Domeinnaam

Is uw domeinnaam nog beschikbaar?

U wilt een domeinnaam?

Een van de eerste stappen bij het opzetten van een website, webshop of blog is het registreren van een domeinnaam, zo bent u verzekerd van een uniek adres op het internet.

Wacht niet langer

Want van iedere domeinnaam is er maar één. Registreer vandaag nog uw gewenste domeinnaam! Een online procedure van slechts enkele minuten!

Voordelen domeinregistratie via Argeweb

  • Direct online registreren
  • Zeer gunstige tarieven
  • E-mail op de domeinnaam mogelijk

Is uw domeinnaam nog vrij? Check het meteen!

Uw domeinnaam verhuizen

Wilt u uw domeinnaam verhuizen van uw huidige provider naar Argeweb? Verhuizen naar Argeweb is zeer eenvoudig en wij regelen dit voor u.

Webhosting en e-mail

Wilt u uw eigen website plaatsen achter uw domeinnaam? Kies dan voor webhosting van Argeweb. U krijgt gratis een domeinnaam, serverruimte voor het plaatsen van uw website, e-mailadressen met uw eigen naam, statistieken en nog veel meer.

Redirecten en beheren

Met de dienst Domeinnaam Redirecten schakelen wij uw geregistreerde domeinnaam door naar een ander internetadres. Ook kunt u uw geregistreerde domeinnamen zelf beheren met de gratis DNS Service.

.NL domeinnaam registreren

De .NL extensie is één van de populairste landdomeinnamen ter wereld. In Nederland worden de .NL extensies door zowel particulieren als zakelijke doeleinden gebruikt.

Ervaringen met Argeweb
Klanten beoordelen Argeweb met 4.7 van de 5 sterren, o.b.v. 62 ervaringen.
5 sterren


1999-2015 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW