Excl. BTW

SSL Certificaat Kopen

Beveilig uw website inhoud

  • Een veilige website
  • Geeft vertrouwen
  • Hoger in Google
Bestel

Welk SSL certificaat heb ik nodig?

Bij Argeweb heeft u de keuze uit een los certificaat of een certificaat die van toepassing is voor onze webhosting pakketten. Een los certificaat moet u zelf installeren en kan niet geactiveerd worden op websites met een webhosting pakket van Argeweb. Als u wel webhosting bij Argeweb hebt, is het dus noodzakelijk om de webhosting variant aan te schaffen. Bij de webhosting variant houden wij uw certificaat up-to-date, zodat uw website altijd veilig blijft.

Single Domain

Het single domain certificaat is de meest populaire en geldig voor 1 domein of subdomein. Als u extra subdomeinen gebruikt heeft u een wildcard certificaat nodig.

Wildcard

Het wildcard certificaat verschilt van het single domain certificaat door wel beveiliging te bieden voor alle subdomeinen van uw domein.

Extended Validation

Het EV certificaat biedt dezelfde beveiliging als een single domain certificaat, maar toont uw bedrijfsnaam in de adresbalk voor extra vertrouwen.

Wat is een SSL certificaat?

SSL is een bestand dat gegevens die uitgewisseld worden tussen uw website en een internet browser versleuteld verstuurd. Zo kunnen cybercriminelen deze gegevens niet onderscheppen en stelen. Het gaat bijvoorbeeld om privacygevoelige informatie zoals creditcardnummers, wachtwoorden en persoonsgegevens.

Met de nieuwe privacywetgeving is het van belang om een SSL certificaat te activeren. Als u geen certificaat hebt, krijgen bezoekers op uw website de 'niet beveiligd' melding te zien in de adresbalk in Google Chrome. Hierdoor kunnen bezoekers het idee krijgen dat het niet veilig is om uw website te bezoeken of een bestelling te plaatsen.

Wat zijn de voordelen van een SSL Certificaat?

ssl certificaat google ranking hoger

Google Ranking

Websites met SSL krijgen voorrang ten opzichte van websites zonder certificaat. Google geeft websites dan een een hogere ranking, wat een versterking van uw positie betekent.

ssl certificaat conversie verbetering

Conversie

De consument van nu is zich meer bewust van internetgevaren. Met een certificaat laat betrouwbaarheid zien en zorgt ervoor dat bezoekers niet afhaken vanwege een onbeveiligde website.

ssl certificaat beveiliging

Beveiliging

Met een certificaat zorgt u ervoor dat u voldoet aan de 'Wet Bescherming Persoonsgegevens' en de gegevens van uw bezoekers geheim blijven. Zo loopt u geen risico om problemen te krijgen met de gegevensverwerking van bezoekers.

Veelgestelde vragen SSL certificaat


Bij onze webhostingpakketten worden de SSL certificaten door Argeweb geïnstalleerd. Maakt u gebruik van uw eigen VPS dan is het mogelijk doormiddel van een CSR (certificate signing request) een certificaat aan te vragen.

In de wet bescherming persoonsgegevens is opgenomen dat het van belang is om passende technische/organisatorische maatregelen te nemen om uw website zo veilig mogelijk te houden. Het wordt daarom ten zeerste aanbevolen om een SSL certificaat te installeren.

Dit betekent dat er in de code van de website of eventueel stylesheets nog een verwijzing staat naar http:// i.p.v. https://. Wanneer u dit aanpast is deze melding verdwenen.

Wanneer u een SSL certificaat afneemt is deze standaard 1 jaar geldig, na dit jaar wordt deze automatisch verlengd indien u een bij ons shared hosting afneemt. Heeft u een los certificaat besteld om bijvoorbeeld op uw eigen VPS te plaatsen, dan dient u zelf het certificaat te verlengen.

Het is mogelijk om SSL automatisch voor de gehele WordPress website te activeren. Hiervoor kunt de plug-in 'really simple SSL' downloaden en installeren. Deze detecteert automatisch of SSL is ingeschakeld op het webhostingpakket, indien dit goed geactiveerd is kijkt de plugin automatisch de website na en activeert het voor WordPress.

Bekijk alle veelgestelde vragen.

Meer informatie?

Bel gratis naar 0800 932 46 78 of stuur een e-mail naar sales@argeweb.nl

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW