Argeweb biedt gratis Private Network aan op VPS Hosting

argerweb vlan private network

We bieden vanaf nu gratis de mogelijkheid aan om een eigen private network op te zetten, ideaal voor high performance applicaties of grotere hosting omgevingen.

Gratis en onbeperkt aantal VPS-en

We bieden als Nederlandse Hostingprovider de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van Private Networks. Gebruikers van ons VPS platform kunnen op deze manier meerdere VPS-en met elkaar verbinden zonder extra kosten te maken.

Voldoen aan groeiende vraag

Met het aanbieden van gratis Private Network functionaliteit voorzien we in de groeiende vraag naar schaalbare en krachtige IAAS oplossingen. Dit in combinatie met ISO 9001, 27001 en 22301 certificering, opslag op Nederlandse bodem en Nederlandstalige support maakt het een uitstekend alternatief voor MKB bedrijven die een digitaliseringsslag ondergaan.

Van enkele VPS tot compleet platform

Het toevoegen van de Private Network functionaliteit maakt het voor klanten gemakkelijker om te groeien. Ons platform is hiermee uitermate geschikt voor klanten die net starten met hun bedrijf en aan een enkele server genoeg hebben, maar op korte termijn verwachten te groeien en willen dat hun infrastructuur mee kan schalen zonder grote investeringen te hoeven doen.

Krachtige voordelen van een Private Network

Het opzetten van een Private Network heeft voor omgevingen van klanten diverse voordelen.

Security: Alles wordt onderling verstuurd in het privé netwerk. Extra veilig, want het verkeer hoeft niet eerst over het internet verzonden te worden

Snelheid: De aan elkaar verbonden VPS-en kunnen direct en dus sneller met elkaar communiceren. Het verkeer hoeft niet eerst over het internet, wat normaliter voor een vertraging zorgt.

Schaalbaarheid: Middels een Private Network is het gemakkelijker om de rollen van de servers te scheiden en ze toch samen te laten werken als één applicatie, denk aan loadbalancers voor een website of het splitsen van de databases.

VPS gebruikers bij ons kunnen per direct hun Private Network instellen via de Mijn Argeweb omgeving.

 


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Reacties zijn gesloten.