Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Onze WordPress Hosting Pakketten

Een website maken zonder technische kennis? Kies dan voor WordPress hosting. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je eenvoudig een website maakt. Met onze gratis installatieservice wordt WordPress automatisch voor je geïnstalleerd. Loop je tegen problemen aan? Neem contact op met onze servicedesk voor gratis ondersteuning. Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van webhosting en kunnen je overal mee helpen.

*Actieprijs geldt de eerste maand, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd
**Maximale ruimte geldt als onderdeel van de totale opslag van het webhostingpakket.

Wat krijg je bij je Webhosting pakket?

domeinnaam wereldbol

Gratis Domeinnaam

Het eerste jaar krijg je jouw domeinnaam er gratis bij. Geldig voor deze extensies: .nl, .eu, .com, .info, .biz, .net, .org, .de en .be

email envelop

Zakelijke E-mail

Je kan al je collega's of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.

webhosting installatieservice

Installatieservice

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

argeweb blijheidsgarantie

Blijheidsgarantie

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

spamexperts spamfilter

SpamExperts Spamfilter

Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden.

webhosting verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen je website, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

De 8 zekerheden waar jij blij van wordt

nummer 1

Telefonisch praat makkelijker

Je kunt ons bellen als iets even niet in woorden uit te drukken is. Geen ingewikkeld gepingpong met technische termen.

nummer 2

Wij denken in oplossingen

Geen vlugge reactie, maar een echt goede oplossing voor je probleem. Een standaard antwoord werkt namelijk niet voor jouw unieke vraag.

nummer 3

Wij spreken Jip-en-Janneketaal

We spreken taal die makkelijk te begrijpen is. Gebruiken we toch een technische term, dan leggen we deze uit.

nummer 4

Blije en klantvriendelijke helpers

Enthousiast en betrokken lossen wij jouw vraag op. Dat geeft ons meer energie dan een sterke bak koffie.

nummer 5

De-ook-even-uitleggen-hulp

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

nummer 6

Wij denken pro-actief met je mee

We lossen graag problemen voor je op. Nog leuker vinden we het om te voorkomen dat ze ontstaan.

nummer 7

Verhuizen-met-nazorg-service

Wij zetten niet alleen jouw bestanden over, maar controleren ook de werking van je website. Wel zo fijn.

nummer 8

Niet blij? Geld terug

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

Welk WordPress Hosting pakket is geschikt voor mij?

Bij een kleine website of blog is het kleinste pakket voldoende. Voor een grote/zakelijke website worden de grotere pakketten aanbevolen, zodat je website sneller is en je meer opslag hebt. Het voordeel van WordPress is dat het geen zware software is. In combinatie met de servers van Argeweb ben je gegarandeerd van snelle webhosting. Bovendien wordt je website op betrouwbare servers gehost in Nederland.

WordPress website laten maken

Kost een WordPress website maken je teveel tijd of moeite? Onze webdesigners staan klaar om voor jou een professionele website te bouwen.

Veelgestelde vragen

WordPress Hosting is hetzelfde als webhosting, met het enige verschil dat je het CMS automatisch mee geïnstalleerd kunt krijgen. Ook kun je ervoor kiezen om op je standaard webhosting pakket zelf WordPress te installeren met behulp van onze gratis website software tool. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige hosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt.

Via onze handige meegeleverde tool kun je zonder technische kennis en met enkele kliks zelf het CMS installeren. Heb je hulp nodig bij het installeren van je CMS? Maak dan gebruik van onze gratis installatiehulp, je kiest deze optie wanneer je een webhostingpakket besteld.

Het installeren kan zowel op een Windows als een Unix/Linux webhosting pakket, echter raden wij aan het op Unix/Linux te gebruiken. Pakketten worden bij ons standaard op Unix aangemaakt, maar pakketten die op Windows staan kunnen kosteloos gemigreerd worden.

De webhosting pakketten van Argeweb zijn ontworpen voor de beste performance met snelle website laadsnelheid. Testresultaten

Je website wordt te allen tijde opgeslagen op servers in Nederland. Onze datacenters bevinden zich in Amsterdam en Schiphol-Rijk. Doordat onze verbindingen dubbel zijn uitgevoerd ben je altijd verzekerd van een hoogwaardige uptime.

Het CMS heeft de mogelijkheid om via de back-end automatisch een update te doen naar de nieuwe versie. Ook de plugins kunnen via dit gedeelte worden geupdate. Het is ook mogelijk om de plugins en de versie van het CMS automatisch te laten updaten.

Ook het bouwen en optimaliseren van websites behoort tot de diensten van Argeweb. Wil je meer informatie bekijk dan de pakketten op de pagina website laten maken

Het belangrijkste punt bij webhosting is de snelheid, Argeweb biedt je hosting aan op kwalitatief zeer hoogwaardige servers. Daarnaast bieden wij je een uitgebreid webhosting control panel waarmee je gemakkelijk en snel allerlei functies voor je website kunt regelen..

Wij kunnen je website ook verhuizen naar Argeweb. Onze support desk kan je hiermee verder helpen.

Je hebt de mogelijkheid om voor slechts € 2,95 per maand te upgraden naar een Premium SSL certificaat.

Dit is mogelijk! Je kunt de plugin 'Woocommerce' downloaden en installeren. Via deze plugin kun je gemakkelijk je webwinkel beheren. Je kunt producten toevoegen, betaal- en verzendmethode instellen en bestellingen beheren.

Het wijzigen van een geinstalleerd thema is zeker mogelijk. Er worden wel regelmatig updates uitgebracht voor thema's, daarom is het verstandig om eerst een zogenaamd 'child-theme' te installeren. Er zijn speciale plug-ins waarmee je een child-theme kunt aanmaken. In een child-theme kun je ongestoort wijzigingen in de code aanbrengen zonder dat deze bij een update verloren gaan. Wil je meer informatie over het installeren van een child-theme, neem dan contact op met onze servicedesk.