Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Schriftelijk opzeggen diensten

Laatste update: 01 May 2020
Het opzeggen van een dienst bij Argeweb kunt u schriftelijk indienen. Indien u beschikt over een geverifieerd e-mailadres, dan is het ook mogelijk om uw opzegging online te regelen. Hiervoor is een e-mailbericht voldoende

U kunt een opzegging ook doen door een opzeggingsformulier te ondertekenen. Dit formulier kunt u hier downloaden.

Let hierbij wel op de geldende periode van opzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Argeweb een opzegtermijn van 1 maand.

Uw opzegging kunt u sturen naar info@argeweb.nl of per post aan:

Argeweb BV
t.a.v. Afdeling administratie
Postbus 197
3140AD Maassluis

U kunt uw opzegging ook gemakkelijk via uw beheerpagina www.mijnargeweb.nl doen. Via ‘administratief’ gaat u naar de pagina opzeggingen. Op de pagina 'Opzegging aanvragen' selecteert u de soort dienst die u wilt opzeggen (domeinen, pakketten, redirect, etc.), waarna u de op te zeggen diensten selecteert. De einddatum staat achter de dienst vermeld. Hierna klikt u op 'Opzegging samenstellen'. U kunt uw opzegging nog controleren en aanpassen.

Als alles klopt klikt u op 'Opzegging aanmaken'. Vervolgens geeft u de reden aan van opzegging en klikt u op ‘versturen’ waarna u de opgezegde diensten ziet staan.

U ontvangt altijd van ons per e-mail een bevestiging van de opzegging. Zonder bevestiging is de dienst nog niet opgezegd. Wij nemen uw opzegging binnen 5 dagen in behandeling. U ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging per e-mail. Zonder bevestiging is de dienst dus nog niet opgezegd.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein