Vandaag zijn we gesloten i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Opdrachten binnen de rankingCoach

Laatste update: 18 Aug 2020
Wanneer u uw domeinnaam heeft toegevoegd binnen de rankingCoach kunnen er meerdere opdrachten worden bekeken en uitgevoerd om de website beter vindbaar te maken. In onderstaande uitleg kunt u u globaal terugvinden wat de mogelijkheden hiermee zijn.

Als u zichzelf heeft aangemeld in de rankingCoach via Mijn Argeweb kiest u voor 'Opdrachten'.
Opdrachten

Onder de 'Opdrachten' vind u vier opties waarmee u de website kunt verbeteren. Dit zijn 'OnPage, Lokale SEO, Linkbuilding en Sociale Media'.
Opdrachten opties

Onder elke opdracht vind u meerdere tips die u kunt uitvoeren voor uw website. Onder 'OnPage' is dit bijvoorbeeld om een Google account aan te maken. Bij 'Lokale SEO' heeft u de optie om de website bij googleplaces toe te voegen. Bij elke optie die u aanklikt wordt er aangegeven hoe u dit precies kunt doen binnen de website. De voorbeeld filmpjes die worden gebruikt zijn gebaseerd op Wordpress en geven stap voor stap aan hoe u de wijziging kunt doorvoeren.

Op deze manier kunt u elke opdracht nalopen en nakijken welke mogelijkheden er zijn om uw website te optimaliseren. Als u een opdracht heeft uitgevoerd en deze op een later moment nog wenst aan te passen dan kunt u bovenin de volgende opties terugvinden. 'Nog te doen, Overgeslagen en Klaar'
Nog te doen, overgeslagen en klaar
Als u elke onderdeel op 100% heeft staan is uw website volledig geoptimaliseerd om vindbaar te zijn op internet.


Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein