Joomla Webhosting Pakketten

Joomla is een open source CMS met een overzichtelijke interface. Het systeem is uitermate geschikt om in korte tijd een interactieve website of een blog te maken. Een groot voordeel van onze Joomla hosting pakketten is dat Joomla automatisch geïnstalleerd is bij oplevering. Zo hoef je niks meer te installeren en kun je direct aan de slag met het maken van jouw Joomla website. Daarnaast is je website razendsnel dankzij onze SSD opslag.

*Actieprijs geldt eerste drie maanden, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd

Standaard inbegrepen in alle pakketten

De extra's van Joomla Hosting

Gratis installatiehulp

Je kunt direct aan de slag met je Joomla website door gebruik te maken van de gratis installatiehulp

Gratis domeinnaam

Het eerste jaar krijg je een bij je hostingpakket een gratis domeinnaam, zo heb je extra korting in het eerste jaar!

Support

Onze servicedesk helpt je als je tegen problemen oploopt met de ontwikkeling van je Joomla website.

SEO modules

Met diverse uitgebreide SEO modules ben je snel vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Joomla voorbeelden

Waarom kiezen voor Joomla?

WordPress vs Joomla

Joomla heeft een overzichtelijke interface waardoor je gemakkelijk de verschillende onderdelen van het CMS kunt benaderen. Het systeem is uitermate geschikt voor bedrijfswebsites. Mocht je een site willen aanmaken waar bezoekers gebruik moeten maken van een account, of waar accounts met verschillende rechten noodzakelijk zijn dan is het niet aan te raden om voor Joomla te kiezen. Mocht je dit wel nodig hebben, kan je het beste kijken naar onze WordPress hosting

Joomla website verhuizen

Ontevreden over je huidige hostingprovider, maar geen kennis om de website zelf te verhuizen? Schrik je ook van termen als FTP, MySQL databases en configuratiebestanden? Onze servicedesk helpt je met het verhuizen van je website zonder downtime! De verhuisservice is gratis als je bij ons een webhosting pakket afneemt.

Al 55.742 blije ondernemers kozen voor Argeweb

Webhosters.nl

1409 beoordelingen

Hostingvergelijker.nl

235 beoordelingen
argeweb recensies

Welke Joomla hosting heb ik nodig?

De hosting pakketten verschillen in SSD opslag, dataverkeer en de hoeveelheid e-mailopslag. Hoeveel SSD opslag en dataverkeer je nodig hebt, is afhankelijk van de hoeveelheid content en afbeeldingen op je website. Wil je meer weten over welk Joomla! webhosting pakket bij je past, neem dan contact op met onze gratis servicedesk via 085-0218861 of support@argeweb.nl

Veelgestelde vragen

Joomla Hosting is hetzelfde als webhosting, echter is Joomla al kant en klaar op je hosting geinstalleerd. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kan!

Joomla is een wereld beroemd open source Content Management Systeem. Dit houd in dat dit een gratis CMS systeem is waarmee je in een korte tijd een interactieve website kunt maken of een blog pagina.

Een website maken met Joomla kan echt iedereen, het begint met installeren van een Joomla template. Je website kun je verder nog helemaal aanpassen, met o.a. extensies. Zie voor meer informatie: Joomla website maken

Wanneer je Joomla hosting hebt aangevraagd wordt deze kant en klaar door ons opgeleverd. Joomla heeft diverse modules ingebouwd om de vindbaarheid te vergroten. Je kunt SEO vriendelijke url's maken en beheren, pagina cache opzetten en meta titel en omschrijving invoeren.