Autoarchivering uitschakelen in Outlook 2013


Bekeken: 1781 keer
Laatste update: 04 Nov 2015, 10:44:50

Automatische archivering is een functie welke ervoor zorgt dat uw e-mailberichten van de e-mailserver worden opgehaald en verwijderd, zodat deze berichten lokaal in uw e-mailprogramma worden opgeslagen/gearchiveerd.
Dit is een handige optie van POP/IMAP e-mailaccounts met weinig ruimte, echter indien u gebruik maakt van een Exchange account is deze functie niet gewenst. Met een Exchange account is het namelijk de bedoeling dat al uw e-mailberichten altijd online beschikbaar zijn. Zodra e-mailberichten gearchiveerd worden, dan zijn deze alleen lokaal opgeslagen en niet meer online beschikbaar.
De meeste Exchange accounts hebben ook genoeg ruimte om deze functie niet nodig te hebben. Bijvoorbeeld kunnen Exchange accounts bij Argeweb afgenomen worden vanaf 25GB ruimte per e-mailaccount ( link van de dienst ).
Om deze reden is het handig de auto archivering functie en meldingen uit te schakelen, zodat u kunt voorkomen dat e-mailberichten van de server omgeving worden verwijderd.

U start het programma Microsoft Outlook 2013 en u volgt de volgende stappen.

1. U gaat naar Bestand.

Bestand

2. U kiest voor ‘Opties’.

Opties

3. U kiest het tabblad Geavanceerd en u klikt op de knop ‘Instellingen voor AutoArchiveren’.

Instellingen voor AutoArchiveren

4. U vinkt het vakje naast ‘Elke’ uit. Hierdoor worden alle auto archivering opties en meldingen uitgeschakeld.

Archiveren uitschakelen



Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2016 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW