Aanmaken mailinglijst in de mailmanager

Bekeken: 4605 keer - Laatste update: 23 Jan 2018
U kunt een mailinglijst gebruiken als u bijvoorbeeld een nieuwsbrief of mailing wilt versturen. Als u gebruik maakt van een mailinglijst wordt u minder snel aangemerkt als spammer.

U dient eerst in te loggen in de Mailmanager en hoe dit werkt kunt u hier lezen.

Zodra u bent aangemeld in de Mailmanager kiest u voor 'Mailing lists'.

mailinglists

Onder het kopje 'Mailinglist maken' dient u de naam van de mailinglijst in te voeren. De naam van de mailinglijst is tevens het e-mailadres van de mailinglijst. Zodra u de mailinglijst heeft aangemaakt klikt u op de knop 'Open' achter de mailinglijst.

mailinglijst

In de algemene instellingen van de mailinglist kunt u meerdere instellingen aanpassen. In het onderstaande scherm ziet u de standaard instellingen die zijn ingesteld als u een mailinglijst aanmaakt in de Mailmanager.

mailinglijst

Onder het kopje 'Beheerders van de mailinglijst' kunt u meerdere e-mailadressen invoeren van gebruikers die mogen mailen naar de mailinglijst. U heeft de mogelijkheid om in één keer meerdere e-mailadressen als beheerder toe te voegen. Mocht u maar één e-mailadres hebben dan kunt u deze ook zonder problemen invoeren in het eerste tekstveld.

mailinglijst

Onder de ledenlijst heeft u dezelfde mogelijkheid om e-mailadressen toe te voegen. U kunt deze per e-mailadres toevoegen, maar ook met meerdere tegelijk. Dit kunt u doen door al de e-mailadressen onder elkaar in een tekstdocument te plaatsen en deze vervolgens in zijn geheel kopiŽren naar de mailinglijst.

mailinglijst

Mocht u de mailinglijst willen verwijderen dan is dat mogelijk door op de knop ’Mailinglist verwijderen’ te klikken.

mailinglijstEen .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support