Snelle Magento Hosting

Bij ons kun je terecht voor de hosting van je Magento webshop. Doordat het pakket groot is qua omvang, is het van belang dat je Magento hosting pakket draait op snelle servers. De Argeweb webhosting pakketten draaien op servers in Nederland met razendsnelle SSD opslag. Je krijgt bij de hosting het eerste jaar een domeinnaam gratis. Alle webhosting pakketten zijn geschikt voor het hosten van Magento. Via onze gratis website software installeer je eenvoudig zelf het systeem op ons krachtige hostingplatform.

*Actieprijs geldt eerste drie maanden, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd

Standaard inbegrepen in alle pakketten

Welk Magento webhosting pakket past bij mij?

Heb je een kleine tot middelgrote webshop? Dan kun je gebruik maken van onze plus of compleet webhosting pakketten. Bij een grotere webshop of een multishop is een hoge performance van belang. Daarom adviseren wij om zwaardere shops te plaatsen op een eigen VPS Server. Bij een VPS kun je er ook voor kiezen om je webwinkel te cachen. Hierdoor wordt een betere laadsnelheid gerealiseerd.

Inbegrepen bij onze Magento hosting

Gratis domeinnaam

Het eerste jaar is je domeinnaam gratis bij je hostingpakket. Zo heb je extra korting in het eerste jaar!

Gratis support

Onze servicedesk helpt je als je tegen problemen aan loopt met het bouwen van je Magento webshop.

SSD webhosting

We gebruiken SSD (Solid State Drive) opslag. Dit is tot wel 5x sneller dan een normale harde schijf (HDD). Zo heb je altijd een snelle webshop.

Niet Blij? Geld Terug

Op alle webhosting pakketten geldt Niet Blij? Geld Terug.

Voordelen Magento

  • Snelle SSD webhosting
  • Support bij installatie/configuratie
  • Dagelijkse back-up
  • Geschikt voor beginners
  • Open source dus geen licentiekosten!

Een Magento webshop maken

Er zijn diverse gratis open-source CMS-en waarmee je een webshop kunt opzetten, maar Magento is toch wel een van de populairste.

Makkelijk uit te breiden

Dankzij de modulaire opbouw is je shop gemakkelijk uit te breiden met functies. Er zijn verschillende modules standaard in het pakket aanwezig waarmee je bijvoorbeeld de voorraad kunt bijhouden, facturen kunt maken en betaalkoppelingen kunt realiseren. De bekende betaalmethode zoals iDEAL en creditcard zijn gemakkelijk te integreren. Ook zijn er diverse mogelijkheden om verder te kunnen optimaliseren en is het mogelijk om een nieuwsbrief te versturen.

Werken met thema's

Een thema is het uiterlijk van de webshop. Het thema speelt een belangrijke rol in een webshop. Als je producten overzichtelijk zijn weergegeven bevordert dit het bestelproces met meer sales tot gevolg. Denk bij het starten van een webshop dus goed na over de indeling van je website. Je kunt een thema op maat laten ontwikkelen, maar het is ook mogelijk om een kant en klaar thema te kopen. Dit kun je doen via de Magento Marketplace. Wil je een eigen design op maat laten maken? Kijk dan eens op onze Webdesign pagina.

Multishop mogelijkheden

Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit moment. Je kunt hiermee gemakkelijk je webwinkel een professionele uitstraling geven. Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem. Hierdoor bestaat er een centraal order en voorraadbeheer. Mocht je meerdere bedrijven hebben, is het niet te zien dat deze webshops bij elkaar horen.

Al 55.000 blije klanten geholpen

Magento voorbeelden

Veelgestelde vragen

Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met het verschil dat je Magento direct voorgeinstalleerd staat. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen Magento webshop.

Met XCache en compressie optimaliseer je de performance van je Magento webshop. Meer informatie vindt je hier: Magento optimalisatie

Magento is een uitgebreid en professioneel webshop CMS. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online webshop. Veel webshops maken op dit moment nog gebruik van Magento.

Ja, dit is mogelijk. Heb je hulp nodig bij de installatie en configuratie van Magento 2? Neem contact op met de servicedesk.

Om Magento op je webhosting pakket te krijgen dien je een handmatige installatie te doen. Mocht je daar niet uitkomen, helpt onze servicedesk je daar graag mee. Je kan na de installatie direct inloggen in het systeem om de configuratie aan te passen en de webwinkel in te richten.

Aan Magento is gebouwd door ontwikkelaars uit vele landen, eventuele problemen met het pakket worden dan ook snel ontdekt en gepatched. De updates worden gratis beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen.

Mocht je te weinig opslagruimte hebben dan kunt je bij Argeweb eenvoudig je webhostingpakket upgraden. Een upgrade van je hostingpakket geeft bijvoorbeeld meer schijfruimte of meer dataverkeer.

Omdat het platform veel functies bevat is enige technische kennis vereist. De technische kennis zit hem met name in de configuratie en installatie van modules en het ontwikkelen of aanpassen van de template/design van de shop.

Magento is net als WordPress uit te breiden met verschillende modules. Ben je opzoek naar een bepaalde functionaliteit, dan kunt je de Magento Marketplace raadplegen. Hier kun je modules vinden voor marketing, betaling, verzending en website optimalisatie.

Magento heeft uitgebreide mogelijkheden voor SEO (search engine optimalisation). Je kunt op productniveau omschrijvingen en titels van de productpagina’s wijzigen. Om de laadsnelheid van de site te bevorderen is het mogelijk om javascript en css bestanden te optimaliseren.

Via de ingebouwde system upgrader is het mogelijk om de webshop op je hosting te updaten. Er worden regelmatig updates uitgegeven voor het dichten van veiligheidslekken en nieuwe functionaliteiten. Zorg er wel altijd voor dat je een back-up maakt van je webhostingpakket zodat je altijd terug kan bij eventuele problemen.

Er is een speciale optie ingebouwd waarmee je zogenaamde CSV bestanden kunt uploaden. Een CSV bestand is bijvoorbeeld gemakkelijk te openen binnen Excel. Een CSV bestand wordt vaak kant en klaar aangeleverd door bijvoorbeeld de leverancier waar je producten afneemt. Daarnaast is er vaak een koppeling te realiseren met de leverancier zodat voorraden en prijzen automatisch worden bijgewerkt.