Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Joomla Webhosting Pakketten

Joomla is een open source CMS met een overzichtelijke interface. Het systeem is uitermate geschikt om in korte tijd een interactieve website of een blog te maken. Een groot voordeel van onze Joomla hosting pakketten is dat Joomla automatisch geïnstalleerd is bij oplevering. Zo hoef je niks meer te installeren en kun je direct aan de slag met het maken van jouw Joomla website. Daarnaast is je website razendsnel dankzij onze SSD opslag.

*Actieprijs geldt de eerste maand, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd
**Maximale ruimte geldt als onderdeel van de totale opslag van het webhostingpakket.

Wat krijg je bij je Webhosting pakket?

domeinnaam wereldbol

Gratis Domeinnaam

Het eerste jaar krijg je jouw domeinnaam er gratis bij. Geldig voor deze extensies: .nl, .eu, .com, .info, .biz, .net, .org, .de en .be

email envelop

Zakelijke E-mail

Je kan al je collega's of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.

webhosting installatieservice

Installatieservice

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

argeweb blijheidsgarantie

Blijheidsgarantie

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

spamexperts spamfilter

SpamExperts Spamfilter

Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden.

webhosting verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen je website, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

Joomla voorbeelden

Waarom kiezen voor Joomla?

Joomla heeft een overzichtelijke interface waardoor je gemakkelijk de verschillende onderdelen van het CMS kunt benaderen. Het systeem is uitermate geschikt voor bedrijfswebsites. Mocht je een site willen aanmaken waar bezoekers gebruik moeten maken van een account, of waar accounts met verschillende rechten noodzakelijk zijn dan is het niet aan te raden om voor Joomla te kiezen. Mocht je dit wel nodig hebben, kan je het beste kijken naar onze WordPress hosting

Joomla website verhuizen

Ontevreden over je huidige hostingprovider, maar geen kennis om de website zelf te verhuizen? Schrik je ook van termen als FTP, MySQL databases en configuratiebestanden? Onze servicedesk helpt je met het verhuizen van je website zonder downtime! De verhuisservice is gratis als je bij ons een webhosting pakket afneemt.

Al 56.103 blije ondernemers kozen voor Argeweb

Webhosters.nl

1550 beoordelingen

Hostingvergelijker.nl

278 beoordelingen
argeweb recensies

Welke Joomla hosting heb ik nodig?

De hosting pakketten verschillen in SSD opslag, dataverkeer en de hoeveelheid e-mailopslag. Hoeveel SSD opslag en dataverkeer je nodig hebt, is afhankelijk van de hoeveelheid content en afbeeldingen op je website. Wil je meer weten over welk Joomla! webhosting pakket bij je past, neem dan contact op met onze gratis servicedesk via 085-0218861 of support@argeweb.nl

Veelgestelde vragen

Joomla Hosting is hetzelfde als webhosting, echter is Joomla al kant en klaar op je hosting geinstalleerd. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kan!

Joomla is een wereld beroemd open source Content Management Systeem. Dit houd in dat dit een gratis CMS systeem is waarmee je in een korte tijd een interactieve website kunt maken of een blog pagina.

Een website maken met Joomla kan echt iedereen, het begint met installeren van een Joomla template. Je website kun je verder nog helemaal aanpassen, met o.a. extensies. Zie voor meer informatie: Joomla website maken

Wanneer je Joomla hosting hebt aangevraagd wordt deze kant en klaar door ons opgeleverd. Joomla heeft diverse modules ingebouwd om de vindbaarheid te vergroten. Je kunt SEO vriendelijke url's maken en beheren, pagina cache opzetten en meta titel en omschrijving invoeren.