VPS Hosting

Krachtige Virtual Private Server

Configureer
VPS hosting direct beschikbaar

Direct beschikbaar

Ruime keuze uit onze voorgeïnstalleerde templates, welke direct beschikbaar zijn voor gebruik.

snelle VPS SSD opslag en zware RAID controllers

Supersnel

SSD opslag, voorzien van zware RAID controllers en de meest recente Intel Xeon CPU's.

A-klasse HP bladeservers virtual private server

Uitstekende kwaliteit

Opgebouwd uit A-klasse HP bladeservers. Argeweb is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd.
Ideale VPS Server

In samenwerking met de Tweakers community hebben wij de ideale VPS ontwikkeld. Meer dan 1000 gebruikers hebben deelgenomen aan ons onderzoek om hun voorkeur aan te geven hoe de ideale webserver image er uit zou moeten zien. Op basis van de resultaten zijn de drie best mogelijke configuraties gemaakt en op de markt gebracht.Probeer nuExtra specificaties


Onbeperkt MySQL

Hyper-V

Windows en Linux

PHP

Eigen IP adres

SSH toegang

Cronjobs

Root toegang


High performance VPS Hosting

Argeweb biedt virtual private servers op een krachtig platform opgebouwd uit hoogwaardige HP servers, waarop u zelf één of meerdere websites kunt hosten in eigen beheer.

Control Panel

Optioneel kunt u een voorgeïnstalleerd control panel meebestellen, waarmee u gemakkelijk zelf de server kunt beheren. Plesk en DirectAdmin behoren tot de mogelijkheden.

Extra IP adres

Voor bepaalde toepassingen meerdere IP-adressen nodig? Vraag tot maximaal 10 extra IP-adressen aan.

Back-up

Optioneel kunt u een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van uw server. Zo kunt u, indien nodig, de gehele geback-upte omgeving terug laten zetten.

Snapshot

Maak eenvoudig een snapshot. Handig wanneer u nieuwe software, patches of upgrades heeft geïnstalleerd en terug wilt naar die momentopname.

Gratis Private Network

Creƫer gratis uw eigen private network, zo kunt u zonder zorgen meerdere VPS-en met elkaar verbinden via een VLAN.

Onbeperkt dataverkeer

Op al onze VPS-en heeft u onbeperkt dataverkeer. Er is wel een Fair Use Policy van toepassing op het verbruik.

Besturingssystemen VPS

De meest populaire besturingssystemen bieden wij als kant en klaar template voor uw Virtuele Private Server. U kunt uw VPS zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor de open source distro's van Linux of ga voor de Windows Server.

Windows

Kies uit Windows Server 2016 Standard Edition of Windows Server 2008 R2 en 2012 R2, beide Datacenter Edition.


Windows VPS

Linux

Ruime keuze uit Linux distro's, zo kunt u kiezen uit CentOS, Ubuntu en Debian.Linux VPS

Plesk Panel

Plesk Panel is het complete control panel waarmee u uw server inricht voor het maken en beheren van vele websites.


Plesk VPS

DirectAdmin

Met DirectAdmin creëert u eenvoudig een professionele hostingomgeving voor uzelf of uw klanten.


DirectAdmin VPS

Veelgestelde vragen


Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop een besturingssysteem (Windows of Linux) geïnstalleerd kan worden. Deze draait op een fysieke server die geschikt is voor virtualisatie. Deze fysieke servers hebben erg veel rekenkracht en geheugen om virtuele machines te kunnen draaien.

Een snapshot maakt u voordat u wijzigingen aanbrengt op uw VPS. Dit kan bijvoorbeeld een update zijn van Apache of PHP. Mocht het fout gaan dan kunt u de snapshot, die u heeft gemaakt herstellen. Door het terugplaatsen van de snapshot is uw VPS precies hetzelfde als op het moment dat de snapshot is gemaakt.

Een Argeweb Cloud VPS kan opnieuw geïnstalleerd worden (een schone installatie) middels de redeploy functie. Middels deze functie kunt u ook een redeploy doen met een ander besturingssysteem.

VPS redeploy

Bij webhosting (shared hosting) draait uw website op een gedeelde server. Alle websites die op deze server staan maken gezamenlijk gebruik van dezelfde servercapaciteit. Bij VPS hosting krijgt u een bepaald gedeelte van de server-capaciteit tot uw beschikking. Het voordeel hiervan is dat uw website niets hoeft te verdelen en dat de prestatie van uw website niet kan worden beïnvloed door websites van andere klanten. Dit is bij webhosting wel het geval.

Naast de manier waarop de servercapaciteiten van de server worden verdeeld is er nog een belangrijk verschil. Met VPS hosting krijgt u volledige controle over de virtuele server, waardoor deze net zo flexibel is als een fysieke server. U heeft de vrijheid om voor een bepaald VPS besturingssysteem te kiezen dat u wilt draaien, alsook welke software u hierop installeert. Tevens kunt u op een VPS meerdere eigen websites hosten.

U kiest voor VPS hosting als u een website heeft met veel bezoekers, denk hierbij aan een zakelijke website, webshop of goedlopende blog. In deze gevallen moet uw website te allen tijde goed en snel bereikbaar blijven. Heeft u niet zoveel verkeer en wilt u minder betalen voor het hosten van uw website? Dan is webhosting een goed alternatief.

U kunt verschillende VPS-en afnemen bij Argeweb. Het verschil bij de VPS-en zit hem in de hoeveelheid geheugen, de opslagruimte en het aantal cores. Afhankelijk van uw project cq. werkzaamheden kiest u de VPS die het beste bij uw wensen past en genoeg resources biedt.

VPS vergelijken

Bekijk alle veelgestelde vragen.


Tevredenheidsgarantie

Argeweb gelooft in de kwaliteit van haar dienstverlening en levert krachtige VPS-en. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw VPS Server, dan bieden wij u binnen 30 dagen een duidelijke 100% tevredenheidsgarantie.
Argeweb Cloud VPS

al vanaf €1,00 1e maand

Kopen
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW