Windows hosting

Al vanaf €2,95 per maand

  • Geschikt voor Access of Microsoft SQL
  • Ideaal voor Visual Basic, C# of ASP
  • Support via telefoon en online
Bestel

Windows webhosting bij Argeweb

De keuze voor Windows hosting is vooral afhankelijk van de technieken waar uw website gebruik van maakt. Zo is Windows hosting vooral geschikt voor mensen die veel gebruikmaken van Microsoft voor hun website, van de databases Access of Microsoft SQL en programmeren in Visual Basic, C# of ASP.

Kosteloos nieuwe Windows versies

Binnen Windows biedt Argeweb u de keuze voor verschillende versies. Zo kunnen klanten bij de lancering van een nieuwe Windows versie kosteloos migreren naar de nieuwste versie of gebruik blijven maken van de oudere versie. De keuze is aan u.

Uw website altijd online

Om de beschikbaarheid van uw website te kunnen garanderen zijn beide platformen dubbel uitgevoerd. In alle gevallen worden de websites gehost op redundante clusters met failover mogelijkheden naar andere machines. Dit zorgt er voor dat uw website altijd online is.

Veelgestelde vragen


Een groot verschil tussen de twee platformen is dat er bij Microsoft Windows hosting ondersteuning is voor meer ontwikkelplatformen. Naast PHP, wat op alle platformen draait, bieden de Microsoft Windows platformen ondersteuning voor ASP (Visual Basic), .Net (C#, VB.Net) en Frontpage Server Extensies.

U kiest voor Windows hosting als u een dynamische website hebt die gebruik maakt van ASP of ASP.NET en Microsoft SQL-servers.

Bij de lancering van een nieuwe Windows versie kunt u kosteloos migreren naar de nieuwste versie of gebruik blijven maken van de oudere versie.

Bekijk alle veelgestelde vragen.


1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW