VPS Hosting

Krachtige Virtual Private Server

  • Onbeperkt dataverkeer
  • Gratis Private Network
  • Console toegang

VPS ACTIE!

Vraag in de periode van 27 februari t/m 13 maart 2019 een VPS aan en maak automatisch kans op één van de LG 29'' UltraWide Gaming Monitoren. Bekijk alle actievoorwaarden hier.

VPS Pakketten

Een VPS server biedt meer flexibiliteit en vrijheid dan webhosting. Dit maakt een VPS geschikt voor het hosten van websites, onderhouden van databases en het hosten van software. Heb je veel performance nodig? Dan kan je eenvoudig upgraden. We bieden pakketten aan tot 48GB RAM en 1500GB SSD opslag. Bovendien hebben onze VPS-en onbeperkt dataverkeer, een gratis private network en console toegang. Ook kan je 10 extra IP-adressen aanvragen en staan onze servers in Nederlandse datacenters voor de beste beveiliging.

Extra specificaties

Plesk & DirectAdmin
Hyper-V
AMS-IX
SSH toegang
HP Enterprise
Cronjobs
Root toegang

Waarom je een VPS koopt bij Argeweb

Extra IP-adressen

Extra IP-adressen

Voor bepaalde toepassingen meerdere IP-adressen nodig? Vraag tot maximaal 10 extra IP-adressen aan voor je server.

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt dataverkeer

Op al onze virtual private servers heb je onbeperkt dataverkeer. Er is wel een Fair Use Policy van toepassing.

Gratis Private Network

Gratis Private Network

Creëer je eigen private network. Zo kan je virtual private servers met elkaar verbinden via een VLAN.

Console toegang

Console toegang

Onze VPS-en hebben console toegang zodat je met two-factor authentication altijd en direct toegang hebt tot je servers.

De ideale VPS server

In samenwerking met de Tweakers community hebben wij de ideale Virtual Private Server ontwikkeld. Meer dan 1000 gebruikers hebben deelgenomen aan ons onderzoek om hun voorkeur aan te geven hoe de ideale webserver image er uit zou moeten zien. Op basis van de resultaten zijn de drie best mogelijke configuraties gemaakt en op de markt gebracht. Je hoeft alleen nog maar te kiezen hoeveel performance je wil aan RAM en SSD.

  • Ubuntu 16.04 + LEMP + Memcached + IPtables
  • Ubuntu 16.04
  • CentOS 7 + DirectAdmin + NGINX/Apache
Probeer nu
Ideale VPS

High performance VPS hosting

Krachtig platform

We bieden onze virtual private servers aan op een krachtig platform die is opgebouwd uit hoogwaardige HP servers. Deze servers zijn uitermate geschikt om websites, databases of software om te hosten.

Controlepaneel

Je kan optioneel een voorgeïnstalleerd control panel bestellen bij je VPS server. Hiermee kan je eenvoudig zelf je server beheren. Je hebt de keuze uit de controle panelen Plesk en DirectAdmin.

Back-up

Je kan ook een back-up toevoegen. Als je voor deze optie kiest, maken wij dagelijks een back-up van je server. Als het dan nodig is om terug te gaan naar een eerdere versie van je server, kan je met de back-up snel terug naar de oude omgeving.

Snapshot

Een snapshot is een momentopname van de bestanden die op dat moment op de server staan. Dit is vooral handig wanneer je nieuwe software gaat installeren en niet zeker weet of dit wel gaat werken. Mocht het fout gaan kan je met de snapshot eenvoudig terug naar het moment voor de installatie. Een snapshot zit inbegrepen vanaf het Pro 2 pakket.

Direct je VPS samenstellen

Windows VPS

Windows Server

Windows

We hebben al meer dan 50.000 blije klanten

Veelgestelde vragen

Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop een besturingssysteem (Windows of Linux) geïnstalleerd kan worden. Deze draait op een fysieke server die geschikt is voor virtualisatie. Deze fysieke servers hebben erg veel rekenkracht en geheugen om virtuele machines te kunnen draaien.

Een snapshot maak je voordat je wijzigingen aanbrengt op je VPS. Dit kan bijvoorbeeld een update zijn van Apache of PHP. Mocht het fout gaan dan kan je de snapshot die je gemaakt hebt weer herstellen. Door het terugplaatsen van de snapshot is je VPS precies hetzelfde als op het moment dat de snapshot gemaakt is.

Onze VPS kan opnieuw geïnstalleerd worden (een schone installatie) door middel van de redeploy functie. Met deze functie kan je ook een redeploy doen met een ander besturingssysteem.

Bij webhosting draait je website op een gedeelde server. Alle websites die op deze server staan maken gezamenlijk gebruik van dezelfde servercapaciteit. Bij VPS hosting krijg je een bepaald gedeelte van de server capaciteit tot je beschikking. Het voordeel hiervan is dat je website niets hoeft te verdelen en dat de prestatie van je website niet kan worden beïnvloed door websites van andere klanten. Dit is bij webhosting wel het geval.

Naast de manier waarop de capaciteiten van de server worden verdeeld is er nog een belangrijk verschil. Met VPS hosting krijg je volledige controle over de virtuele server, waardoor deze net zo flexibel is als een fysieke server. Je hebt de vrijheid om zelf te kiezen welk besturingssysteem je kiest en welke software je erop installeert. Ook kan je op een VPS meerdere websites hosten.

Je kiest voor VPS hosting als je een website hebt met veel bezoekers. Een zakelijke website, webshop of goedlopende blog moet natuurlijk goed, snel en altijd bereikbaar zijn. Heb je niet zoveel verkeer en wil je minder betalen voor het hosten van je website? Dan is webhosting de ideale optie voor jou.

Bij het bestellen kan je een besturingssysteem en control panel kiezen. Binnen dit control panel (Plesk of DirectAdmin) kan je verschillende mogelijkheden qua veiligheid implementeren. Bij DirectAdmin is het bijvoorbeeld mogelijk om een Firewall te installeren om zo ongewenste inlogpogingen te blokkeren. Je VPS draait op HP blade servers waardoor wij een uitstekende betrouwbaarheid kunnen realiseren.

Onze VPS-en worden standaard met besturingssysteem en control panel opgeleverd. Je kan via SSH installaties doen op je server, denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van functies of programma's.

Je kan aanvullend een back-up bestellen. Deze back-ups worden automatisch elke nacht gemaakt. Indien er zich een probleem voordoet met je VPS, kan onze servicedesk je VPS herstellen met de back-up.

Standaard wordt er één IP-adres meegeleverd. Je kan dit uitbreiden tot maximaal 11 IP-adressen. Je eerste IP-adres is inbegrepen bij de server en voor elk aanvullend-IP adres betaal je 0,95per maand.

Je kan op je server kiezen voor twee control panels: DirectAdmin of Plesk. Binnen deze control panels kan je het verbruik zien. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel opslagruimte je VPS nog over heeft of hoeveel dataverkeer er verbruikt wordt. Ook kan je per gebruiker het verbruik aflezen.

Je virtuele server is gemakkelijk uit te breiden in het geval dat je opslag tekort komt. Je kan dan contact opnemen met onze servicedesk voor het uitbreiden van bijvoorbeeld schijfruimte of geheugen. Ze zijn gratis bereikbaar via 0800 932 46 78 en support@argeweb.nl.

Argeweb host de data van je server alleen op Nederlandse bodem. Onze datacenters staan in Amsterdam en Schiphol Rijk. Lees hier meer over onze infrastructuur.

Wij gaan er natuurlijk van uit dat je server nooit onbereikbaar is, echter kan dit wel eens voorkomen. Een voorbeeld; je hebt een grote actie opgezet waardoor er veel verkeer naar je website wordt geleid en waardoor deze uit het geheugen loopt. Wanneer dit gebeurt of bij andere problemen, kan je het beste contact opnemen met onze servicedesk. je kan gratis bereiken via 0800 932 46 78 en support@argeweb.nl. Onze experts kunnen precies zien waar het hoge verbruik vandaan komt en je direct helpen. Boven kan je in Mijn Argeweb zelf je server eenvoudig opnieuw opstarten.

Net als je PC dient een VPS ook regelmatig te worden bijgewerkt. Het updaten van de verschillende software componenten kan via de command line. Je maakt dan gebruik van het commando 'yum update'. Wanneer je DirectAdmin als control panel gebruikt, kan je de Custom Build plugin installeren. Deze plugin houdt je DirectAdmin VPS altijd up-to-date.

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW