Domeinnaam registreren

Uw domeinnaam nog vrij?

Ruime keuze extensies

Registreer uw domeinnaam met verschillende domein extensies. Naast de standaard extensies zoals .nl, .com en .eu, zijn er ook extensies waarmee u direct laat zien wat u doet; bijvoorbeeld .marketing of .photography. Kortom: bij Argeweb kunt u kiezen uit een compleet aanbod van meer dan 500 extensies!
.nl

Nu €1,95 1e jaar

.com

Nu €5,95 1e jaar
Nu €2,95 1e jaar

.online

Nu €9,95 1e jaar

.shop

Nu €24,95 1e jaar

.be

Nu €2,95 1e jaar

Domeinnaam kopen

Heeft u een geweldig idee en wilt u een eigen website, webshop of blog? Dan moet u als eerste een domeinnaam vastleggen. Wees creatief en leg uw domeinnaam vandaag nog vast, een online procedure van slechts enkele minuten.Stap 1 Check

Vul een domeinnaam in en klik op check. Wij checken direct uw domeinnaam op onder andere de .nl, .com en .eu variant.

Stap 2 Kies extra's

Koppel tijdens het bestelproces optioneel webhosting en/of e-mailhosting aan uw domeinnaam.

Stap 3 Registreren

Controleer uw gekozen domeinnaam met eventueel de extra opties, kies waar mogelijk de looptijd en registreer.

DNSSEC beveiliging

Veiligheid vinden wij belangrijk. Alle websites met een .NL domeinnaam zijn daarom standaard (en gratis) beveiligd met DNSSEC. Dit voorkomt internetmisbruik

Domeinnaam specialist

Met 19 jaar ervaring en meer dan 190.000 domeinnaam registraties zijn wij één van de grootste hostingproviders waar u een domeinnaam kunt registreren.

Uitstekende service

Onze professionals van de Servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld DNS instellingen of redirects. Zij zijn gratis bereikbaar op 0800-9324678.

Voordelig

Naast zeer gunstige prijzen, hebben wij een compleet domein extensies aanbod. Kies bijvoorbeeld voor .NL, .COM .EU Of één van de nieuwe extensies zoals, .Online en .Tips.

Goede domeinnaam aanvragen

Bij het maken van een nieuwe website komt een belangrijke beslissing kijken, het kiezen van een goede domeinnaam. Met een domeinnaam krijgt u een uniek internetadres welke kan worden ingezet voor uw website en/of e-mail en waarmee u uw online identiteit deelt.

Wanneer u een domeinnaam heeft bedacht voor uw geweldige idee, dan moet u deze domeinnaam registreren. Na registratie bij Argeweb is de domeinnaam van u en kunt u direct aan slag de met uw website.

Direct de beschikbaarheid van uw gewenste domeinnaam controleren? Dat doet u eenvoudig met onze domein checker.


Domein vastleggen, wacht niet langer

Één van de eerste stappen bij het starten van een website, webshop of blog is een domeinnaam registreren. Dit is uw unieke adres op het internet. Wacht niet langer en koop vandaag nog uw gewenste domeinnaam! Van ieder domein is er maar één.Domeinnaam tips
Domeinnaam tips

Het begint met een domeinnaam

Elke website of blog begint met een domeinnaam, maar waar doet u nu goed aan bij het registreren van een domeinnaam?


Domeinnaam tips
Domeinnaam suggesties

Domein inspiratie

Even geen inspiratie voor een goede en pakkende domeinnaam? Probeer dan nu onze suggestietool, op basis van Google zoekwoorden.


Suggestietool

Veelgestelde vragen


Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie, bijvoorbeeld .NL of .COM. U heeft een domeinnaam nodig wanneer u een website wilt maken of een professioneel e-mailadres wilt. Met een domeinnaam bezit u een uniek adres op het internet.

Benieuwd of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar? Zie het direct met behulp van onze domeinnaam checker, ook wel whois genoemd. Is de domeinnaam nog vrij, dan kunt u deze domeinnaam registreren.

De meeste domeinnamen (extensies) zijn nog dezelfde werkdag geregistreerd. Voor sommige extensies geldt een uitzondering.

Bekijk

Met een redirect kunt u een domeinnaam naar een andere domeinnaam doorsturen. U registreert dan bijvoorbeeld twee domeinnamen, maar zet op één domeinnaam uw website. Met een redirect laat u uw tweede domeinnaam verwijzen naar de domeinnaam met uw website.

Heeft u geschikte domeinnaam gevonden, dan vraagt u een abonnement voor de domeinnaam aan bij een hostingprovider ook wel registrar genoemd. De hostingprovider dient voor u een domein registratie aanvraag in bij de organisatie die de domeinnamen beheert. De domeinnaam staat vervolgens op uw naam geregistreerd.

Bekijk alle veelgestelde vragen.

Veel tevreden klanten gingen u voor


ispgids.com
9,7 /10

“Super helpdesk. Goede communicatie en service.” - B. v/d Wal

Bekijk hier alle ISPgids ervaringen
ispgids.com
9,5 /10

“Ik heb ca. 25 domeinnamen geregistreerd via Argeweb en kan ze van harte aanbevelen.” - R. Lagerweij

Bekijk hier alle Trustpilot ervaringen


Gratis verhuisservice

Wij helpen u graag bij het verhuizen van uw website naar Argeweb!


Verhuizen

Webhosting en e-mail

Wilt u een website? Kies dan voor webhosting met een gratis domeinnaam.


Webhosting

Redirecten en beheren

Stel eenvoudig een redirect in en beheer DNS instellingen.


Redirecten
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW