VPS Hosting

Krachtige Virtual Private Server

  • Tot wel 48 GB RAM
  • Gratis private network
  • Onbeperkt dataverkeer
Samenstellen

Een VPS voor iedereen en elk project

Een VPS nodig voor een website of applicatie? Stel dan nu zelf en naar eigen wens uw Virtual Private Server samen, kies onder andere een control panel, extra IP adressen en uw favoriete besturingssysteem.

VPS hosting direct beschikbaar

Direct beschikbaar

Ruime keuze uit onze voorgeïnstalleerde templates, welke direct beschikbaar zijn voor gebruik.

snelle VPS SSD opslag en zware RAID controllers

Supersnel

SSD opslag, voorzien van zware RAID controllers en de meest recente Intel Xeon CPU's.

A-klasse HP bladeservers virtual private server

Uitstekende kwaliteit

Opgebouwd uit A-klasse HP bladeservers. Argeweb is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd.

High Performance VPS Hosting

Argeweb biedt virtual private servers op een krachtig platform opgebouwd uit hoogwaardige HP servers. Op deze VPS servers kunt u zelf websites hosten in eigen beheer. Zijn de standaard pakketten niet sterk genoeg? De Heavy VPSen van Argeweb zijn speciaal ontwikkeld voor de geavanceerde gebruiker en zijn perfect inzetbaar voor veeleisende en drukbezochte websites en voor zwaardere applicatie- en database servers.

VPS Samenstellen

Windows VPS

Windows Server

Samenstellen Windows VPS

Onbeperkt dataverkeer

Op al onze VPS-en heeft u onbeperkt dataverkeer. Er is wel een Fair Use Policy van toepassing op het verbruik.

Console toegang

Via console toegang heeft u, met two-factor authentication, altijd en direct toegang tot uw VPSen.

Gratis Private network

Creëer gratis uw eigen private network, zo kunt u zonder zorgen VPSen met elkaar verbinden via een VLAN.
Aangesloten op AMS-IX

Datacenter Schipholrijk

HP Enterprise hardware

SSD opslag

100% Tevredenheidsgarantie

ISO 9001 en 27001 gecertificeerd


Control Panels

Bij uw VPS kunt u optioneel een control panel meebestellen. U kunt kiezen uit Plesk of DirectAdmin. Met beide control panels kunt u eenvoudig uw server beheren.

Snapshot

Maak eenvoudig een snapshot. Handig wanneer u nieuwe software, patches of upgrades heeft geïnstalleerd en terug wilt naar die momentopname.

Extra IP adres

Voor bepaalde toepassingen meerdere IP-adressen nodig? Vraag tot maximaal 10 extra IP-adressen aan.

Back-up

Bij uw VPS kunt u tevens optioneel een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van uw VPS.

Wat klanten vinden van onze VPS Hosting

Van alle vergelijkingssites scoren wij gemiddeld een 9,2 op basis van 735 ervaringen.

Veelgestelde vragen


Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop een besturingssysteem (Windows of Linux) geïnstalleerd kan worden. Deze draait op een fysieke server die geschikt is voor virtualisatie. Deze fysieke servers hebben erg veel rekenkracht en geheugen om virtuele machines te kunnen draaien.

Een snapshot maakt u voordat u wijzigingen aanbrengt op uw VPS. Dit kan bijvoorbeeld een update zijn van Apache of PHP. Mocht het fout gaan dan kunt u de snapshot, die u heeft gemaakt herstellen. Door het terugplaatsen van de snapshot is uw VPS precies hetzelfde als op het moment dat de snapshot is gemaakt.

Een Argeweb Cloud VPS kan opnieuw geïnstalleerd worden (een schone installatie) middels de redeploy functie. Middels deze functie kunt u ook een redeploy doen met een ander besturingssysteem.

VPS redeploy

Bij webhosting (shared hosting) draait uw website op een gedeelde server. Alle websites die op deze server staan maken gezamenlijk gebruik van dezelfde servercapaciteit. Bij VPS hosting krijgt u een bepaald gedeelte van de server-capaciteit tot uw beschikking. Het voordeel hiervan is dat uw website niets hoeft te verdelen en dat de prestatie van uw website niet kan worden beïnvloed door websites van andere klanten. Dit is bij webhosting wel het geval.

Naast de manier waarop de servercapaciteiten van de server worden verdeeld is er nog een belangrijk verschil. Met VPS hosting krijgt u volledige controle over de virtuele server, waardoor deze net zo flexibel is als een fysieke server. U heeft de vrijheid om voor een bepaald VPS besturingssysteem te kiezen dat u wilt draaien, alsook welke software u hierop installeert. Tevens kunt u op een VPS meerdere eigen websites hosten.

U kiest voor VPS hosting als u een website heeft met veel bezoekers, denk hierbij aan een zakelijke website, webshop of goedlopende blog. In deze gevallen moet uw website te allen tijde goed en snel bereikbaar blijven. Heeft u niet zoveel verkeer en wilt u minder betalen voor het hosten van uw website? Dan is webhosting een goed alternatief.

U kunt verschillende VPS-en afnemen bij Argeweb. Het verschil bij de VPS-en zit hem in de hoeveelheid geheugen, de opslagruimte en het aantal cores. Afhankelijk van uw project cq. werkzaamheden kiest u de VPS die het beste bij uw wensen past en genoeg resources biedt.

VPS vergelijken

Bekijk alle veelgestelde vragen.


Tevredenheidsgarantie

Argeweb gelooft in de kwaliteit van haar dienstverlening en levert krachtige VPS-en. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw VPS Server, dan bieden wij u binnen 30 dagen een duidelijke 100% tevredenheidsgarantie.

Argeweb Cloud VPS

al vanaf €1,00 1e maand

Kopen
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW