Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Wachtwoord e-mailaccount Hosted Exchange 2010 wijzigen

Laatste update: 11 Jun 2020
U kunt het wachtwoord van uw Hosted Exchange 2010 e-mailbox op twee manieren wijzigen. U kunt het wachtwoord op mailbox niveau wijzigen of op administrator niveau.

U kunt de volgende stappen volgen voor het wijzigen van het wachtwoord op mailbox niveau:

U kunt naar www.exchange2010.nl/owa gaan om in te loggen met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.Als u op 'Aanmelden' heeft geklikt logt u in in de mailbox. U kunt rechts bovenin kiezen voor 'Opties' en vervolgens voor 'Alle opties weergeven'.U kunt vervolgens rechts onder het kopje 'Snelkoppelingen naar andere taken' kiezen voor 'Wachtwoord wijzigen'.Vervolgens dient u eerst uw huidige wachtwoord in te vullen en daarna twee identieke nieuwe wachtwoorden. U kunt na het invullen op 'Opslaan' klikken.Vervolgens krijgt u de melding dat het wachtwoord is gewijzigd.

Voor het wijzigen van het wachtwoord op administrator niveau kunt u de volgende stappen volgen:

U kunt naar www.exchange2010.nl/ecp gaan om in te loggen met uw administrator account en het bijbehorende wachtwoord.Als u op 'Aanmelden' heeft geklikt logt u in in het administrator account. U kunt rechts bovenin kiezen voor 'Opties' en vervolgens voor 'Alle opties weergeven'.U kunt links bovenin kiezen voor 'Ikzelf beheren' en vervolgens voor 'Mijn organisatie'.U krijgt vervolgens al uw e-mailboxen in beeld welke onder deze hoofdorganisatie vallen. U kunt de mailbox aanklikken waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen. Zodra u deze aan heeft geklikt kunt u op 'Wachtwoord opnieuw instellen' klikken.U kunt vervolgens tweemaal een identiek wachtwoord invullen en op 'Opslaan' klikken.U nieuwe wachtwoord is opgeslagen.


Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein