Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Waarvoor heb je een SSL Certificaat nodig?

Webhosting
Overige Hosting

De voordelen van een SSL certificaat

Verhoog je conversie

84% van de bezoekers maakt een aankoop niet af als SSL niet actief is

Verbeter je Google ranking

Websites met SSL ranken hoger in Google dan websites zonder SSL

Krijg meer vertrouwen

Bezoekers zijn het slotje gewend en herkennen dit als betrouwbaar

Veelgestelde vragen

Bij onze webhostingpakketten worden de SSL certificaten door ons geïnstalleerd. Maakt je gebruik van je eigen VPS dan is het mogelijk doormiddel van een CSR (certificate signing request) een certificaat aan te vragen.

In de wet bescherming persoonsgegevens is opgenomen dat het van belang is om passende technische/organisatorische maatregelen te nemen om je website zo veilig mogelijk te houden. Het wordt daarom ten zeerste aanbevolen om een SSL certificaat te installeren.

Dit betekent dat er in de code van de website of eventueel stylesheets nog een verwijzing staat naar http:// i.p.v. https://. Wanneer je dit aanpast is deze melding verdwenen.

Wanneer je een SSL certificaat afneemt is deze standaard 1 jaar geldig, na dit jaar wordt deze automatisch verlengd indien je bij ons shared hosting afneemt. Heb je een los certificaat besteld om bijvoorbeeld op je eigen VPS te plaatsen, dan dien je zelf het certificaat te verlengen.

Het is mogelijk om SSL automatisch voor de gehele WordPress website te activeren. Hiervoor kun je de plug-in 'Really Simple SSL' downloaden en installeren. Deze detecteert automatisch of SSL is ingeschakeld op het webhostingpakket, indien dit goed geactiveerd is kijkt de plugin automatisch de website na en activeert het voor WordPress.

SSL is een bestand dat gegevens die uitgewisseld worden tussen je website en een internet browser versleuteld verstuurd. Zo kunnen cybercriminelen deze gegevens niet onderscheppen en stelen. Het gaat bijvoorbeeld om privacygevoelige informatie zoals creditcardnummers, wachtwoorden en persoonsgegevens.