Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in jouw eigen unieke website? Vul hieronder je gegevens in en laat de optie 'Afdeling' op Algemeen staan. De aanvraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.

Bel voor korting!

Een beller is sneller! Dit geldt ook bij ons. Daarom belonen wij jou met 10% korting op het eenmalige bedrag als je telefonisch je aanvraag doet.

Je kan ons bereiken op:
085-0218861 
+31 (0)10 59 040 15 (internationaal)

penotti

De ervaring van Penotti

''Argeweb is enorm servicegericht. Wanneer wij vragen hebben, worden deze snel en professioneel afgehandeld.''

- Penotti

Argeweb Design Service

Als je weinig tijd of geen technische kennis hebt, maar wel een website nodig hebt, is Argeweb Design Service de ideale uitkomst. Wij kunnen je website van A tot Z regelen zodat je er verder niet naar om hoeft te kijken. Je krijgt een kant-en-klare website aangeleverd die op maat gemaakt is naar jouw wensen en behoeften. Zo verzorgen wij de techniek achter de website, zodat de website goed functioneert en snel is. Ook bewaken we de veiligheid van je website en helpen we met het succesvol maken van je website.

Succesvolle website

Met je persoonlijke succescoach bespreek je iedere 12 weken welke verbeteringen gemaakt kunnen worden aan jouw website. We leveren je website kant-en-klaar inclusief webhosting en professionele e-mailadressen. Na oplevering kan je direct aan de slag. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, wij maken een website die bij jou past. Zo ben je verzekerd van een succesvolle website.

Veilige website

We houden je website dag en nacht in de gaten om ervoor te zorgen dat je website goed werkt en er geen problemen optreden. We zorgen ervoor dat je website altijd op de nieuwste versie draait en de laatste beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd. We maken elke dag een back-up van je website om dataverlies te beperken wanneer er onverhoopt problemen optreden.

Stabiele website

Een website volledig naar jouw smaak ingericht. Samen met jou maken we een website die voldoet aan je wensen en behoeften. We maken een responsive website die meeschaalt met het formaat van het scherm voor optimale weergave op alle apparaten. De website maken we op het populaire platform WordPress. Zo heb je alle mogelijkheden om een succes te maken van je website.

Veelgestelde vragen

Met Argeweb Webdesign Service zorgen wij voor een perfecte website die geschikt is voor alle devices (smartphone, tablet en desktop). Je website wordt in WordPress opgeleverd en iedere 12 weken bespreek je met onze succescoach de eventuele verbeteringen die we kunnen doorvoeren aan je website.

Je kunt al een website laten maken vanaf € 300,00

Ja, de website wordt gemaakt in WordPress, zo heb je dus ook gelijk een CMS waarin je de website gemakkelijk zelf in bij kunt houden!

Ja! Je kunt bij ons ook een webshop laten maken. De webshop wordt gemaakt met WordPress in combinatie met Woocommerce. Het voordeel van Woocommerce is dat deze samen werkt met WordPress.

Je website wordt door ons up to date gehouden. We geven je ook tips en verbeteringen voor je website.

Voor een website betaal je € 35 per maand en voor een webshop € 55 per maand. Hiervoor wordt je website gehost en verzorgen wij de updates en de beveiliging.