Microsoft 365 Enterprise

Met Microsoft 365 Enterprise zitten al je documenten in de cloud. Je hebt er overal en altijd toegang tot met de online en Office apps zodat je efficiƫnter kan werken. Het Enterprise E1 en E3 abonnement zijn inclusief 50GB Outlook mailbox met de optie tot professioneel e-mailadres. Verder heb je bij ieder abonnement maar liefst 1000GB OneDrive opslag in de cloud. De prijzen van Microsoft 365 Enterprise abonnementen voor grote organisaties vind je hieronder. We hebben ook Microsoft 365 Business abonnementen voor kleinere bedrijven.

Microsoft Teams

Effectief blijven communiceren met je teamleden tijdens thuiswerken kan een uitdaging zijn. Dit kan gemakkelijk opgelost worden Met Microsoft Teams en deze app zit standaard in het E1/E3 abonnement. Lees onze Microsoft Teams uitleg om alle functionaliteiten en mogelijkheden te ontdekken.

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoft diensten. De dienst is in abonnementsvorm en staat gehost in de cloud. Jij hoeft de dienst dus niet te beheren of onderhouden. Dit wordt voor je gedaan. De volgende programma's zijn onder andere onderdeel van Microsoft 365: Skype voor bedrijven, Exchange e-mail, OneDrive en het totale Office 365 pakket met onder andere Excel, Word en PowerPoint. Deze diensten zijn toegankelijk via de online apps en alleen in het Business Standard en Apps voor bedrijven abonnement zitten de Office applicaties voor PC, tablet en telefoon.

Wat zit er in Microsoft 365 Enterprise?

E-mail, agenda en contacten

Het maakt niet of je op een laptop, tablet of smartphone werkt, met Microsoft 365 beschik je altijd over je e-mail, agenda en contacten. De informatie die je op dat moment nodig hebt is altijd up-to-date en toegankelijk.

Realtime samenwerken en bestanden delen

Werk tegelijkertijd met je collega's in één bestand. Wordt er door één van jullie iets gewijzigd? Dan is dat meteen zichtbaar. Handig samenwerken en altijd up-to-date. Al je bestanden zijn online te benaderen en daardoor eenvoudig te delen met je collega's.

Online vergaderen en chatten

Met Skype voor bedrijven mis je nooit meer een vergadering. Je kan overal eenvoudig verbinding maken en deelnemen aan een vergadering. Met de gebruiksvriendelijke chat zie je direct in één oogopslag of je collega beschikbaar is, zodat je snel een vraag kan stellen.

Office online en Office applicaties

Met Office online werk je altijd met je favoriete programma's zoals Word, Excel en PowerPoint in je internet browser. Met het Apps voor ondernemingen of Enterprise E3 abonnement kan je per gebruiker de Office applicaties op 5 verschillende apparaten installeren, zodat je van alle functionaliteiten gebruik kan maken.

Veelgestelde vragen

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoft diensten. De dienst is in abonnementsvorm en staat gehost in de cloud. Jij hoeft de dienst dus niet te beheren of onderhouden. Dit wordt voor je gedaan. De volgende programma's zijn onder andere onderdeel van Microsoft 365: Skype voor bedrijven, Exchange e-mail, OneDrive en het totale Office pakket met onder andere Excel, Word en PowerPoint. Deze diensten zijn toegankelijk via de online apps en alleen in het Business Standard en Apps voor bedrijven abonnement zitten de Office applicaties voor PC, tablet en telefoon.

Wanneer je geen tijd of kennis hebt om Microsoft 365 helemaal naar je eigen wens in te richten, kan je gebruik maken van onze Microsoft 365 installatiehulp. Wij installeren Microsoft 365 en geven je ook nog een korte demonstratie van hoe het product werkt. Zo kan je zonder zorgen in weinig tijd direct aan de slag met je Microsoft 365 diensten.

Heb je een Microsoft 365 Business Standard of Apps voor bedrijven abonnement? Dan kan je per gebruiker 5 keer de Microsoft Office applicaties op je favoriete apparaten (PC, Mac, tablet en smartphone) installeren. Bij het Essentials abonnement heb je deze mogelijkheid niet. Wel krijg je bij alle abonnementen de beschkking over de online versie van Office. Zo kan je via elk apparaat de online versie gebruiken van o.a. Word, PowerPoint en Excel.

Bij het Microsoft 365 Business Basic en Business Standard abonnement zit de e-mailfunctionaliteit Exchange inbegrepen. Elke gebruiker krijgt de beschikking over een Outlook mailbox met 50GB opslag. Microsoft 365 wordt gekoppeld aan je domeinnaam, zodat je kan mailen met je eigen domeinnaam.

Het grootste verschil tussen een Microsoft 365 Business en Microsoft 365 Enterprise licentie is het aantal gebruikers. Microsoft 365 Business is te gebruiken tot maximaal 300 gebruikers. Heb je meer capaciteit nodig? Dan is Microsoft 365 Enterprise geschikt voor jouw organisatie. Daarnaast biedt Microsoft 365 Enterprise een koppeling met CRM. Iets wat de Business variant niet heeft. Ben je niet zeker welk Microsoft 365 abonnement bij jouw bedrijf past? Onze servicedesk helpt je graag bij de keuze. Neem contact op via telefoonnummer 085-0218861 of support@argeweb.nl.