Webhosting Nederland

  • Gratis domeinnaam voor het eerste jaar
  • Professionele e-mailadressen
  • Nederlandse datacenters
9,2 / 10

Onze razendsnelle Webhosting pakketten

Vanaf €2,95 per maand zet u uw website online op krachtige Nederlandse webhosting. Argeweb biedt verschillende pakketten, die gebruik maken van SSD opslag met razendsnelle laadtijden en uitstekende performance. Daarnaast krijgt u het 1e jaar een gratis domeinnaam cadeau.

Waarom webhosting van Argeweb?

persoonlijke support

Persoonlijke servicedesk

Heeft u een vraag of een technisch probleem? Onze support medewerkers kunt u gratis bellen op 0800 932 46 78.

garantie

Hosting met kwaliteit

Onze webhosting is ISO27001 gecertificeerd. Hierdoor bieden wij webhosting met een hoge beschikbaarheid en veiligheid.

SSD Webhosting

SSD opslag

Alle webhosting pakketten draaien op servers met SSD harde schijven, hierdoor wordt uw website razendsnel geladen.

betrouwbare servers

Betrouwbare servers

Ons serverpark bestaat uit HP servers die zijn ondergebracht in verschillende Nederlandse datacenters.

De extra's bij onze Nederlandse webhosting

Gratis installatie

Installatie hulp

Met onze GRATIS installatiehulp bent u snel op weg met het bouwen van een website.

Gratis domeinnaam

Gratis domeinnaam

Het eerste jaar geven wij uw domeinnaam cadeau!.

Gratis support

Support

Vragen of problemen? Onze support afdeling helpt u graag op weg!

Webhosting voor uw CMS of Webshop

WordPress Webhosting

WordPress

Met WordPress Webhosting bouwt u eenvoudig een professionele website. Met overzichtelijke templates geeft u uw website vorm en met plugins voegt u functies toe.

Bestellen
Joomla webhosting

Joomla

Joomla Webhosting geeft u de mogelijkheid om een website met veel content te beheren. Met Joomla kan daarnaast ook een webshop opgezet worden in combinatie met de Virtuemart plugin.

Bestellen
Magento Webhosting

Magento

Magento Webhosting is de uitkomst voor een grote webshop. Het werken met Magento vereist wat meer technische kennis dan de overige pakketten. Functies zijn makkelijk uit te breiden.

Bestellen
Prestashop Webhosting

Prestashop

In Prestashop bouwt u eenvoudig uw webshop op. Prestashop hosting is een prima alternatief voor Magento en is daarnaast erg zoekmachine vriendelijk! Vele plugins en thema's zijn beschikbaar.

BestellenMeer dan 50.000 tevreden klanten gingen u voorVan alle vergelijkingssites scoren wij gemiddeld een 9,2 op basis van 735 ervaringen.


Veelgestelde vragen webhosting


Onze servers zijn ondergebracht in verschillende datacenters binnen Nederland. Een datacenter is een soort verzamelgebouw voor servers en beschikt over dubbel uitgevoerde verbindingen. Onze infrastructuur is in eigen beheer en deze beheren wij 24/7 zelf.

Op een webhostingpakket kunt u uw website onderbrengen. Uw website wordt geplaatst op een server met meerdere webhosting pakketten, dit wordt ook wel 'shared hosting' genoemd. U deelt de server met andere klanten maar heeft een eigen stukje voor uw website. Binnen uw webhosting kunt u ook uw mailboxen en databases beheren. Daarnaast heeft u nog veel meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld automatisch een CMS installeren of uitgebreide statistieken bekijken.

Een webhosting pakket kan vol raken wanneer u bijvoorbeeld teveel websitebestanden, een te grote database of te grote mailboxen heeft. U kunt gemakkelijk upgraden naar een hoger hostingpakket. Daarnaast ontvangt u van ons bericht indien uw webhostingpakket te groot dreigt te worden.

Bij de ontwikkelaar van het CMS wordt vaak op de website al aangegeven welke specificaties qua hosting noodzakelijk zijn. Aan de hand daarvan kunt u uw webhostingpakket selecteren. Heeft u toch nog vragen? Neem contact op met onze servicedesk, wij kunnen u prima adviseren.

Bekijk alle veelgestelde vragen.

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW