Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Hoe stel ik een redirect in voor mijn e-mail?

Laatste update: 12 Sep 2019

Het instellen van een redirect bij e-mailverkeer is mogelijk indien u een domeinnaam, webhosting en e-mailhosting heeft geregistreerd bij Argeweb. Wij leggen u graag uit hoe u een e-mail redirect kunt instellen of wijzigen. 

Log allereerst in op Mijn Argeweb.
Klik vervolgens onder het kopje 'Beheren' op Domeinnaam'.


redirect

Kies de domeinnaam waarvoor u de e-mail redirect wil instellen (indien u meerdere domeinnamen onder dit klantnummer heeft staan).


redirect

Onder het kopje 'Veelgebruikt' kiest u voor 'Redirect'.


redirect

Vervolgens kiest u uit verschillende redirects onder het kopje 'Redirect aanpassen'. Voor de e-mail redirect selecteert u ‘Pakket’ en klikt u op ‘Kies wijze’. Daarna kunt u het pakket selecteren waar u de domeinnaam en de e-mail naar wil redirecten. U kunt onderaan ‘Maak een e-mail-alias-domein aan’ aanvinken.


redirect

Waar zorgt het aanvinken van de e-mail-alias-domein voor? Laten we het voorbeeld in dit artikel als uitgangspunt nemen. Hier wordt de domeinnaam ‘argewebdemo.com’ geredirect naar ‘argewebemo.nl’. Door het vinkje aan te zetten, wordt ook de e-mail van ‘argewebdemo.com’ geredirect naar ‘argewebdemo.nl.’ Het is dan wel belangrijk dat er ook op de .nl domeinnaam een e-mailadres is aangemaakt.

Wij wensen u veel succes met het instellen van uw e-mail redirect. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het waarmaken van uw online ambities. Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein