Opzeggen diensten met geverifieerd e-mailadres


Bekeken: 11168 keer
Laatste update: 15 Apr 2016, 14:51:21
Indien u in het bezit bent van een geverifieerd e-mailadres, kunt u het opzeggen van uw dienst online indienen door in te loggen op Mijn Argeweb.

Zodra u bent ingelogd op Mijn Argeweb klikt u in de menubalk via 'Administratief' op 'Opzegging' en dan 'Opzegging aanvragen'.

Let hierbij wel op de geldende periode van de opzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Argeweb een opzegtermijn van één maand.

Op de pagina 'Opzegging aanvragen' selecteert u de soort dienst die u wilt opzeggen (domeinen, pakketten, redirect etc.), waarna u de op te zeggen diensten selecteert. De einddatum staat achter de dienst vermeld. Hierna klikt u op 'Opzegging samenstellen'. U kunt uw opzegging nog controleren en aanpassen. Als alles klopt klikt u op 'Opzegging aanmaken'.
Nadat u de reden van uw opzegging heeft aangegeven klikt u op 'Opzeggen via e-mail'. Er wordt een e-mail naar uw geverifieerde e-mailadres gestuurd.
 
In deze e-mail staat een link en een code. Klik op de link en vul de code in. U komt nu op het online opzeggingsformulier. Bevestig de opzegging door het woord 'Akkoord' in te typen zodat uw opzegging wordt verwerkt.
U ontvangt altijd van ons per e-mail een bevestiging van de opzegging. Zonder bevestiging is de dienst nog niet opgezegd.Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2016 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW