Microsoft Office 365 Enterprise

Al je documenten in de cloud

  • 1000GB OneDrive opslag
  • E-mail en agenda
  • Office 2016 applicaties
Bestel

Office 365 Enterprise

Met Microsoft Office 365 Enterprise zitten al je documenten in de cloud. Je hebt er overal en altijd toegang tot met de online en Office 2016 apps zodat je efficiënter kan werken. Het Enterprise E1 en E3 abonnement zijn inclusief 50GB Outlook mailbox met professioneel e-mailadres. Verder heb je bij ieder abonnement maar liefst 1000GB OneDrive opslag in de cloud. De prijzen van Office 365 Enterprise abonnementen voor grote organisaties vind je hieronder. We hebben ook Office 365 Kleinzakelijk abonnementen voor kleine bedrijven.

Hoe ziet Office 365 eruit?

Wat zit er in Office 365 Enterprise?

E-mail, agenda en contacten

Het maakt niet of je op een laptop, tablet of smartphone werkt, met Office 365 beschik je altijd over je e-mail, agenda en contacten. De informatie die je op dat moment nodig hebt is altijd up-to-date en toegankelijk.

Realtime samenwerken en bestanden delen

Werk tegelijkertijd met je collega's in één bestand. Wordt er door één van jullie iets gewijzigd? Dan is dat meteen zichtbaar. Handig samenwerken en altijd up-to-date. Al je bestanden zijn online te benaderen en daardoor eenvoudig te delen met je collega's.

Online vergaderen en chatten

Met Skype voor bedrijven mis je nooit meer een vergadering. Je kan overal eenvoudig verbinding maken en deelnemen aan een vergadering. Met de gebruiksvriendelijke chat zie je direct in één oogopslag of je collega beschikbaar is, zodat je snel een vraag kan stellen.

Office online en Office 2016 applicaties

Met Office online werk je altijd met je favoriete programma's zoals Word, Excel en PowerPoint in je internet browser. Met het ProPlus of Enterprise E3 abonnement kan je per gebruiker de Office 2016 applicaties op 5 verschillende apparaten installeren, zodat je van alle functionaliteiten gebruik kan maken.

Veelgestelde vragen

Office 365 is een verzameling van Microsoft diensten, bedoeld voor bedrijven en particulieren. De dienst wordt afgenomen in abonnementsvorm en gehost vanuit de cloud. Het beheer en onderhoud wordt volledig uit handen genomen. In de Office 365 abonnementen zitten (afhankelijk van het abonnement) de volgende onderdelen: Exchange e-mail, Skype voor bedrijven, OneDrive en het totale Office 2016 pakket, zoals Word, Excel en PowerPoint. Deze diensten worden aangeboden als online diensten en als applicaties voor PC, tablet en telefoon.

Wanneer je geen tijd of kennis hebt om Office 365 helemaal naar je eigen wens in te richten kan je gebruik maken van onze Office 365 installatiehulp. Wij installeren Office 365 en geven je ook nog een korte demonstratie van hoe het product werkt. Zo kan je zonder zorgen en met heel weinig tijd direct aan de slag met je Office 365 diensten.

Heb je een Office 365 ProPlus of Enterprise E3 abonnement? Dan kan je per gebruiker de Office 2016 applicaties op 5 van je favoriete apparaten (PC, Mac, tablet en smartphone) installeren. Bij het Enterprise E1 abonnement heb je deze mogelijkheid niet. Wel krijg je alle abonnementen de beschikking over de online versie van Office. Zo kan je via elk apparaat de online versie gebruiken van o.a. Word, PowerPoint en Excel.

Bij het Office 365 Enterprise E1 en E3 abonnement zit de e-mailfunctionaliteit Exchange inbegrepen. Elke gebruiker krijgt de beschikking over een Outlook mailbox met 50GB opslag. Office 365 wordt gekoppeld aan je domeinnaam, zodat je kan mailen met je eigen domeinnaam. Het Office 365 ProPlus abonnement beschikt niet over deze mogelijkheid.

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW