Wachtwoord e-mailaccount Hosted Exchange 2010 wijzigen

Bekeken: 3969 keer - Laatste update: 04 Nov 2015
U kunt het wachtwoord van uw Hosted Exchange 2010 e-mailbox op twee manieren wijzigen. U kunt het wachtwoord op mailbox niveau wijzigen of op administrator niveau.

U kunt de volgende stappen volgen voor het wijzigen van het wachtwoord op mailbox niveau:

U kunt naar www.exchange2010.nl/owa gaan om in te loggen met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.Als u op 'Aanmelden' heeft geklikt logt u in in de mailbox. U kunt rechts bovenin kiezen voor 'Opties' en vervolgens voor 'Alle opties weergeven'.U kunt vervolgens rechts onder het kopje 'Snelkoppelingen naar andere taken' kiezen voor 'Wachtwoord wijzigen'.Vervolgens dient u eerst uw huidige wachtwoord in te vullen en daarna twee identieke nieuwe wachtwoorden. U kunt na het invullen op 'Opslaan' klikken.Vervolgens krijgt u de melding dat het wachtwoord is gewijzigd.

Voor het wijzigen van het wachtwoord op administrator niveau kunt u de volgende stappen volgen:

U kunt naar www.exchange2010.nl/ecp gaan om in te loggen met uw administrator account en het bijbehorende wachtwoord.Als u op 'Aanmelden' heeft geklikt logt u in in het administrator account. U kunt rechts bovenin kiezen voor 'Opties' en vervolgens voor 'Alle opties weergeven'.U kunt links bovenin kiezen voor 'Ikzelf beheren' en vervolgens voor 'Mijn organisatie'.U krijgt vervolgens al uw e-mailboxen in beeld welke onder deze hoofdorganisatie vallen. U kunt de mailbox aanklikken waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen. Zodra u deze aan heeft geklikt kunt u op 'Wachtwoord opnieuw instellen' klikken.U kunt vervolgens tweemaal een identiek wachtwoord invullen en op 'Opslaan' klikken.U nieuwe wachtwoord is opgeslagen.
Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,41!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support