Wie is Argeweb?

We hebben maar één doel voor ogen: de online ambities van jou waarmaken. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen om dit waar te maken. Om jouw online ambities waar te kunnen maken, moeten wij jou de juiste diensten leveren en helpen waar we dat kunnen. Daarom bieden wij diensten aan die passen bij deze tijd. We zijn ervan overtuigd dat een online ambitie pas waargemaakt kan worden als jij veilig onderneemt. Wij adviseren hier daarom over. De vraag achter de vraag? Daar komen wij graag achter, zodat onze antwoorden de antwoorden zijn waar jij echt iets aan hebt.

Groene hosting

Wij zijn geregistreerd bij The Green Web Foundation. Dit betekent dat onze datacenters Groen of CO2-neutraal zijn. Voordeel voor jou, je website staat geregistreerd als CO2 neutraal. Wij doen er alles aan om jouw online ambities waar te maken. Met onze diensten en persoonlijke aandacht voor iedere klant onderscheiden wij ons en helpen wij jou graag.

Bits of Freedom

Argeweb is supporter van Bits of Freedom, Bits of Freedom is een Nederlandse beweging die opkomt voor jouw internetvrijheid.

Supporter Bits of Freedom

Onze ISO certificeringen

ISO 27001

De internationale ISO standaard voor informatiebeveiliging.

Bekijk

ISO 9001

Een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem.

Bekijk

ISO 22301

Zorgt voor het beperken van de schade bij een eventueel incident.

Bekijk

Niet Blij? Geld Terug

Wij geloven in de kwaliteit van onze diensten, maar beseffen ons ook dat het weleens kan gebeuren dat je niet tevreden bent. Dan betalen wij 100% van het aankoopbedrag van de dienst aan je terug. Ben je niet tevreden? Vraag dan met onderstaande knop je geld terug.