Vandaag staan we van 9:00 ‚Äď 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Hoe kan ik akkoord geven voor de resellerovereenkomst?

Laatste update: 26 Sep 2019

Via deze pagina kunt u zich direct aanmelden voor ons resellerprogramma. U kunt dan per e-mail akkoord gaan met de resellerovereenkomst en toekomstige bestellingen. De papieren overeenkomst wordt dan overbodig. Daarnaast is het voor bestaande klanten mogelijk om zich aan te melden voor het resellerprogramma via Mijn Argeweb. Hieronder volgen de stappen die hiervoor doorlopen dienen te worden.

Stap 1: E-mailadres verifiŽren
Om gebruik van Mijn Argeweb te kunnen maken moet Argeweb zeker weten dat u een geldig e-mailadres gebruikt. Wanneer dit niet het geval is, zal er een melding op de Customer Site verschijnen dat uw e-mailadres nog niet geverifieerd is en ontvangt u automatisch een e-mail om deze te verifiŽren.

Stap 2: Resellerovereenkomst aanvragen
Als u stap 1 afgerond heeft, kunt u op Mijn Argeweb uw resellerovereenkomst opvragen. Ga in het menu aan de bovenzijde naar [partner] > [reseller worden]. Op de pagina die nu geladen wordt, kunt u de resellerovereenkomst naar u toe laten e-mailen. Omdat uw e-mailadres geverifieerd is kunt u de overeenkomst per e-mail goedkeuren.

Nadat u dat gedaan heeft krijgt u van Argeweb een bevestiging dat u als reseller aan de slag kunt.

Stap 3: Aan de slag als reseller
Als u eenmaal reseller bent, kunt u via Mijn Argeweb via het menu item [partner] subklanten aanmaken en beheren. Als u bestellingen plaatst, kunt u tijdens de bestelprocedure ook aangegeven op welke subklant u de dienst wilt aanvragen.

Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein