Hosted Exchange

Eenvoudig mailboxen beheren

  • Overal bij uw e-mail en agenda
  • Samenwerken en delen
  • Flexibel maandcontract
Bestel

Exchange E-maildienst

Hosted Exchange, ook wel Exchange Online genoemd, is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange en biedt een e-maildienst voor degene die geen eigen Exchange mailserver wil draaien. Dit scheelt namelijk enorme kosten. De dienst wordt in de cloud van Microsoft gehost op Europese servers.

Met Exchange Online kunt u onder andere gebruik maken van de volgende diensten: e-mail, contactpersonen, taken en notities. Ook kunt u mailboxen en agenda's delen met andere gebruikers. Verder worden alle diensten direct gesynchroniseerd met alle verschillende apparaten die u gebruikt.

Hoe ziet het eruit?

Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden van Microsoft Exchange online op desktop. Voor mobiele apparaten is een app te downloaden waarmee u gemakkelijk uw e-mail en afspraken kunt beheren.

Veelgestelde vragen

Hosted Exchange is een cloud gebaseerde maildienst die ervoor zorgt dat e-mail, agenda, contactenpersonen en taken vanaf meerdere devices bereikbaar zijn. Doordat deze dienst online wordt gehost heeft u geen omkijken naar systeembeheer en dure licentiekosten.

Het voordeel van Hosted Exchange is dat uw maildiensten altijd in een stabiele en veilige omgeving zijn ondergebracht en deze vanaf iedere locatie met ieder device bereikbaar zijn. U heeft zelfs de Outlook app tot uw beschikking waarmee u gemakkelijk uw mails, agenda, taken en contactpersonen kunt beheren.

Wij bieden Hosted Exchange aan in diverse varianten. Zo is er het Basic pakket met 5 GB opslag, het standaard pakket met 25 GB opslag en het standaard plus pakket met 50 GB opslag. Bij het standaard plus pakket heeft u zelfs de licentie om gebruik te maken van het Outlook mailpakket.

Nadat u Exchange bij ons heeft aangevraagd, kunt u uw mailbox configureren via Mijn Argeweb. Voor een stap voor stap handleiding zie de pagina: Hoe maak ik een Exchange 2013 mailbox aan?

Indien dit gewenst is kunt u gemakkelijk een mailbox of een agenda met een andere Exchange gebruiker delen. Handig als u bijvoorbeeld een secretaresse heeft die voor u afspraken moet inplannen of mails moet beantwoorden. Het delen van agenda en e-mail is inbegrepen vanaf de standaard versie.

Bij Hosted Exchange wordt de data gegarandeerd op Nederlandse bodem opgeslagen, dit gebeurd in de datacenters in Schiphol-Rijk en Amsterdam. U kunt bij Argeweb ook een beroep doen op de professionele servicedesk die te bereiken is op het gratis 0800 nummer. De servicedesk kan u uitstekend helpen bij het instellen van uw nieuwe Hosted Exchange mailadres of het migreren van uw bestaande mailaccount..

Hosted Exchange heeft een ingebouwde spamfilter tegen ongewenste mailberichten. U kunt het niveau van filtering gemakkelijk aanpassen binnen uw webmail portal..

Het is eenvoudig om mailberichten die verwijderd zijn weer terug te halen. De retentie voor het terughalen van mailberichten is 30 dagen..

Bekijk alle veelgestelde vragen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel 0800 932 46 780 of stuur een e-mail naar sales@argeweb.nl.

Exchange Online

al vanaf €1,70 per maand

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW