Opzeggen diensten met geverifieerd e-mailadres

Bekeken: 12280 keer - Laatste update: 03 Nov 2016
U kunt uw diensten gemakkelijk opzeggen door in te loggen via www.mijnargeweb.nl. Zodra u bent ingelogd op Mijn Argewebklikt u in de menubalk via 'Administratief' op 'Opzegging' en dan 'Opzegging aanvragen'.

Let hierbij wel op de geldende periode van deopzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Argeweb een opzegtermijn van één maand.

Op de pagina 'Opzegging aanvragen' selecteert u de soort dienst die u wilt opzeggen (domeinen, pakketten, redirect etc.), waarna u de op te zeggen diensten selecteert. De einddatum staat achter de dienst vermeld. Hierna klikt u op 'Opzegging samenstellen'.

U kunt uw opzegging nog controleren en aanpassen. Als alles klopt klikt u op 'Opzegging aanmaken'. Vervolgens geeft u de reden aan van opzegging en klikt u op ‘versturen’ waarna u de opgezegde diensten ziet staan.

U ontvangt altijd van ons per e-mail een bevestiging van de opzegging. Zonder bevestiging is de dienst nog niet opgezegd.Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.

1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW