Wie is Argeweb?

We hebben maar één doel voor ogen: de online ambities van jou waarmaken. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen om dit waar te maken. Om jouw online ambities waar te kunnen maken, moeten wij jou de juiste diensten leveren en helpen waar we dat kunnen. Daarom bieden wij diensten aan die passen bij deze tijd. We zijn ervan overtuigd dat een online ambitie pas waargemaakt kan worden als jij veilig onderneemt. Wij adviseren hier daarom over. De vraag achter de vraag? Daar komen wij graag achter, zodat onze antwoorden de antwoorden zijn waar jij echt iets aan hebt.

Groene hosting

Wij zijn geregistreerd bij The Green Web Foundation. Dit betekent dat onze datacenters Groen of CO2-neutraal zijn. Voordeel voor jou, je website staat geregistreerd als CO2 neutraal. Wij doen er alles aan om jouw online ambities waar te maken. Met onze diensten en persoonlijke aandacht voor iedere klant onderscheiden wij ons en helpen wij jou graag.

Bits of Freedom

Argeweb is supporter van Bits of Freedom, Bits of Freedom is een Nederlandse beweging die opkomt voor jouw internetvrijheid.

Supporter Bits of Freedom

Onze ISO certificeringen

Argeweb voldoet al sinds 2009 aan de ISO norm van 9001 op ons kwaliteitsmanagementsysteem en sinds 2013 aan de ISO 27001 op het gebied van informatiebeveiliging en 22301 die zorgt voor het beperken van schade bij een eventueel incident. Elk jaar vinden hiervoor interne en externe audits plaats waarbij we ieder jaar weer de goedkeuring hebben om onze certificaten vol trots te laten zien aan onze klanten.

Sinds 2015 werd Argeweb als onderdeel van KPN meegenomen in hun certificaten. Eind 2019 heeft Argeweb zich aangesloten bij Total Webhosting Solutions en was daarmee geen onderdeel meer van KPN. Hierdoor was het dus noodzakelijk vanuit de norm om onze certificaten op onze eigen naam te verkrijgen en opnieuw door het audit proces te gaan. Helaas door de corona crisis heeft dit vertraging opgelopen waardoor er geen audit kan plaatsvinden.

In de verklaring die is opgesteld vanuit de overkoepelende organisatie DNV GL, die de uitgever is van de ISO certificaten, staat vermeld dat wij nog steeds aan onze ISO normen voldoen en onze hercertificering door omstandigheden is uitgesteld.

Niet Blij? Geld Terug

Wij geloven in de kwaliteit van onze diensten, maar beseffen ons ook dat het weleens kan gebeuren dat je niet tevreden bent. Dan betalen wij 100% van het aankoopbedrag van de dienst aan je terug. Ben je niet tevreden? Vraag dan met onderstaande knop je geld terug.