Hoe stel ik een redirect in voor mijn e-mail?

Bekeken: 2547 keer - Laatste update: 12 Sep 2019

Het instellen van een redirect bij e-mailverkeer is mogelijk indien u een domeinnaam, webhosting en e-mailhosting heeft geregistreerd bij Argeweb. Wij leggen u graag uit hoe u een e-mail redirect kunt instellen of wijzigen. 

Log allereerst in op Mijn Argeweb.
Klik vervolgens onder het kopje 'Beheren' op Domeinnaam'.


redirect

Kies de domeinnaam waarvoor u de e-mail redirect wil instellen (indien u meerdere domeinnamen onder dit klantnummer heeft staan).


redirect

Onder het kopje 'Veelgebruikt' kiest u voor 'Redirect'.


redirect

Vervolgens kiest u uit verschillende redirects onder het kopje 'Redirect aanpassen'. Voor de e-mail redirect selecteert u ‘Pakket’ en klikt u op ‘Kies wijze’. Daarna kunt u het pakket selecteren waar u de domeinnaam en de e-mail naar wil redirecten. U kunt onderaan ‘Maak een e-mail-alias-domein aan’ aanvinken.


redirect

Waar zorgt het aanvinken van de e-mail-alias-domein voor? Laten we het voorbeeld in dit artikel als uitgangspunt nemen. Hier wordt de domeinnaam ‘argewebdemo.com’ geredirect naar ‘argewebemo.nl’. Door het vinkje aan te zetten, wordt ook de e-mail van ‘argewebdemo.com’ geredirect naar ‘argewebdemo.nl.’ Het is dan wel belangrijk dat er ook op de .nl domeinnaam een e-mailadres is aangemaakt.

Wij wensen u veel succes met het instellen van uw e-mail redirect. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het waarmaken van uw online ambities. 

Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support