Mobiele apparaten verwijderen Hosted Exchange 2010

Laatste update: 11 Jun 2020
De dienst Hosted Exchange 2010 slaat mobiele apparaten op welke verbinding hebben gemaakt met uw mailbox. Indien u tien of meer apparaten heeft gebruikt om te verbinden naar uw mailbox, dan kunt u de volgende melding tegen komen.
'Er zijn 10 telefoonpartnerverbanden ingesteld en het maximumaantal is 10. Als het maximumaantal is bereikt, kunt u pas een nieuw partnerverband maken door een bestaand verband uit uw account te verwijderen. Hiertoe meldt u zich aan bij Outlook Web App, klikt u op Opties > Telefoon > Mobiele telefoons en verwijdert u een of meer niet-gebruikte partnerverbanden.'

Op dit punt zijn er tien apparaten opgeslagen en dient er minimaal een verwijderd te worden, voordat u een nieuwe connectie kan maken met een nieuw mobiel apparaat.
Indien u een apparaat wilt verwijderen dan dit uw e-mailaccount toegevoegd te zijn in de helpdesk groep, zodat u de juiste rechten heeft om dit uit te voeren.
Mocht uw mailbox deze rechten nog niet hebben, dan kunt u hier lezen hoe u dit kan instellen.

Nadat uw mailbox de juiste rechten heeft en is toegevoegd aan de Helpdesk groep, dan kunt u de volgende stappen volgen om mobiele apparaten te verwijderen.

1. U logt in op de Online Web Access van Hosted Exchange 2010 (https://www.exchange2010.nl/owa).

inloggen

2. U klikt op 'Opties' en u kiest vervolgens voor 'Alle opties weergeven'.

alle opties weergeven

3. U klikt op het menu item Telefoon.

telefoon

4. U selecteert een apparaat uit de lijst welke verwijderd dient te worden, u klikt vervolgens op het zwarte kruisje om de device niet langer toegang toe te staan tot de betreffende mailbox.
Let op: klik niet op "Apparaat wissen", dit zal namelijk alle aanwezige data (niet alleen de mail van het betreffende account) op het betreffende apparaat verwijderen.

Devices HE2010
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,49
Check mijn domein