Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

De voordelen van Rankingcoach

SEO tool

Beter gevonden worden in Google met behulp van onze SEO tool heeft positieve gevolgen voor je online succes.

Eenvoudig

Met behulp van eenvoudige opdrachten en handige video's optimaliseer je je website in een korte tijd.

Op elk device

Met de SEO tool monitor optimaliseer je je website continue en waar je ook bent. Op zowel pc, tablet en smartphone.

Statistieken

Via statistieken zie je precies de vorderingen van je website, bijvoorbeeld ranking en zoekwoorden.

Hoger in Google

Verbeter je positie in Google! Altijd al een hoge positie willen hebben in de zoekresultaten van Google, maar weet je niet hoe? Dan is er nu Argeweb rankingCoach, een tool die samen met met jou de website optimaliseert voor onder andere de Google zoekmachine.

Hoe ziet rankingcoach eruit?

De mogelijkheden van Rankingcoach

Keywords

De SEO tool helpt je bij het kiezen van de juiste keywords, oftewel zoekwoorden, waarop je website gevonden dient te worden.

Takenlijst

Handige takenlijst met uitleg en video's, onderverdeeld in verschillende categorieën. Met elke uitgevoerde taak optimaliseert je je website.

Concurrentievergelijking

Je kunt je concurrentie vergelijken. Zo heb je te allen tijde inzichtelijk hoe je concurrenten presteren en krijg je tips om hierop in te spelen.

Rapportages

RankingCoach biedt je overzichtelijke en gevisualiseerde statistieken en grafieken om de groei van je online succes te bekijken.

Veelgestelde vragen

RankingCoach is een online SEO tool die je helpt bij het optimaliseren van jouw website voor een hogere Google ranking. Met RankingCoach optimaliseer je in drie stappen jouw SEO positie. Als eerste voert RankingCoach een website analyse en zoekwoordonderzoek uit. De basis van jouw SEO strategie. Hierna staat er een eenvoudige to-do lijst voor je klaar zodat je website stap voor stap geoptimaliseerd wordt aan de hand van opdrachten. Aansluitend gebruik je RankingCoach voor het monitoren van de SEO prestaties.

Ja! Binnen een korte tijd bereik je met je website topresultaten in je bedrijfssector. En dat betekent meer bezoekers.

De tool is niet gebonden aan één bepaalde hostingprovider en werkt dus ook prima als je website niet bij ons wordt gehost.