Domeinnaam registreren

  • Meer dan 500 extensies
  • Gratis verhuizen en redirecten

Ruime keuze extensies

Registreer uw domeinnaam met verschillende extensies. Naast de standaard extensies zoals .nl, .com en .eu, zijn er ook extensies waarmee u direct laat zien wat u doet; bijvoorbeeld .marketing of .photography. Bij Argeweb kunt u daarom kiezen uit een compleet aanbod van meer dan 500 extensies, zodat u de perfecte extensie kan kiezen voor uw website.

.nl

Nu €3,95 1e jaar

.com

Nu €5,95 1e jaar
Nu €2,95 1e jaar

.online

Nu €9,95 1e jaar

.shop

Nu € 2,95 1e jaar

.be

Nu €2,95 1e jaar

Domeinnaam kopen

Heeft u een geweldig idee en wilt u een eigen website, webshop of blog? Dan moet u als eerste een domeinnaam vastleggen. Dit kost slechts enkele minuten en we raden aan dit zo snel mogelijk te doen voordat uw domeinnaam al bezet is.Stap 1. Check

Vul een domeinnaam in en klik op check. Wij controleren of uw keuze beschikbaar is voor onder andere de .NL, .COM en .EU variant.

Stap 2. Kies extra's

Koppel tijdens het bestelproces optioneel webhosting en/of e-mailhosting aan uw domein.

Stap 3. Registreren

Controleer uw gekozen domeinnaam met eventueel de extra opties en kies waar mogelijk de looptijd en registreer.

DNSSEC beveiliging

Veiligheid vinden wij belangrijk. Alle websites met een .NL domeinnaam zijn daarom standaard (en gratis) beveiligd met DNSSEC. Dit voorkomt internetmisbruik

Specialist

Met 19 jaar ervaring en meer dan 190.000 registraties zijn wij één van de grootste hostingproviders waar u een domeinnaam kunt registreren.

Uitstekende service

Onze professionals van de Servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld DNS instellingen of redirects. Ze zijn gratis bereikbaar op 0800-9324678.

Voordelig

Naast zeer gunstige prijzen, hebben wij een compleet aanbod domein extensies. Kies bijvoorbeeld voor .NL, .COM .EU Of één van de nieuwe extensies zoals .ONLINE en .TIPS.

Goede domeinnaam aanvragen

Bij het maken van een nieuwe website komt een belangrijke beslissing kijken, namelijk het kiezen van een goede domeinnaam. Deze unieke naam is uw online identiteit die u gebruikt voor uw website en eventueel een professioneel e-mailadres.

Benieuwd of uw domeinnaam nog vrij is? Check eenvoudig de beschikbaarheid met onze domein checker. Na registratie bij Argeweb is de naam van u en kunt u direct aan slag de met uw website.

Domein vastleggen, wacht niet langer

Één van de eerste stappen bij het starten van een website, webshop of blog is een domeinnaam registreren. Dit is uw unieke identiteit op het internet. Wacht daarom niet te lang en registreer vandaag nog uw gewenste domein.


Domeinnaam tips

Het begint met een domeinnaam

Elke website of blog begint met een naam, maar waar doet u nu goed aan bij het registreren van een domeinnaam?


Tips
Domeinnaam suggesties

Domeinnaam inspiratie

Even geen inspiratie voor een goede en pakkende domeinnaam? Probeer dan nu onze suggestietool, op basis van Google zoekwoorden.


Suggestietool

Veelgestelde vragen


Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie, bijvoorbeeld .NL of .COM. U heeft een domein nodig wanneer u een website wilt maken of een professioneel e-mailadres wilt. De naam die u dit domein geeft is uw unieke adres op het internet.

Benieuwd of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is? Zie het direct met behulp van onze domein checker, ook wel whois genoemd. Als uw keuze nog vrij is kunt u deze registreren.

De meeste domeinnamen (extensies) zijn nog dezelfde werkdag geregistreerd. Voor sommige extensies geldt een uitzondering.

Bekijk

Met een redirect kunt u het ene domein naar het andere domein doorsturen. U registreert dan bijvoorbeeld twee domeinnamen, maar zet op slechts één van de twee uw website. Met een redirect laat u het andere domein verwijzen naar het domein waar uw website op staat.

Domeinnaam registratie is het vastleggen van een door u gekozen domein. Het registreren hiervan gaat door middel van een abonnement bij een hostingprovider; ook wel registrar genoemd. De hostingprovider dient voor u een domeinnaam registratie aanvraag in bij de organisatie die de domeinnamen beheert. Daarna staat het domein op uw naam geregistreerd.

Bekijk alle veelgestelde vragen.


Gratis verhuisservice

Wij helpen graag bij het verhuizen van uw website.


Verhuizen

Webhosting en e-mail

Wilt u een website? Kies dan voor webhosting met een gratis domein.


Webhosting

Redirecten en beheren

Stel eenvoudig een redirect in en beheer DNS instellingen.


Redirecten
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW