Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Microsoft 365 Business

Met Microsoft 365 Business werk je efficiënter. Alles zit in de cloud zodat je altijd en overal toegang hebt tot je Office 365 apps en documenten. Per gebruiker krijg je onder andere 1000GB OneDrive opslag en een 50GB mailbox met de optie tot professioneel e-mailadres om je imago compleet te maken. De prijzen van de Microsoft 365 abonnementen voor zakelijke gebruikers vind je hieronder. We hebben ook Microsoft 365 Enterprise abonnementen voor grote organisaties. Wil je de verschillen weten tussen de Business en Enterprise edition? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Microsoft Teams

Thuiswerken komt steeds vaker voor. Effectief blijven communiceren met je teamleden kan dan een uitdaging zijn. Met Microsoft Teams kan je die uitdaging eenvoudig aan en deze app zit standaard in het Business Basic en Business Standard abonnement. Lees onze Microsoft Teams uitleg om alle mogelijkheden en functionaliteiten te ontdekken.

Favoriet

Business Standard

Perfect voor degene die op een desktop werkt

Teams outlook word excel powerpoint access onedrive skype voor bedrijven
17,99 / maand / gebruiker
Bestel
Microsoft Teams
50GB Mailbox
Exchange via Outlook
Outlook licentie
1000GB OneDrive
Webversie van Office
Desktopversie van Office

Apps voor bedrijven

De beste keus als je geen e-mail erbij nodig hebt

outlook word excel powerpoint access onedrive
15,99 / maand / gebruiker
Bestel
Microsoft Teams
50GB Mailbox
Exchange via Outlook
Outlook licentie
1000GB OneDrive
Webversie van Office
Desktopversie van Office

Business Basic

Ideaal voor gebruikers die in de cloud werken

Teams onedrive skype voor bedrijven
9,99 / maand / gebruiker
Bestel
Microsoft Teams
50GB Mailbox
Exchange via Outlook
Outlook licentie
1000GB OneDrive
Webversie van Office
Desktopversie van Office

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoft diensten. De dienst is in abonnementsvorm en staat gehost in de cloud. Jij hoeft de dienst dus niet te beheren of onderhouden. Dit wordt voor je gedaan. De volgende programma's zijn onder andere onderdeel van Microsoft 365: Skype voor bedrijven, OneDrive en het totale Office 365 pakket met onder andere Excel, Word en PowerPoint. Deze diensten zijn toegankelijk via de online browser apps en de Office desktop applicaties.

Microsoft 365 voordelen

E-mail, contacten en agenda

Met Microsoft 365 heb je altijd beschikking over je agenda, contacten en e-mail. Het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt: laptop, smartphone of tablet. Alle informatie is toegankelijk en up-to-date.

Bestanden delen en realtime samenwerken

Met meerdere personen tegelijkertijd in een document werken is een stuk handiger. Met Microsoft 365 is dat in ieder geval geen probleem. Als één persoon iets wijzigt is dat direct zichtbaar voor de rest. Zo kan je handig samenwerken en kan je bestanden eenvoudig delen met collega's.

Chatten en online vergaderen

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een vergadering bij te wonen. Met Skype voor Bedrijven maak je eenvoudig verbinding om deel te nemen aan een online vergadering. Bovendien heb je een gebruiksvriendelijke chat waarmee je direct ziet welke collega's beschikbaar zijn, zodat je weet aan wie je iets kan vragen.

Office applicaties en Office online

Als je het Apps voor bedrijven of Business Standard abonnement kiest, heeft elke gebruiker de mogelijkheid om de Office 365 applicaties op 5 verschillende apparaten te installeren om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten die Microsoft 365 biedt. Bovendien hebben alle abonnementen de optie om via Office online te werken in je internet browser, zodat je overal en altijd toegang hebt tot je documenten.

Veelgestelde vragen

Wanneer je geen tijd of kennis hebt om Microsoft 365 helemaal naar je eigen wens in te richten kan je gebruik maken van onze Microsoft 365 installatiehulp. Wij installeren Microsoft 365 en geven je ook nog een korte demonstratie van hoe het product werkt. Zo kan je zonder zorgen en met heel weinig tijd direct aan de slag met je Microsoft 365 diensten.

Heb je een Apps voor ondernemingen of Enterprise E3 abonnement? Dan kan je per gebruiker de Office applicaties op 5 van je favoriete apparaten (PC, Mac, tablet en smartphone) installeren. Bij het Enterprise E1 abonnement heb je deze mogelijkheid niet. Wel krijg je alle abonnementen de beschikking over de online versie van Office. Zo kan je via elk apparaat de online versie gebruiken van o.a. Word, PowerPoint en Excel.

Bij het Microsoft 365 Enterprise E1 en E3 abonnement zit de e-mailfunctionaliteit Exchange inbegrepen. Elke gebruiker krijgt de beschikking over een Outlook mailbox met 50GB opslag. Microsoft 365 wordt gekoppeld aan je domeinnaam, zodat je kan mailen met je eigen domeinnaam. Het Microsoft 365 Apps voor ondernemingen abonnement beschikt niet over deze mogelijkheid.

Het verschil tussen Microsoft 365 Business en Enterprise zit hem met name in enkele functionaliteiten. Met de business versie is het niet toegestaan om deze te gebruiken in CRM programma’s of andere applicaties die binnen het bedrijfnetwerk draaien. Wil je gebruik maken van bovengenoemde functionaliteiten kies dan voor de Enterprise editie. Microsoft 365 kan ook binnen netwerken uitgerold worden. Systeembeheerders willen hierbij vaak gebruik maken van zogenaamde ‘policies’ om bepaalde functionaliteiten te blokkeren. De Business editie is niet geschikt om met group policies te werken.