Webdesign Service

Professionele website laten maken

  • Persoonlijke succescoach
  • Mobielvriendelijk design op maat
  • Beveiliging en monitoring
Aanvragen

Argeweb Design Service

Als u weinig tijd of geen technische kennis heeft, maar wel een website nodig hebt, is Argeweb Design Service de ideale uitkomst voor u. Wij kunnen uw website van A tot Z regelen zodat u er verder niet naar om hoeft te kijken. U krijgt een kant-en-klare website aangeleverd die op maat gemaakt is naar uw wensen en behoeften.

Zo verzorgen wij de techniek achter de website, zodat de website goed functioneert en snel is. Ook bewaken we de veiligheid van uw website en helpen we u met het succesvol maken van uw website. Heeft u al een WordPress website, maar wilt u deze laten beheren door ons? Dat kan met onze Managed WordPress Hosting.

Het succes van uw website

Het succes van uw website is voor ons erg belangrijk. Wij leveren uw website daarom niet alleen kant-en-klaar aan zodat u direct aan de slag kan, maar u krijgt ook een succescoach om elke 12 weken te kijken naar welke verbeteringen er mogelijk zijn.

webdesign succescoach

Succescoach

Met uw persoonlijke succescoach bespreekt u iedere 12 weken welke verbeteringen gemaakt kunnen worden aan uw website.

webdesign inclusief webhosting

Kant-en-klaar

We leveren uw website kant-en-klaar inclusief webhosting en professionele e-mailadressen. Na oplevering kunt u direct aan de slag.

webdesign succesvolle website

Succesvol

Het maakt niet uit in welke branche u werkt, wij maken een website die bij u past. Zo bent u verzekerd van een succesvolle website.

De veiligheid van uw website

Cybercriminelen zijn continue actief om slachtoffers te vinden. Om ervoor te zorgen dat uw website veilig is en er geen problemen voorkomen, houden we uw website in de gaten, installeren we de laatste beveiligingsupdates en maken we dagelijkse back-ups.

webdesign 24/7 monitoring service

Monitoring

We houden uw website dag en nacht in de gaten om ervoor te zorgen dat uw website goed werkt en er geen problemen optreden.

webdesign up-to-date service

Laatste updates

We zorgen ervoor dat uw website altijd op de nieuwste versie draait en de laatste beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd.

webdesign dagelijkse back-ups

Back-up

We maken elke dag een back-up van uw website om dataverlies te beperken wanneer er onverhoopt problemen optreden.

De techniek van uw website

De fundering van uw website is het allerbelangrijkste. Zonder een goede basis is het lastig om van de grond te komen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website op een stabiel platform wordt gebouwd en op alle apparaten goed functioneert.

webdesign maatwerk website

Maatwerk

Een website volledig naar uw smaak ingericht. Samen met u maken we een website die voldoet aan uw wensen en behoeften.

webdesign mobielvriendelijke website

Mobielvriendelijk

We maken een responsive website die meeschaalt met het formaat van het scherm voor optimale weergave op alle apparaten.

webdesign wordpress website

WordPress

De website maken we op het populaire platform WordPress. Zo heeft u alle mogelijkheden om een succes te maken van uw website.

Argeweb Design Service Aanvragen

U heeft uw eigen op maat gemaakte website met alle inbegrepen extra's al vanaf €35,00 per maand plus €299,00 eenmalige opstartkosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en we sturen u meer informatie toe.

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW