Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten
Voorbeeld van een webshop element

Inclusief webhosting en e-mail

De webhosting en e-mail faciliteiten van je website zijn inbegrepen in het abonnement. Je krijgt dus een totaal pakket en kan zorgeloos genieten van je website.

Onderhoudsservice

Jij hoeft nergens naar om te kijken. Voor €55 p/m onderhouden wij jouw webshop, zodat je altijd een snelle, veilige en up-to-date webshop hebt.

Voorbeeld van een webshop element
Voorbeeld van een webshop element

Onbeperkt aanpassingen

Je kan onbeperkt aanpassingen laten doen nadat we jouw webshop hebben gebouwd. Hier is wel een fair use op van toepassing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in jouw eigen unieke webshop? Vul hieronder je gegevens in en laat de optie 'Afdeling' op Algemeen staan. De aanvraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.

Veelgestelde vragen

Argeweb Design Service is gericht op de personen die heel goed zijn in het runnen van hun business, maar geen kennis of tijd hebben om een webshop te maken en onderhouden. Wij nemen het hele proces uithanden zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken rondom je webshop.

De bouwkosten zijn afhankelijk van de grootte van jouw webshop. Een kleine webshop is dus een stuk voordeliger dan een uitgebreide webshop. Om de bouwkosten te bepalen kan je vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

Jouw webshop wordt gebouwd in het WordPress CMS en de WooCommerce plugin.

Je webshop wordt door ons in de gaten gehouden, zodat jouw webshop altijd up-to-date en veilig is. We geven je ook tips en verbeteringen voor je webshop.

Voor een webshop betaal je €55 per maand. Hiervoor wordt je webshop gehost inclusief professioneel e-mailadres en verzorgen wij het onderhoud en de beveiliging.