Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Aanmaken mailinglijst in de mailmanager

Laatste update: 17 Jul 2020
U kunt een mailinglijst gebruiken als u bijvoorbeeld een nieuwsbrief of mailing wilt versturen. Als u gebruik maakt van een mailinglijst wordt u minder snel aangemerkt als spammer.

U dient eerst in te loggen in de Mailmanager en hoe dit werkt kunt u hier lezen.

Zodra u bent aangemeld in de Mailmanager kiest u voor 'Mailing lists'.

mailinglists

Onder het kopje 'Mailinglist maken' dient u de naam van de mailinglijst in te voeren. De naam van de mailinglijst is tevens het e-mailadres van de mailinglijst. Zodra u de mailinglijst heeft aangemaakt klikt u op de knop 'Open' achter de mailinglijst.

mailinglijst

In de algemene instellingen van de mailinglist kunt u meerdere instellingen aanpassen. In het onderstaande scherm ziet u de standaard instellingen die zijn ingesteld als u een mailinglijst aanmaakt in de Mailmanager.

mailinglijst

Onder het kopje 'Beheerders van de mailinglijst' kunt u meerdere e-mailadressen invoeren van gebruikers die mogen mailen naar de mailinglijst. U heeft de mogelijkheid om in één keer meerdere e-mailadressen als beheerder toe te voegen. Mocht u maar één e-mailadres hebben dan kunt u deze ook zonder problemen invoeren in het eerste tekstveld.

mailinglijst

Onder de ledenlijst heeft u dezelfde mogelijkheid om e-mailadressen toe te voegen. U kunt deze per e-mailadres toevoegen, maar ook met meerdere tegelijk. Dit kunt u doen door al de e-mailadressen onder elkaar in een tekstdocument te plaatsen en deze vervolgens in zijn geheel kopiren naar de mailinglijst.

mailinglijst

Mocht u de mailinglijst willen verwijderen dan is dat mogelijk door op de knop ’Mailinglist verwijderen’ te klikken.

mailinglijst

Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein