E-mail Hosting

10 e-mailadressen voor €2,00 p/m

  • Professioneel e-mailadres
  • Eenvoudig mailbox beheren
  • Overal bereikbaar
Bestel

Een eigen e-mailadres

Opzoek naar e-mailadres in een veilige omgeving? Kies voor mailhosting van Argeweb! Bij ons heeft u een uniek professioneel e-mailadres passende bij uw domeinnaam. Via de online omgeving van Argeweb kunt u eenvoudig en snel een gewenst e-mailadres aanmaken, mocht u met meerdere werknemers zijn, kunt u ook meerdere mailadressen toevoegen.

Onze email hosting werkt in de cloud, hierdoor bent u altijd verzekerd van een stabiele e-mail hosting die altijd en overal bereikbaar is. Met e-mail hosting van Argeweb beschikt u overal ter wereld en op ieder gewenst moment over uw e-mailaccount via desktop/laptop, webmail, smartphone en tablet.

U hoeft geen technische kennis te hebben voor het opzetten van een eigen professioneel mailadres, nadat u de gewenste domeinnaam heeft geregistreerd zorgen wij voor de koppeling met e-mail.

E-mail hosting met veilige spamfilter

Wanneer u uw mailadres al wat langer gebruikt of deze bekend is op internet kan het voorkomen dat u last heeft van ongewenste mail ook wel SPAM genoemd. Met het dagelijks verwijderen van deze berichten kan veel tijd gemoeid gaan. Argeweb heeft op al zijn e-mail hostingpakketten standaard een SPAM filter geïnstalleerd. Ongewenste mail, phishing mails of berichten met virussen worden op deze manier gefilterd en verplaatst naar de map ongewenste mail of direct verwijderd. Zo bent u dus altijd verzekerd van een mailbox die op orde is.

Support op uw email

Uitstekende support

Inclusief persoonlijke support. Mocht u toch hulp nodig hebben met het aanmaken van e-mailadressen? Dan kunt u altijd rekenen op onze kundige servicedesk.

Ervaringen met Argeweb

Klanten beoordelen Argeweb met 4.7 van de 5 sterren, o.b.v. 62 ervaringen.

Webmail omgeving

Bij het afnemen van e-mail hosting heeft u ook een professionele en veilige webmail omgeving tot uw beschikking. Uw webmail omgeving staat gelijk aan uw mailprogramma op uw desktop of uw mailapp op smartphone of tablet. Indien u onze Essentials en Premium pakketten afneemt heeft u ook de mogelijkheid om een agenda te delen.

Veelgestelde vragen e-mailhosting


Wij bieden drie verschillende pakketten aan t.w. e-mail hosting, Essentials en Premium. Het e-mail hosting pakket bevat 10 professionele e-mailadressen die aangemaakt kunnen worden, heeft webmail en een gratis spamfilter. Het Essentials pakket heeft een aantal extra aanvullingen zoals de webversies van Office. Met deze programma’s kunt u gemakkelijk Word, Excel, PowerPoint en OneNote bestanden bewerken in elke gewenste browser. Bij het Essentials pakket heeft u ook de beschikking over 1 TB OneDrive opslag. OneDrive is een opslagruimte in de cloud. U kunt hier veilig en gemakkelijk bestanden in opslaan. Maakt u gebruik van meerdere pc’s een smartphone of tablet? Installeer OneDrive gemakkelijk op uw desktop of download de app voor smartphone of tablet, uw bestanden worden op elke locatie gesynchroniseerd. Bij het premium mailpakket krijgt u ook de beschikking over de desktopversies van Office, hiermee kunt u de software dus ook op uw desktop of mobiele apparaten instellen.

U kunt gemakkelijk uw mailadres toevoegen op uw smartphone of tablet, zo bent u als u onderweg bent altijd op de hoogte van uw laatste berichten. Mocht het niet lukken om uw mailadres in te stellen dan kunt u contact opnemen met Argeweb support, wij helpen u graag!

Bij het standaardpakket heeft u een opslag van 500 MB. Bij het Essentials en Premium pakket is de opslag 50 GB.

Bent u tijdelijk niet op kantoor of met vakantie? U kunt voor uw mailadres eenvoudig een afwezigheidsmelding instellen. Dit kunt u doen via de webmail omgeving. Klanten krijgen nadat ze een bericht mailen, automatisch een antwoord terug. U kunt dit ook voor een bepaalde periode doen. U heeft daarnaast ook de mogelijk om mail te forwarden naar een ander mailadres.

Wanneer u e-mailhosting wilt gebruiken is het noodzakelijk dat hier een domeinnaam voor wordt geregistreerd. De domeinnaam wordt vervolgens gekoppeld aan de e-mailhosting. In het bestelproces kunt u aangeven welke domeinnaam gewenst is. U kunt dan bijvoorbeeld een mailadres aanmaken: info@uwdomeinnaam.nl

Maakt u gebruik van Office Outlook of een ander mailprogramma dan kunt u dit rechtstreeks in het mailprogramma instellen. U kunt ook een handtekening instellen in de webmail. Mocht u via de webmail een mailbericht versturen, dan wordt de handtekening automatisch toegevoegd aan de uitgaande berichten. Wilt u meer informatie over het toevoegen van een handtekening in de mail? Zie hiervoor ons artikel in de KB: Handtekening instellen met Outlook 2013 of Handtekening instellen met Outlook Webapp

Door gebruik te maken van een professioneel e-mailadres (gebaseerd op uw domeinnaam) vergroot u uw naamsbekendheid. Iedere keer als klanten uw briefpapier of visitekaartje zien, valt ook het mailadres en domeinnaam op. Hierdoor heeft u ook weer kans op meer bezoekers op uw website.

Wanneer u POP3 mail gebruikt worden de berichten niet opgeslagen op de server maar worden deze rechtstreeks gedownload op computer, tablet of smartphone. Bij IMAP worden de e-mailberichten ook nog opgeslagen op de server, het is daarbij dus mogelijk om met meerdere apparaten kunt synchroniseren. Bij POP3 worden de berichten opgehaald en staan ze dus op 1 apparaat.

Bekijk alle veelgestelde vragen.

Snel aan de slag

Wilt u snel aan de slag met uw eigen e-mailadressen? Bestel dan e-mailhosting bij Argeweb.

E-mail hosting

10 e-mailadressen voor maar €2,00 per maand

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW