Webhosting

  • Hosting van je website of webshop
  • Het eerste jaar een gratis domeinnaam
  • E-mail met professioneel e-mailadres
9,2 / 10

Webhosting pakketten

U wilt voor uw online ambities kunnen bouwen op krachtige webhosting met ongekend goede support. Dat is precies waar wij voor staan. Argeweb biedt verschillende pakketten die gebruik maken van SSD opslag met razendsnelle laadtijden en uitstekende performance. Bovendien zijn de webhosting pakketten niet alleen snel, maar ze zijn ook nog eens voordelig. Zo heb je bij ons al een webhosting pakket voor slechts €2,95 voor de eerste maand.

Webhosting Nederland

Argeweb is een van de grootste hosting en domeinregistratie providers van Nederland. Al onze hosting wordt op servers gezet die in Nederlandse Datacenters staan. Hierdoor kunnen we de veiligheid en betrouwbaarheid aanbieden die u zoekt. Daarnaast gebruiken de servers SSD (Solid State Drive) opslag waardoor uw website en bestanden snel laden. Met onze kant-en-klare webhosting pakketten heeft u binnen enkele minuten uw eigen website online. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan staat ons professionele service team voor u klaar.

Webhosting ruimte

Gratis Domeinnaam

Incl. 1e jaar gratis een domeinnaam, e-mailadressen met uw eigen naam, statistieken en nog veel meer.

Hosting CMS

Gratis Website Software

Creëer uw eigen website met handige meegeleverde website software, zoals WordPress.

SSD database opslag

Gratis Verhuisservice

Ontevreden over uw huidige hostingprovider? Wij helpen u gratis met het verhuizen van uw website.

Meer dan 50.000 tevreden klanten gingen u voor

Van alle vergelijkingssites scoren wij gemiddeld een 9,2 op basis van 735 ervaringen.

WordPress Hosting en Joomla Hosting

Via onze handige meegeleverde tool kunt u zonder technische kennis en met enkele kliks een CMS installeren. Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw CMS? Maak dan gebruik van onze gratis installatiehulp. Al onze webhosting pakketten zijn geschikt voor uw favoriete CMS. U heeft de keuze uit meer dan 80 CMS-en, waaronder WordPress en Joomla. Hiermee maakt u snel en eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting

Een website publiceren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een goed CMS zoals Joomla kan iedereen een website beheren en updaten.


Joomla Hosting

WordPress Hosting

WordPress is een gebruiksvriendelijk en populair zodat u eenvoudig een goed uitziende en vindbare website maakt.


WordPress Hosting

Beste Webhosting bij Argeweb

Argeweb is met ruim 190.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites één van de grootste hostingproviders van Nederland. Met als missie om de online ambities van ondernemers waar te maken, werkt het gehele team aan een zo goed mogelijke klantbeleving.

Daarbij zijn wij al 20 jaar toonaangevend in de hostingbranche met onze service en kwaliteit. Bovendien is een extra stapje zetten voor de klant voor ons de normaalste zaak van de wereld. Nog niet overtuigd? Bekijk hier onze testresultaten en zie waarom Argeweb de beste keus is.

argeweb usp persoonlijke support

Persoonlijke Support

Onze professionals van de servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft of er even niet uitkomt. Ze zijn gratis bereikbaar op 0800-9324678

argeweb usp onderscheidend
argeweb kwaliteit webhosting

Kwaliteit

ISO 27001 gecertificeerde en betrouwbare webhosting; voor uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van uw website.

argeweb ssd webhosting

SSD opslag

Dankzij onze geavanceerde en razendsnelle SSD opslag is uw website razendsnel.

argeweb garantie

Garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze hosting, maar beseffen ons ook dat het weleens kan gebeuren dat u niet tevreden bent. Dan betalen wij binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

argeweb usp betrouwbare servers

Betrouwbare Servers

Wij hosten uw website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters. De infrastructuur beheren en monitoren wij 24/7 zelf.

Veelgestelde vragen webhosting


De vraag 'Wat is webhosting?' is eenvoudig uit te leggen. Met webhosting krijgt u een stukje schijfruimte op een webserver. De volledige capaciteit van de webserver wordt met meerdere mensen gedeeld, de officiële term van de webhosting, is dan ook 'Shared Hosting', wat letterlijk vertaald wordt naar 'Gedeelde Hosting'. Deze omgeving kunt u vervolgens gebruiken om uw website op te plaatsen. Zodra u dit heeft gedaan staat uw website online en kunnen internetgebruikers deze bekijken door met een internet browser naar uw domeinnaam te surfen.

CMS staat voor Content Management Systeem. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website mee kan maken. Een CMS kunt u gebruiken voor een nieuwssite, blog, webshop of gewoon een website. Hiermee kunt u zelf snel aanpassing doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. U heeft hier geen PHP of HTML kennis voor nodig. Hieronder vind u een kleine opsomming van een aantal bekende systemen.

  • WordPress
  • Joomla
  • Magento
  • Drupal

Vanaf het basis webhostingpakket is het mogelijk om SSL in te schakelen voor uw webhostingpakket. Op die manier is het mogelijk om een beveiligde verbinding naar uw website op te zetten.

Nadat u webhosting heeft besteld, kunt u direct aan de slag met het maken van uw website als u heeft gekozen voor onze gratis installatiehulp. Gaat u helemaal zelf aan de slag, dan moet u nog een paar stappen doorlopen.


Webhosting stappen

Mocht u er nog niet helemaal uitkomen, dan is dat geen probleem. Onze Servicedesk staat heel graag voor u klaar en helpt u graag op weg met het waarmaken van uw online ambities. Bel: 0800-9324678 of mail: support@argeweb.nl

Snelheid is en blijft een belangrijke factor voor een succesvolle website. Ons webhosting platform is o.a. uitgerust met SSD opslag en FusionIO kaarten voor de database wat zorgt voor een razendsnelle website. Daarnaast hebben we een supersnelle verbinding naar het internet.

Webhosting van Argeweb is zeer uitgebreid en eenvoudig te beheren, zo krijgt u onder andere uw eigen controlepanel en gratis tools om zelf een website, blog of webshop te bouwen. Vele web talen zijn mogelijk (html, php, asp.net, cgi, ssi, etc.) en u krijgt de beschikking over e-mail faciliteiten.

Webhosting van Argeweb is betrouwbaar, snel en stabiel. Wij hosten uw website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters met dubbel uitgevoerde internetverbindingen en beheren 24/7 onze eigen infrastructuur geheel zelf.

Lees hoe belangrijk webhosting is en hoe webhosting invloed heeft op het succes van uw website.

Bekijk alle veelgestelde vragen.

Start vandaag nog

Ga vandaag nog aan de slag met webhosting van Argeweb en maak uw eigen website!

Webhosting

nu vanaf €2,95 eerste maand

Bestellen
1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW