Schriftelijk opzeggen diensten

Bekeken: 11824 keer - Laatste update: 03 Nov 2016
Het opzeggen van een dienst bij Argeweb kunt u schriftelijk indienen. Indien u beschikt over een geverifieerd e-mailadres, dan is het ook mogelijk om uw opzegging online te regelen. Hiervoor is een e-mailbericht voldoende

U kunt een opzegging ook doen door een opzeggingsformulier te ondertekenen. Dit formulier kunt u hier downloaden.

Let hierbij wel op de geldende periode van opzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Argeweb een opzegtermijn van 1 maand.

Uw opzegging kunt u sturen naar:

-info@argeweb.nl

-Per fax 088 800 7501

-Per post aan:

Argeweb BV
t.a.v. Afdeling administratie
Postbus 197
3140AD Maassluis

U kunt uw opzegging ook gemakkelijk via uw beheerpagina www.mijnargeweb.nl doen. Via ‘administratief’ gaat u naar de pagina opzeggingen. Op de pagina 'Opzegging aanvragen' selecteert u de soort dienst die u wilt opzeggen (domeinen, pakketten, redirect, etc.), waarna u de op te zeggen diensten selecteert. De einddatum staat achter de dienst vermeld. Hierna klikt u op 'Opzegging samenstellen'. U kunt uw opzegging nog controleren en aanpassen.

Als alles klopt klikt u op 'Opzegging aanmaken'. Vervolgens geeft u de reden aan van opzegging en klikt u op ‘versturen’ waarna u de opgezegde diensten ziet staan.

U ontvangt altijd van ons per e-mail een bevestiging van de opzegging. Zonder bevestiging is de dienst nog niet opgezegd. Wij nemen uw opzegging binnen 5 dagen in behandeling. U ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging per e-mail. Zonder bevestiging is de dienst dus nog niet opgezegd.Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support