Argeweb Amsio Groep neemt hostingbedrijf Prioserve over

Argeweb - 1 mei 2013 - door Argeweb

PERSBERICHT – 1 mei 2013

Argeweb Amsio GroepArgeweb Amsio Groep neemt het Rotterdamse hostingbedrijf Prioserve over en vergroot hiermee haar marktaandeel in de hostingbranche op het gebied van domeinregistratie, webhosting en virtuele private servers.

Prioserve – dat met dezelfde mensen onder hetzelfde label zal blijven opereren – kan dankzij de overname haar klanten een breder assortiment van diensten aanbieden. Voor de grotere serverklanten van Prioserve zal worden gekeken of er samen kan worden gewerkt met zusterbedrijf Amsio, dat gespecialiseerd is in het hosten van grote en complexe hostingomgevingen.

Verheugd
Directeur en voormalig eigenaar van Prioserve, Nick in ’t Veld, zal ook in de nieuwe situatie aanblijven en is verheugd met de nieuwe stap van het bedrijf: “Door de nieuwe samenwerking kan ik nog veel meer betekenen voor onze klanten en het personeel en dat vind ik erg belangrijk.”

Groeien
Argeweb Amsio Groep directeur Gerben van Leeuwen is tevreden met de overname: “Met onze expertise kunnen we Prioserve verder helpen groeien. Door het uitwisselen van kennis ontstaat een krachtig geheel”. Volgens Van Leeuwen past Prioserve goed binnen de strategie van Argeweb Amsio Groep. “Service en klantenbinding zijn belangrijk voor ons en ook bij Prioserve gelden deze waarden als hoogste prioriteit.”.

—-
Over Prioserve
Het Rotterdamse hostingbedrijf Prioserve is al sinds 1999 actief in het aanbieden van internetdiensten. Bij Prioserve staat het helpen van klanten centraal. Naast domeinregistratie en webhosting heeft Prioserve ook VPS-en en dedicated servers in haar aanbod.

Over Argeweb Amsio Groep
Argeweb Amsio Groep is hét bedrijf voor alle IT oplossingen; met Argeweb voor online diensten en Amsio voor managed hosting. Met de komst van een aantal nieuwe ondernemingen in de groep is het nu ook de ideale partner voor alle andere internet- en ICT-vraagstukken.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *