Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Hosted Exchange 2010 opzeggen/verwijderen

Laatste update: 26 Feb 2020
De dienst Hosted Exchange 2010 is één van de weinige diensten, waarbij u een factuur per maand krijgt. Het fijne aan deze dienst is, dat u wordt gefactureerd per mailbox per maand. Wanneer u een mailbox aanmaakt, ziet de server dat er een mailbox aanwezig is, waardoor er voor de betreffende maand een factuur aangemaakt wordt.

Het nadeel aan deze dienst is dat u deze niet via Mijn Argeweb onder de optie 'Opzegging' kunt opzeggen. Mijn Argeweb ziet helaas niet welke mailboxen er aanwezig zijn, omdat dit per maand verschillend kan zijn. U kunt uiteraard de dienst wel opzeggen en dit kunt u doen door de mailbox te verwijderen. U kunt een mailbox verwijderen door de stappen uit het onderstaande artikel te volgen (in dit artikel zijn wij uitgegaan van een situatie waarbij het administrator wachtwoord niet meer bekend is):

Stap 1
U dient in te loggen in Mijn Argeweb. U kunt gaan naar 'Beheren' en vervolgens naar 'Hosted Exchange 2010'.

Mijn Argeweb

U kunt op de betreffende organisatie klikken.

organisatie

Stap 2
U kunt bij de optie 'Administrator wachtwoord wijzigen' tweemaal een wachtwoord naar keuze invullen. Het wachtwoord dient minimaal 8 tekens lang te zijn en bevat minstens 1 letter, 1 hoofdletter en 1 cijfer. Ook mogen er geen voorspelbare delen in zitten zoals de gebruikersnaam.

Zodra u deze tweemaal heeft ingevuld, klikt u op 'Verstuur'.

wachtwoord wijzigen

Stap 3
U dient in te loggen in het Exchange Control Panel. U gaat naar deze website door hier te klikken. U kunt hier inloggen met de volgende gegevens:

E-mailadres: administrator@uwdomeinnaam.extensie. Voor het domein 'argewebdemo.nl' zal dit 'administrator@argewebdemo.nl' worden.
Wachtwoord: Het wachtwoord welke u net heeft ingesteld via Mijn Argeweb.

inloggen

Stap 4
U ziet vervolgens een overzicht met alle bestaande mailboxen. U kunt het betreffende account aanklikken en vervolgens op het kruisje klikken. U krijgt de vraag of u het zeker weet en deze kunt u beantwoorden met 'Ja'.

verwijderen

De mailbox is verwijderd.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein