Kan ik ook webhosting afnemen met een extern domein?

Bekeken: 4548 keer - Laatste update: 17 Sep 2018
Wanneer u bij Argeweb gebruik wilt maken van één van de webhosting pakketten, dan wordt standaard uw domeinnaam naar ons verhuisd. Als u dit niet wilt en de domeinnaam geregistreerd wilt laten bij een andere instantie, dan is dit ook mogelijk. U dient dit door te geven aan onze afdeling verkoop- of orderverwerking voordat u het contract terugstuurt. Zij zullen dan handmatig de bestelling wijzigen en de domeinnaam de status "extern"  geven.
 
U dient dan zelf de nameservers van de domeinnaam dienen te wijzigen naar de nameservers van Argeweb. Deze zijn als volgt.
 
ns1.argewebhosting.eu 178.251.195.254
ns2.argewebhosting.com 5.100.229.198
ns3.argewebhosting.nl 213.222.11.250

Mocht u alleen het pakket wensen te gebruiken dan kunt u het IP-adres van het pakket in de DNS bij uw provider instellen. Op Mijn Argeweb kunt u dit op de volgende locatie terugvinden.

Kies voor 'Beheren --> webhosting'. Klik uw domeinnaam aan. Aan de rechterkant kiest u onder 'Algemeen' voor 'Pakket details'. Onder de 'Algemene pakket informatie' kunt u het IP-adres van het pakket terugvinden.
 
Het webhostingpakket zal dan volledig werken alsof de domeinnaam via Argeweb is geregistreerd.
De registratie van een domeinnaam is bij een pakket vaak kosteloos. Indien u besluit uw domeinnaam extern te laten staan, heeft u dit voordeel dus niet.


Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support