Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Verwijderde items herstellen met Outlook 2013

Laatste update: 08 Jul 2020
Met het e-mailprogramma Microsoft Outlook 2013 is het mogelijk om verwijderde items te herstellen. Bijvoorbeeld een e-mailbericht welke uit uw inbox is verwijderd, is mogelijk nog terug te plaatsen naar uw inbox met deze functie. Dit geld niet voor e-mailberichten welke definitief zijn verwijderd of zijn gearchiveerd.

Om gebruik te kunnen maken van deze functie dient u te beschikken over een Exchange account. Tevens dient uw Exchange account ondergebracht te zijn op een Exchange platform welke deze functie gebruikt.
Niet definitief verwijderde items worden dan namelijk op de Exchange server bewaard, zodat een programma zoals Outlook deze kan terug halen met een herstel functie.
Heeft u een Exchange account bij Argeweb ( link van de dienst ), dan kunt u gebruik maken van de herstel functie.

In het e-mailprogramma Microsoft Outlook 2013 kunt u de volgende stappen volgen om een verwijderd item te herstellen.

1. U gaat naar het tabblad ‘MAP’ en u kiest voor de optie ‘Verwijderde items herstellen’.

Verwijderde items herstellen

2. U ziet een lijst met items welke niet definitief zijn verwijderd. U selecteert de items welke u wilt herstellen en u klikt op de knop ‘Geselecteerde items herstellen’.
Het is ook mogelijk om vanuit dit venster de e-mailberichten definitief te verwijderen, hiervoor selecteer u de items en klikt u op de knop ‘Geselecteerde items verwijderen’.

Geselecteerde items herstellen

De items welke u heeft hersteld worden vervolgens opgehaald van de Exchange server in worden terug geplaatst in de correcte folder.

E-mailbericht

Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein