Gratis je domeinnaam doorsturen

Domeinnaam doorsturen

Gratis je domeinnaam doorverwijzen

Meer bezoekers naar je website
Koppel meerdere domeinnamen aan een website
Uitstekend geschikt voor actiepagina's

Domeinnamen gratis doorsturen

Een domeinnaam doorsturen is het automatisch doorverwijzen, doorlinken of redirecten van meerdere domeinen naar een website. Dit kun je gebruiken voor een betere bereikbaarheid van je website, speciale acties of social media. Je geregistreerde domeinnaam doorsturen naar een website is bij ons gratis. Je stelt dit heel eenvoudig online in via Mijn Argeweb.

Voorbeelden van een domeinnaam redirect

Registreren van verkeerd gespelde domeinnamen

Het kan voorkomen dat bezoekers een typfout maken bij het intikken van je URL. Daarom is het handig om meerdere domeinnamen te registreren die lijken op jouw domeinnaam. Deze “foutieve” domeinnamen kun je doorsturen naar het juiste domein. Zo komen ook de mensen die een typfout maken uit bij jouw website. Voor Argeweb hebben we dit ook gedaan. Zo komt www.argweb.nl ook uit op onze homepage.

Speciale (marketing)acties

Ook kan je domeinnamen voor je acties registreren en bezoekers eenvoudig doorsturen naar een tijdelijke actiepagina op je website.

Social media

De internetadressen van o.a. LinkedIn, Facebook en Blogs zijn vaak lang en daardoor lastig te onthouden, registreer je eigen naam als domeinnaam en redirect je bezoekers.

E-mail doorsturen

Als je een domeinnaam gebruikt als e-mailadres, kun je deze ook laten doorverwijzen. Je kan dan alle e-mails die binnenkomen op het e-mailadres onder een bepaalde domeinnaam doorsturen naar een andere e-mail inbox. Dit stel je online in via Mijn Argeweb.

Veelgestelde vragen

Een redirect is een verwijzing van een domeinnaam naar een andere domeinnaam (kan ook van een pagina naar een andere pagina).

Indien je een domeinnaam hebt geregistreerd bij ons zonder webhosting pakket, is het mogelijk om de domeinnaam gratis door te schakelen naar een ander internetadres.

Redirects worden veelal toegepast om bezoekers naar de juiste website (pagina) te sturen, bijvoorbeeld als een domeinnaam of pagina url is gewijzigd. Via de redirect komt een bezoeker via de oude URL toch op de nieuwe URL uit.

Een 301 redirect is een permanente omleiding naar een ander webadres. Heb je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam gewijzigd en wil je het verkeer van je oude website (domein) doorverwijzen naar de nieuwe dan kan je gebruik maken van een 301 redirect. Hierdoor blijft ook de linkwaarde behouden, Google ziet immers dat het verkeer wordt doorverwezen.