Mobiele apparaten verwijderen Hosted Exchange 2010

Bekeken: 4132 keer - Laatste update: 23 Jan 2018
De dienst Hosted Exchange 2010 slaat mobiele apparaten op welke verbinding hebben gemaakt met uw mailbox. Indien u tien of meer apparaten heeft gebruikt om te verbinden naar uw mailbox, dan kunt u de volgende melding tegen komen.
'Er zijn 10 telefoonpartnerverbanden ingesteld en het maximumaantal is 10. Als het maximumaantal is bereikt, kunt u pas een nieuw partnerverband maken door een bestaand verband uit uw account te verwijderen. Hiertoe meldt u zich aan bij Outlook Web App, klikt u op Opties > Telefoon > Mobiele telefoons en verwijdert u een of meer niet-gebruikte partnerverbanden.'

Op dit punt zijn er tien apparaten opgeslagen en dient er minimaal een verwijderd te worden, voordat u een nieuwe connectie kan maken met een nieuw mobiel apparaat.
Indien u een apparaat wilt verwijderen dan dit uw e-mailaccount toegevoegd te zijn in de helpdesk groep, zodat u de juiste rechten heeft om dit uit te voeren.
Mocht uw mailbox deze rechten nog niet hebben, dan kunt u hier lezen hoe u dit kan instellen.

Nadat uw mailbox de juiste rechten heeft en is toegevoegd aan de Helpdesk groep, dan kunt u de volgende stappen volgen om mobiele apparaten te verwijderen.

1. U logt in op de Online Web Access van Hosted Exchange 2010 (https://www.exchange2010.nl/owa).

inloggen

2. U klikt op 'Opties' en u kiest vervolgens voor 'Alle opties weergeven'.

alle opties weergeven

3. U klikt op het menu item Telefoon.

telefoon

4. U selecteert een apparaat uit de lijst welke verwijderd dient te worden, u klikt vervolgens op het zwarte kruisje om de device niet langer toegang toe te staan tot de betreffende mailbox.
Let op: klik niet op "Apparaat wissen", dit zal namelijk alle aanwezige data (niet alleen de mail van het betreffende account) op het betreffende apparaat verwijderen.

Devices HE2010


Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.