SEO Check

Gratis SEO website analyse

Vul hieronder je website in, dan krijg je een gratis SEO check waarin precies staat aangegeven wat de verbeterpunten voor je website zijn.

Heldere analyse over je optimalisatie
Ga direct aan de slag met de verbeterpunten

Wat kan je verwachten van de SEO scan?

De website scan zal je website nalopen op diverse punten. Zo wordt er bijvoorbeeld gecheckt of de paginatitels de juiste lengte bevatten, of de kopteksten zijn voorzien van H1, H2 of H3, en of de paginabeschrijvingen kloppen. Daarnaast zal er gekeken worden of de links die er op jouw website staan geen 'dode links' bevatten. Dode links hebben een negatieve invloed op de Google posities, je linkt immers naar pagina's die niet meer actief zijn.

Onze websitescan laat je ook zien hoeveel links van externe domeinen zijn opgenomen op verschillende websites op het internet. Wij helpen je vervolgens om je linkpositie op het internet te versterken door het opbouwen van stabiele backlinks. De prestaties op smartphone en tablet worden ook niet vergeten! De websitescan checkt of jouw website geschikt is voor mobiele apparaten en wat je eventueel nog kunt verbeteren!

Voorbeelden websitescan

Veelgestelde vragen

Je website wordt gescand op allerlei belangrijke punten, vervolgens krijg je een overzicht van de verbeterpunten die je direct kunt doorvoeren.

Wil je aanpassingen laten doen aan je website? Bekijk dan eens onze Argeweb webdesign service