Hosted Exchange

Eenvoudig mailboxen beheren

  • Overal bij uw e-mail en agenda
  • Samenwerken en delen
  • Flexibel maandcontract
Bestel

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst voor klanten die geen eigen Exchange mailserver willen draaien, hiermee bespaart u aanzienlijk op de kosten van het beheer van een server en licenties. De e-mail en agenda diensten worden in de cloud van Argeweb gehost, op Nederlandse bodem. Uw e-mail en agenda kunnen op verschillende devices zoals desktop, laptop, smartphone of tablet worden benaderd.

De voordelen van Hosted Exchange

  • Directe synchronisatie met al uw devices.
  • Mogelijkheden om mailboxen of agenda‚Äôs te delen met andere gebruikers.
  • Uitgebreide webmail faciliteit(Outlook Webaccess).
  • Naast de mogelijkheid van e-mail en agenda is het ook mogelijk om taken, contactpersonen en notities te synchroniseren.

Hosted Exchange in Beeld

Hosted Exchange bevat een zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen. Met Exchange kunt u zeer eenvoudig uw eigen mailboxen beheren. Via de Outlook webomgeving kunt u zelf nieuwe mailboxen aanmaken of verwijderen. U neemt mailboxen af per maand. Exchange Online is de hosted variant van Exchange 2013. Bekijk de onderstaande afbeeldingen voor een impressie.

Veelgestelde vragen

Hosted Exchange is een cloud gebaseerde maildienst die ervoor zorgt dat e-mail, agenda, contactenpersonen en taken vanaf meerdere devices bereikbaar zijn. Doordat deze dienst online wordt gehost heeft u geen omkijken naar systeembeheer en dure licentiekosten.

Het voordeel van Hosted Exchange is dat uw maildiensten altijd in een stabiele en veilige omgeving zijn ondergebracht en deze vanaf iedere locatie met ieder device bereikbaar zijn. U heeft zelfs de Outlook app tot uw beschikking waarmee u gemakkelijk uw mails, agenda, taken en contactpersonen kunt beheren.

Wij bieden Hosted Exchange aan in diverse varianten. Zo is er het Basic pakket met 5 GB opslag, het standaard pakket met 25 GB opslag en het standaard plus pakket met 50 GB opslag. Bij het standaard plus pakket heeft u zelfs de licentie om gebruik te maken van het Outlook mailpakket.

Nadat u Exchange bij ons heeft aangevraagd, kunt u uw mailbox configureren via Mijn Argeweb. Voor een stap voor stap handleiding zie de pagina: Hoe maak ik een Exchange 2013 mailbox aan?

Indien dit gewenst is kunt u gemakkelijk een mailbox of een agenda met een andere Exchange gebruiker delen. Handig als u bijvoorbeeld een secretaresse heeft die voor u afspraken moet inplannen of mails moet beantwoorden. Het delen van agenda en e-mail is inbegrepen vanaf de standaard versie.

Bij Hosted Exchange wordt de data gegarandeerd op Nederlandse bodem opgeslagen, dit gebeurd in de datacenters in Schiphol-Rijk en Amsterdam. U kunt bij Argeweb ook een beroep doen op de professionele servicedesk die te bereiken is op het gratis 0800 nummer. De servicedesk kan u uitstekend helpen bij het instellen van uw nieuwe Hosted Exchange mailadres of het migreren van uw bestaande mailaccount..

Hosted Exchange heeft een ingebouwde spamfilter tegen ongewenste mailberichten. U kunt het niveau van filtering gemakkelijk aanpassen binnen uw webmail portal..

Het is eenvoudig om mailberichten die verwijderd zijn weer terug te halen. De retentie voor het terughalen van mailberichten is 30 dagen..

Bekijk alle veelgestelde vragen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel 0800 932 46 780 of stuur een e-mail naar sales@argeweb.nl.

Hosted Exchange

al vanaf €4,95 per maand

1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW