Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Microsoft 365 Enterprise

Met Microsoft 365 Apps voor Ondernemingen zitten al je documenten in de cloud. Met de web- en desktopversies van de Office apps, heb je overal en altijd toegang tot je bestanden, zodat je efficiënter kan werken. Verder krijg je maar liefst 1000GB OneDrive cloud opslag. Heb je een kleine onderneming? Dan past een Microsoft 365 Business abonnement waarschijnlijk beter bij je.

Microsoft 365 Enterprise Apps voor Ondernemingen

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoft diensten. De dienst is in abonnementsvorm en staat gehost in de cloud. Jij hoeft de dienst dus niet te beheren of onderhouden. Dit wordt voor je gedaan. De volgende programma's zijn onder andere onderdeel van Microsoft 365: Skype voor bedrijven, OneDrive en het totale Office 365 pakket met onder andere Excel, Word en PowerPoint. Deze diensten zijn toegankelijk via de online browser apps en de Office desktop applicaties.

Veelgestelde vragen

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoft diensten. De dienst is in abonnementsvorm en staat gehost in de cloud. Jij hoeft de dienst dus niet te beheren of onderhouden. Dit wordt voor je gedaan. OneDrive en het totale Office pakket met onder andere Excel, Word en PowerPoint zijn onder andere onderdeel van Microsoft 365. Deze diensten zijn toegankelijk via de online apps en de Office applicaties voor PC, tablet en telefoon.

Wanneer je geen tijd of kennis hebt om Microsoft 365 helemaal naar je eigen wens in te richten, kan je gebruik maken van onze Microsoft 365 installatiehulp. Wij installeren Microsoft 365 en geven je ook nog een korte demonstratie van hoe het product werkt. Zo kan je zonder zorgen in weinig tijd direct aan de slag met je Microsoft 365 diensten.

Je kan per gebruiker 5 keer de Microsoft Office applicaties op je favoriete apparaten (PC, Mac, tablet en smartphone) installeren.

Het grootste verschil tussen een Microsoft 365 Business en Microsoft 365 Enterprise licentie is het aantal gebruikers. Microsoft 365 Business is te gebruiken tot maximaal 300 gebruikers. Heb je meer capaciteit nodig? Dan is Microsoft 365 Enterprise geschikt voor jouw organisatie. Daarnaast biedt Microsoft 365 Enterprise een koppeling met CRM. Iets wat de Business variant niet heeft. Ben je niet zeker welk Microsoft 365 abonnement bij jouw bedrijf past? Onze servicedesk helpt je graag bij de keuze. Neem contact op via telefoonnummer 085-0218861 of support@argeweb.nl.