SSL Certificaat Kopen

Beveilig uw website inhoud

  • Een veilige website
  • Geeft vertrouwen
  • Hoger in Google
Bestel
Beveilig met SSL

Veilig

Een SSL certificaat beveiligt alle uitgewisselde informatie op uw website, zoals online aankopen, financiële transacties en persoonsgegevens.

SSL betrouwbaar

SEO Ranking

Google geeft websites met SSL certificaat voorrang in de zoekresultaten. Hierdoor krijgt u een hogere ranking en is deze sneller vindbaar.

SSL certificaten

SSL Certificaten

Kies voor een los SSL certificaat of een SSL certificaat in combinatie met een Argeweb webhosting pakket waarbij wij al het werk voor u doen.

SSL Certificaten

Een los SSL certificaat moet u zelf installeren en kan niet geactiveerd worden op websites met een webhosting pakket van Argeweb. Als u wel webhosting bij Argeweb heeft, neemt u een Webhosting SSL certificaat. Hierbij hoeft u zelf niets te installeren, dit doen wij voor u. Bovendien houden wij uw certificaat up-to-date, zodat uw website altijd veilig blijft.

Keuze tussen verschillende certificaten

Een enkel domein certificaat is alleen geldig voor één enkele domeinnaam. Dus of alleen argeweb.nl of alleen www.argeweb.nl of alleen sub.argeweb.nl. Echter veel enkel domein certificaten worden geleverd met een extra domein waardoor ze geldig zijn voor zowel met als zonder 'www.' voor de domeinnaam. Per certificaat wordt vermeld of dit het geval is.
Met een wildcard kunt u een certificaat in één keer voor meerdere subdomeinen gebruiken (*.argeweb.nl). U hoeft dus geen apart certificaat aan te schaffen voor elk (nieuw) subdomein.

Keuze in validatieniveau's

Voordelige certificaten waarbij alleen de domeinnaamhouder wordt gecontroleerd. Door het ontbreken van bedrijfsgegevens vooral geschikt voor situaties waarbij gegevens veilig verzonden moeten worden maar waarbij de identiteit van de website minder belangrijk is.
Geeft eindgebruikers het bewijs dat het bedrijf ook werkelijk eigenaar is van de website en dat deze gecontroleerd is door een Certificaat Autoriteit (CA). Naast de domeinnaam wordt dus ook het bedrijf zelf geïdentificeerd. Geschikt voor publieke websites en kleine webshops.
Uitgebreide Validatieprocedure volgens de EV (Extended Validation) richtlijnen. Door de groene adresbalk stralen websites met een EV certificaat meer vertrouwen uit. Uitermate geschikt voor financiële instellingen en webshops.

Meer informatie?

Bel 0800 932 46 78 of stuur een e-mail naar sales@argeweb.nl

SSL Certificaat

Bestel
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW