Opzeggen diensten met geverifieerd e-mailadres

Bekeken: 12750 keer - Laatste update: 16 Oct 2018
U kunt uw diensten gemakkelijk opzeggen door in te loggen via www.mijnargeweb.nl. Zodra u bent ingelogd op Mijn Argeweb klikt u in de menubalk via 'Administratief' op 'Opzegging' en dan 'Opzegging aanvragen'.

Let hierbij wel op de geldende periode van de opzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Argeweb een opzegtermijn van één maand.

Op de pagina 'Opzegging aanvragen' selecteert u de soort dienst die u wilt opzeggen (domeinen, pakketten, redirect etc.), waarna u de op te zeggen diensten selecteert. De einddatum staat achter de dienst vermeld. Hierna klikt u op 'Opzegging samenstellen'.

U kunt uw opzegging nog controleren en aanpassen. Als alles klopt klikt u op 'Opzegging aanmaken'. Vervolgens geeft u de reden aan van opzegging en klikt u op ‘versturen’ waarna u de opgezegde diensten ziet staan.

U ontvangt altijd van ons per e-mail een bevestiging van de opzegging. Zonder bevestiging is de dienst nog niet opgezegd.Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support