Schriftelijk opzeggen diensten


Bekeken: 9854 keer
Laatste update: 09 Jun 2016, 11:56:48
Uw dienst schriftelijk opzeggen bij Argeweb

Het opzeggen van een dienst bij Argeweb kunt u schriftelijk indienen. Indien u beschikt over een geverifieerd e-mailadres, dan is het ook mogelijk om uw opzegging online te regelen.

U doet een opzegging door het opzeggingsformulier te ondertekenen. Dit formulier kunt u downloaden vanaf Mijn Argeweb (www.mijnargeweb.nl) onder het kopje administratief > diensten opzeggen

Let hierbij wel op de geldende periode van opzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Argeweb een opzegtermijn van 2 maanden.


Op de pagina "diensten opzeggen" kunt u kiezen welke dienst u wilt opzeggen (domeinen, pakketten, redirect etc.). Klik op de dienst of domeinnaam die u wilt opzeggen en er opent zich een nieuw venster. Nadat u de reden van uw opzegging heeft aangegeven (niet verplicht) verschijnt het opzeggingsformulier. Dit formulier kunt u uitprinten, ondertekenen en opsturen of faxen naar Argeweb.

Wij nemen uw opzegging binnen 7 dagen in behandeling.

U ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging. Zonder bevestiging is de dienst dus nog niet opgezegd!

Bent u niet in het bezit van login gegevens voor Mijn Argeweb, dan kunt u ook per brief opzeggen. Hiervoor hebben wij ook uw handtekening nodig. Wij stellen de reden tot opzegging erg op prijs!

Uw opzegging kunt u sturen naar:
Argeweb BV
T.a.v. Afdeling administratie
Postbus 197
3140AD Maassluis


Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2016 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW