Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Je eigen veilige mailbox met professionele e-mailadressen

Iets waar je niet snel bij stil staat: een veilige mailbox met je eigen domeinnaam. Kies voor onze e-mailhosting en je bent er zeker van dat je berichten veilig zijn, de privacygevoelige inhoud ervan niet verkocht wordt aan adverteerders en jij je mailbox kan gebruiken zonder ongewenste pottenkijkers.

Veilige mailbox
50 e-mailadressen
2GB opslagruimte
Geen reclame
POP3 en IMAP
Gratis spamfilter

Al 56.103 blije ondernemers kozen voor Argeweb

Webhosters

1550 beoordelingen

Hostingvergelijker

332 beoordelingen
argeweb recensies

Waarom je eigen e-mail domein?

Veiligheid

De providers waar je een 'gratis' e-mailadres kan registreren bieden jou geen veiligheid. Er is een grote kans dat ze jouw berichten scannen op verkoopbare informatie. Deze informatie verkopen zij aan adverteerders die jou lastig vallen met reclames. Wij begijpen dat jouw mailbox van jou is en daar verder niemand in hoort te kijken.

Bedenk maar eens wat voor intieme en gevoelige informatie je verstuurd per e-mail. Deze informatie wil je niet met iedereen delen, laat staan met adverteerders. Bij ons ben je zeker van een beveiligde mailbox en weet je dat er niemand over je schouders meekijkt.

Gratis spamfilter

Als je jouw e-mailadres al wat langer gebruikt of deze bekender is op het internet, kan het voorkomen dat je last krijgt van ongewenste berichten. Het verwijderen van deze berichten kost onnodig extra tijd die je natuurlijk beter kan besteden. Bij ons heb je daarom standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden. Deze worden direct verwijderd of verplaatst naar de map 'ongewenste e-mail'. Zo ben je dus altijd verzekerd van een mailbox die op orde is.

Veilige webmail

Als je bij ons een mailbox afneemt, krijg je er een professionele en veilige webmail omgeving bij. Onze omgeving staat gelijk aan e-mailprogramma's die je op je PC, smartphone of tablet gebruikt, zoals bijvoorbeeld Outlook. Zo kan je alsnog genieten van al je favoriete functies, maar dan in een veilige omgeving.

Veelgestelde vragen

Met onze dienst e-mailhosting krijg je een veilige mailbox met je eigen domeinnaam. Deze mailbox is helemaal van jouzelf waar niemand anders bij kan. Zo weet je zeker dat je gegevens veilig zijn en privacygevoelige informatie niet bij verkeerde mensen terecht komt. Ook krijg je een gratis spamfilter om ongewenste berichten uit je inbox te filteren.

Je kan eenvoudig je e-mailadres toevoegen op je smartphone of tablet, zo ben je onderweg altijd op de hoogte van je laatste berichten. Mocht het niet lukken om je e-mailadres in te stellen dan kun je contact opnemen met onze experts van de servicedesk, we helpen je graag.

Je hebt in je e-mailpakket 2GB opslag per e-mailadres tot je beschikking.

Ben je tijdelijk niet op kantoor of met vakantie? Je kan voor je e-mailadres eenvoudig een afwezigheidsmelding instellen. Dit kun je doen via de webmail omgeving. Mensen die jou een e-mail sturen krijgen dan automatisch een antwoord terug. Je kan dit ook voor een bepaalde periode doen. Daarnaast heb je de mogelijk om e-mail door te sturen naar een ander e-mailadres.

Wanneer je e-mailhosting wil gebruiken is het noodzakelijk dat je een domeinnaam registreert. Om te controleren of jouw gewenste naam nog beschikbaar is, gebruik je de domeinnaam check tool. Je domeinnaam wordt vervolgens gekoppeld aan je e-mail. In het bestelproces kun je aangeven welke domeinnaam je wil. Je kan dan een professioneler e-mailadres aanmaken, zoals bijvoorbeeld info@argeweb.nl

Maak je gebruik van Office Outlook of een ander e-mail programma, dan kan je dit rechtstreeks in het programma instellen. Je kan ook een handtekening instellen in onze webmail. Mocht je via de webmail een e-mail versturen, dan wordt de handtekening automatisch toegevoegd aan de uitgaande berichten. Wil je meer informatie over het toevoegen van een handtekening in je e-mail? Zie hiervoor ons artikel: Handtekening instellen met Outlook 2013 of Handtekening instellen met Outlook Webapp

Door gebruik te maken van een professioneel e-mailadres (gebaseerd op je domeinnaam) vergroot je de naamsbekendheid. Iedere keer als klanten je briefpapier of visitekaartje zien, valt ook het e-mailadres en je domeinnaam op. Hierdoor heb je weer kans op meer bezoekers op je website.

Wanneer je POP3 mail gebruikt worden de berichten niet opgeslagen op de server maar worden deze rechtstreeks gedownload op je PC, tablet of smartphone. Bij IMAP worden de berichten ook opgeslagen op de server. Het is daarbij dus mogelijk om met meerdere apparaten te synchroniseren. Bij POP3 worden de berichten opgehaald en staan ze dus op slechts één apparaat.