Uw eigen domeinnaam

Uw domeinnaam nog vrij?

Ruime keuze extensies

Registreer uw domeinnaam met verschillende extensies. Naast de standaard extensies zoals .nl, .com en .eu, zijn er ook extensies waarmee u direct laat zien wat u doet; bijvoorbeeld .marketing of .photography. Kortom: bij Argeweb kunt u kiezen uit een compleet aanbod van meer dan 500 extensies!
.nl

Vanaf €3,95 per jaar

.com

Vanaf €8,95 per jaar

.eu

Vanaf €3,95 per jaar

.online

€9,95 per jaar

.de

Vanaf €5,95 per jaar

.be

Vanaf €4,95 per jaar

Wacht niet langer

Eén van de eerste stappen bij het starten van een website, webshop of blog is het registreren van een domeinnaam. Dit is uw unieke adres op het internet. Wacht niet langer en registreer vandaag nog uw gewenste domeinnaam! Van ieder domein is er maar één.DNSSEC beveiliging

Veiligheid vinden wij belangrijk. Alle websites met een .NL domeinnaam zijn daarom standaard (en gratis) beveiligd met DNSSEC. Dit voorkomt internetmisbruik

Domeinnaam specialist

Met 16 jaar ervaring en meer dan 190.000 domeinnaam registraties zijn wij één van de grootste hostingproviders waar u een domeinnaam kunt registreren.

Uitstekende service

Onze professionals van de Servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld DNS instellingen of redirects. Zij zijn gratis bereikbaar op 0800-9324678.

Voordelig

Naast zeer gunstige prijzen, hebben wij een compleet extensie aanbod. Kies bijvoorbeeld voor een .NL, .COM .EU Of één van de nieuwe extensies zoals, .Online en .Tips.

Een goede domeinnaam

Bij het maken van een nieuwe website komt een belangrijke beslissing kijken, het kiezen van een goede domeinnaam. Met een domeinnaam krijgt u een uniek internetadres welke kan worden ingezet voor uw website en/of e-mail en waarmee u uw online identiteit deelt.

Wanneer u een domeinnaam heeft bedacht voor uw geweldige idee, dan moet u deze domeinnaam registreren. Na registratie bij Argeweb is de domeinnaam van u en kunt u direct aan slag de met uw website.Gratis verhuisservice

Wij helpen u graag bij het verhuizen van uw website naar Argeweb!


Verhuizen

Webhosting en e-mail

Wilt u een website? Kies dan voor webhosting met een gratis domeinnaam.


Webhosting

Redirecten en beheren

Stel eenvoudig een redirect in en beheer DNS instellingen.


Redirecten

Veelgestelde vragen


Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie, bijvoorbeeld .NL of .COM. U heeft een domeinnaam nodig wanneer u een website wilt maken of een professioneel e-mailadres wilt. Met een domeinnaam bezit u een uniek adres op het internet.

Benieuwd of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar? Zie het direct met behulp van onze domeinnaam checker. Is de domeinnaam nog vrij, dan kunt u deze registreren.

De meeste domeinnamen (extensies) zijn nog dezelfde werkdag geregistreerd. Voor sommige extensies geldt een uitzondering.

Bekijk

Met een redirect kunt u een domeinnaam naar een andere domeinnaam doorsturen. U registreert dan bijvoorbeeld twee domeinnamen, maar zet op één domeinnaam uw website. Met een redirect laat u uw tweede domeinnaam verwijzen naar de domeinnaam met uw website.

Bekijk alle veelgestelde vragen.

Veel tevreden klanten gingen u voor


ispgids.com
9,5/10

“Super helpdesk. Goede communicatie en service.” - B. v/d Wal

Bekijk hier alle ISPgids ervaringen
ispgids.com
9,2/10

“Ik heb ca. 25 domeinnamen geregistreerd via Argeweb en kan ze van harte aanbevelen.” - R. Lagerweij

Bekijk hier alle Trustpilot ervaringen


1999-2016 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW