Webhosting

Met ongekend goede support

Bestellen

Onze razendsnelle Webhosting pakketten

U wilt voor uw online ambities kunnen bouwen op krachtige webhosting met ongekend goede support.
Argeweb biedt verschillende pakketten, die gebruik maken van SSD opslag met razendsnelle laadtijden en uitstekende performance.
Daarnaast krijgt u het 1e jaar een gratis domeinnaam cadeau.

Webhosting inclusief vele extra's

Met onze krachtige webhosting en persoonlijke aandacht voor iedere klant, onderscheiden wij ons en helpen wij u graag succesvol online. Inbegrepen bij al onze webhosting-pakketten:

Webhosting ruimte

Gratis domeinnaam

Incl. 1e jaar gratis een domeinnaam, e-mailadressen met uw eigen naam, statistieken en nog veel meer.

Hosting CMS

Gratis website software

Creëer uw eigen website met handige meegeleverde website software, zoals WordPress.

SSD database opslag

Gratis verhuisservice

Ontevreden over uw huidige hostingprovider? Wij helpen u gratis met het verhuizen van uw website.
Meer dan 50.000 tevreden klanten gingen u voorVan alle vergelijkingssites scoren wij gemiddeld een 9,2 op basis van 735 ervaringen.

Eenvoudig en snel uw eigen website maken en online

Via onze handige meegeleverde tool kunt u zonder technische kennis en met enkele kliks een CMS installeren. Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw CMS? Maak dan gebruik van onze gratis installatiehulp.


Geschikt voor o.a. WordPress en Joomla

Al onze webhosting pakketten zijn geschikt voor uw favoriete CMS. U heeft de keuze uit meer dan 80 CMS-en, waaronder WordPress en Joomla. Hiermee maakt u snel en eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting

Een website publiceren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een goed CMS zoals Joomla kan iedereen een website beheren en updaten.


Joomla Hosting

WordPress Hosting

WordPress is een gebruiksvriendelijke en zeer populaire websitemaker waarmee u gemakkelijk een goed uitziende en vindbare website maakt.


WordPress Hosting

Waarom je website hosten bij Argeweb?

Argeweb is met ruim 190.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites één van de grootste hostingproviders van Nederland. Met als missie om de online ambities van ondernemers waar te maken, werkt het gehele team aan een zo goed mogelijke klantbeleving. Daarbij zijn wij al 19 jaar toonaangevend in de hostingbranche met onze service, kwaliteit en een extra stapje zetten voor de klant. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.


Razendsnelle SSD Webhosting

De webhosting pakketten van Argeweb zijn ontworpen voor de beste performance. Razendsnelle website laadtijden zorgen niet alleen voor blije bezoekers, maar ook Google neemt dit mee voor de SEO ranking.


testresultaten

Persoonlijke support

Onze professionals van de Servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft of er even niet uitkomt. Inclusief gratis 0800 service nummer.

Onderscheidend

Wij doen er alles aan om uw online ambities waar te maken. Met onze persoonlijke aandacht voor iedere klant, onderscheiden wij ons en helpen wij u graag.

Kwaliteit

ISO 27001 gecertificeerde en betrouwbare webhosting; voor uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van uw website.

SSD Webhosting

Dankzij onze geavanceerde en razendsnelle SSD opslag is uw website razendsnel.

Garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze hosting, maar beseffen ons ook dat het weleens kan gebeuren dat u niet tevreden bent. Dan betalen wij binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

Betrouwbare servers

Wij hosten uw website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters en beheren en monitoren 24/7 onze eigen infrastructuur geheel zelf.

Veelgestelde vragen webhosting


Met webhosting krijgt u een stukje schijfruimte op een webserver. De volledige capaciteit van de webserver wordt met meerdere mensen gedeeld, de officiële term van de webhosting, is dan ook 'Shared Hosting', wat letterlijk vertaald wordt naar 'Gedeelde Hosting'. Deze omgeving kunt u vervolgens gebruiken om uw website op te plaatsen. Zodra u dit heeft gedaan staat uw website online en kunnen internetgebruikers deze bekijken door met een internet browser naar uw domeinnaam te surfen.

CMS staat voor Content Management Systeem. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website mee kan maken. Een CMS kunt u gebruiken voor een nieuwssite, blog, webshop of gewoon een website. Hiermee kunt u zelf snel aanpassing doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. U heeft hier geen PHP of HTML kennis voor nodig. Hieronder vind u een kleine opsomming van een aantal bekende systemen.

  • WordPress
  • Joomla
  • Magento
  • Drupal

Vanaf het basis webhostingpakket is het mogelijk om SSL in te schakelen voor uw webhostingpakket. Op die manier is het mogelijk om een beveiligde verbinding naar uw website op te zetten.

Nadat u webhosting heeft besteld, kunt u direct aan de slag met het maken van uw website als u heeft gekozen voor onze gratis installatiehulp. Gaat u helemaal zelf aan de slag, dan moet u nog een paar stappen doorlopen.


Webhosting stappen

Mocht u er nog niet helemaal uitkomen, dan is dat geen probleem. Onze Servicedesk staat heel graag voor u klaar en helpt u graag op weg met het waarmaken van uw online ambities. Bel: 0800-9324678 of mail: support@argeweb.nl

Snelheid is en blijft een belangrijke factor voor een succesvolle website. Ons webhosting platform is o.a. uitgerust met SSD opslag en FusionIO kaarten voor de database wat zorgt voor een razendsnelle website. Daarnaast hebben we een supersnelle verbinding naar het internet.

Webhosting van Argeweb is zeer uitgebreid en eenvoudig te beheren, zo krijgt u onder andere uw eigen controlepanel en gratis tools om zelf een website, blog of webshop te bouwen. Vele web talen zijn mogelijk (html, php, asp.net, cgi, ssi, etc.), u kan kiezen uit Windows of Linux Hosting en u krijgt de beschikking over e-mail faciliteiten.

Webhosting van Argeweb is betrouwbaar, snel en stabiel. Wij hosten uw website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters met dubbel uitgevoerde internetverbindingen en beheren 24/7 onze eigen infrastructuur geheel zelf.

Bekijk alle veelgestelde vragen.Webhosting

nu vanaf €2,95 1e maand

Bestellen
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW