Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Professionele zakelijke e-mail in de cloud

Met Microsoft Exchange kan je overal bij je e-mail, agenda en contacten. Je e-mail staat veilig in de cloud bij Microsoft. Een voordeel van deze dienst is dat je niet meer hoeft te investeren in een eigen e-mailserver en direct een professionele e-mailoplossing voor je bedrijf hebt. Bovendien kan je zelf flexibel per maand e-mailboxen aanmaken en verwijderen.

Hoe ziet Exchange eruit?

Bekijk de mogelijkheden van Exchange voor desktop. Voor smartphones en tablets is er een app te downloaden waarmee je eenvoudig je mail en afspraken kan bijhouden.

Voordelen Exchange Online

Betrouwbaar

Exchange draait op redundante servers met eersteklas nood herstelmogelijkheden. Er is een team van beveiligingexperts over de hele wereld die Exchange Online dag en nacht bewaken om jouw gegevens te beschermen. Bovendien is er een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA (Service Level Agreement) met financiële garantie. Je kan er dus altijd van op aan dat je e-mail werkt.

Exchange Online Protection

Elke e-mailbox wordt met Exchange Online Protection beveiligd. Met een realtime spamfilter, malware beveiliging en antivirus voorkom je bedreigingen. Bovendien behoud je toegang tot je e-mail tijdens en na noodgevallen.

Gebruiksvriendelijk

Je kan eenvoudig met je bedrijfs e-mail werken omdat Exchange makkelijk in gebruik is. Ook qua onderhoud kost het weinig moeite door de automatische patches. Bovendien heb je overal toegang tot je e-mail, contactpersonen en je agenda op alle apparaten en browsers.

Outlook Web

Mis nooit meer belangrijke e-mail. Met Exchange heb je toegang tot de webversie. Met deze web interface bekijk je e-mails en bijlagen direct in de browser.

Al 56.103 blije ondernemers kozen voor Argeweb

Webhosters

1550 beoordelingen

Hostingvergelijker

332 beoordelingen
argeweb recensies

Veelgestelde vragen

Exchange Online is onderdeel van Microsoft Microsoft 365. Het is de webversie van Microsoft Outlook. Hiermee heb je altijd en overal je zakelijke e-mail bij de hand.

Exchange Online is een maandelijks abonnement. Je kan Exchange Online kopen als zelfstandig abonnement of als onderdeel van een zakelijk Microsoft 365 abonnement. De kosten zijn afhankelijk van het pakket en het aantal gebruikers.

Als je geen kosten wilt maken voor een eigen e-mail server maar wel op zoek bent naar een professionele e-mail oplossing voor je bedrijf, biedt Microsoft Exchange Online uitkomst. Daarnaast is het een flexibel product. Je kan per maand zelf e-mailboxen aanmaken en verwijderen.