Geen limiet meer op dataverkeer bij onze VPS-en!

Onbeperkt dataverkeer VPS

Vanaf nu geldt er geen limiet meer op het dataverkeer van je VPS configuratie en dat brengt voordelen met zich mee.

Voordelen van onbeperkt dataverkeer

Met onbeperkt dataverkeer hoef je niet meer in te schatten hoeveel data je daadwerkelijk verbruikt en kun je eenvoudiger een afweging maken tussen de juiste VPS configuratie die het beste bij jouw wensen en situatie past. Of die van je klanten. Daarnaast heb je ook geen omkijken meer naar extra kosten. De naheffingen voor wanneer je meer dataverkeer verbruikt dan dat er in je bundel zit zijn nu verleden tijd.

Onbeperkt dataverkeer is van toepassing op al onze VPS-en voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Het migreren van de servers van jouw klant(en) naar de cloud wordt op deze manier nog eenvoudiger.

Let er wel op dat er een Fair Use Clausule van toepassing is op het verbruik van het dataverkeer. Dit houdt in dat wij contact met je opnemen wanneer je écht veel gebruikt en je een passend aanbod doen, zodat je nog efficiënter kan werken!

Geen idee wat een VPS is?

VPS is een afkorting voor Virtual Private Server. Het is een stukje ruimte op een fysieke server waar een besturingssysteem op geïnstalleerd kan worden zoals Windows of Linux. Welk besturingssysteem je wilt mag je helemaal zelf bepalen, want je hebt veel vrijheid over je eigen VPS. In tegenstelling tot webhosting heeft een VPS veel meer capaciteit en is alles in eigen beheer. Je moet dus enigszins wel technisch zijn om aan een VPS te beginnen.

Nog geen VPS?                                              

Onze VPS-en zijn razendsnel en voorzien van SSD opslag, extra IP-adressen en snapshots. Stel vandaag nog jouw ideale VPS samen.

 

Reacties zijn gesloten.