gratis website software tool. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige hosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt.

Via onze handige meegeleverde tool kun je zonder technische kennis en met enkele kliks zelf het CMS installeren. Heb je hulp nodig bij het installeren van je CMS? Maak dan gebruik van onze gratis installatiehulp, je kiest deze optie wanneer je een webhostingpakket besteld.

Het installeren kan zowel op een Windows als een Unix/Linux webhosting pakket, echter raden wij aan het op Unix/Linux te gebruiken. Pakketten worden bij ons standaard op Unix aangemaakt, maar pakketten die op Windows staan kunnen kosteloos gemigreerd worden.

De webhosting pakketten van Argeweb zijn ontworpen voor de beste performance, met razendsnelle website laadtijden. Testresultaten

Je website wordt te allen tijde opgeslagen op servers in Nederland. Onze datacenters bevinden zich in Amsterdam en Schiphol-Rijk. Doordat onze verbindingen dubbel zijn uitgevoerd ben je altijd verzekerd van een hoogwaardige uptime.

Het CMS heeft de mogelijkheid om via de back-end automatisch een update te doen naar de nieuwe versie. Ook de plugins kunnen via dit gedeelte worden geupdate. Het is ook mogelijk om de plugins en de versie van het CMS automatisch te laten updaten.

Ook het bouwen en optimaliseren van websites behoort tot de diensten van Argeweb. Wil je meer informatie bekijk dan de pakketten op de pagina website laten maken

Het belangrijkste punt bij webhosting is de snelheid, Argeweb biedt je hosting aan op kwalitatief zeer hoogwaardige servers. Daarnaast bieden wij je een uitgebreid webhosting control panel waarmee je gemakkelijk en snel allerlei functies voor je website kunt regelen..

Wij kunnen je website ook verhuizen naar Argeweb. Onze support desk kan je hiermee verder helpen.

Je hebt de mogelijkheid om voor slechts € 1,95 per maand een ssl certificaat mee te bestellen. Met een SSL certificaat worden de gegevens die een bezoekers via je WordPress website verstuurd, versleuteld verzonden.

Dit is mogelijk! Je kunt de plugin 'Woocommerce' downloaden en installeren. Via deze plugin kun je gemakkelijk je webwinkel beheren. Je kunt producten toevoegen, betaal- en verzendmethode instellen en bestellingen beheren.

Het wijzigen van een geinstalleerd thema is zeker mogelijk. Er worden wel regelmatig updates uitgebracht voor thema's, daarom is het verstandig om eerst een zogenaamd 'child-theme' te installeren. Er zijn speciale plug-ins waarmee je een child-theme kunt aanmaken. In een child-theme kun je ongestoort wijzigingen in de code aanbrengen zonder dat deze bij een update verloren gaan. Wil je meer informatie over het installeren van een child-theme, neem dan contact op met onze servicedesk.