VPS opzeggen


Bekeken: 1556 keer
Laatste update: 22 Apr 2016, 12:59:05

Indien u in het bezit bent van een geverifieerd e-mailadres, kunt u uw opzegging online indienen door in te loggen op Mijn Argeweb.

Zodra u bent in gelogd op Mijn Argeweb klikt u in de menubalk via 'Administratief' op 'Opzegging' en dan 'Opzegging aanvragen'.

vps

Let hierbij wel op de geldende periode van de opzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Argeweb een opzegtermijn van 1 maand.

Op de pagina "opzegging aanvragen" selecteert u de betreffende VPS, waarna u de op te zeggen VPS selecteert. De einddatum staat achter de dienst vermeld. Hierna klikt u op "opzegging samenstellen".

opzeggen VPS

U kunt uw opzegging nog controleren en aanpassen. Als alles klopt klikt u op "opzegging aanmaken". Nadat u de reden van uw opzegging heeft aangegeven klikt u op 'Opzeggen via e-mail'. Er wordt een e-mail naar uw geverifieerde e-mailadres gestuurd.

In deze e-mail staat een link en een code. Klik op de link en vul de code in. U komt nu op het online opzeggingsformulier. Bevestig de opzegging door het woord "akkoord" in te typen en uw opzegging zal worden verwerkt.

U ontvangt altijd van ons per e-mail en per post een bevestiging van de opzegging. Zonder bevestiging is de dienst nog niet opgezegd.Bekijk ons krachtige VPS aanbod.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2016 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW