Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Professionele exchange e-maildienst in de cloud

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange voor degene die geen eigen Exchange mailserver wil draaien. Dit scheelt namelijk enorme kosten. De dienst wordt in de cloud van Microsoft gehost op Europese servers. Met Exchange kan je onder andere gebruik maken van de volgende diensten: e-mail, contactpersonen, taken en notities. Ook kan je mailboxen en agenda's delen met andere gebruikers. Verder worden alle diensten direct gesynchroniseerd met alle verschillende apparaten die je gebruikt.

Hoe ziet Microsoft Exchange eruit?

Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden met Microsoft Exchange voor desktop. Voor mobiele apparaten is een app te downloaden waarmee je gemakkelijk je mail en afspraken kan beheren.

Voordelen Microsoft Exchange

Exchange Online Protection

Met Exchange Online Protection wordt elke e-mailbox beveiligd. Een realtime spamfilter, antivirus en malware beveiliging voorkomen bedreigingen. Daarnaast heb je tijdens en na noodgevallen altijd toegang tot je e-mail.

Betrouwbaar

Redundante servers met eersteklas nood herstelmogelijkheden. Dat is waar Micrsoft Exchange op draait. Een team van beveiligingexperts zijn dag en nacht bezig om de software te bewaken, zodat jouw gegevens beschermd blijven. Daarnaast profiteer je van een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA (Service Level Agreement) met financiële garantie. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over de beschikbaarheid van je e-mail.

Outlook Web

Door de handige browserversie van Outlook, mis je geen belangrijke e-mails. Open simpelweg je internetbrowser en bekijk je e-mails en bijlagen direct in de web interface.

Gebruiksvriendelijk

Het werken met Microsoft Exchange is erg eenvoudig en het onderhouden kost weinig moeite door de automatische patches. Daarnaast heb je natuurlijk, ongeacht waar je bent, toegang tot je agenda, e-mail en contactpersonen in je internetbrowser en mobiele apparaten.

Al 56.103 blije ondernemers kozen voor Argeweb

Webhosters

1550 beoordelingen

Hostingvergelijker

332 beoordelingen
argeweb recensies

Veelgestelde vragen

Hosted Exchange is een cloud gebaseerde maildienst die ervoor zorgt dat e-mail, agenda, contactenpersonen en taken vanaf meerdere devices bereikbaar zijn. Doordat deze dienst online wordt gehost heb je geen omkijken naar systeembeheer en dure licentiekosten.

Het voordeel van Hosted Exchange is dat je maildiensten altijd in een stabiele en veilige omgeving zijn ondergebracht en deze vanaf iedere locatie met ieder device bereikbaar zijn. Je hebt zelfs de Outlook app tot je beschikking waarmee je gemakkelijk je mails, agenda, taken en contactpersonen kan beheren.

Nadat je Exchange bij ons hebt aangevraagd, kan je jouw mailbox configureren via Mijn Argeweb. Voor een stap voor stap handleiding kan je ons artikel Hoe maak ik een Exchange 2013 mailbox aan lezen.

Indien dit gewenst is kan je gemakkelijk een mailbox of agenda met een andere Exchange gebruiker delen. Handig als je bijvoorbeeld een secretaresse hebt die voor jou afspraken moet inplannen of mails beantwoorden.

Bij Hosted Exchange wordt de data opgeslagen in de cloud op Europese servers.

Hosted Exchange heeft een ingebouwde spamfilter, malware beveiliging en antivirus tegen ongewenste mailberichten. Je kan het niveau van filtering gemakkelijk aanpassen binnen je webmail portal.

Het is eenvoudig om mailberichten die verwijderd zijn weer terug te halen. De retentie voor het terughalen van mailberichten is 30 dagen.