Subpagina met zoekwoorden toevoegen in de rankingCoach

Laatste update: 18 Aug 2020
Wanneer u binnen de rankingCoach zoekwoorden heeft toegevoegd wordt er gevraagd om bepaalde robot meta definities aan te vinken. Dit zijn de volgende definities

noindex:
De noindex zorgt dat er een instructie wordt gegeven aan Google om de pagina uit de index te verwijderen van Google. Het is aan te raden om deze optie alleen te gebruiken als uw website in aanbouw is.

nofollow:
De nofollow is een stukje code waarmee u een spider aangeeft u niet meer te volgen. Een spider is een ander woord voor robot of crawler waarmee het web wordt ge´ndexeerd. U gebruikt dit op een pagina van bijvoorbeeld uw blog waar andere mensen ook op reageren en hun eigen URL vermelden. Hierdoor wordt de pagina dan niet meer gevolgd en een waarde aangegeven door Google.

noodp:
Noodp staat voor No Open Directory. Wanneer u deze tag gebruikt zorgt dit ervoor dat de omschrijving die onder een zoekresultaat staat in de zoekmachine niet uit een Open Directory Project mag komen. 

noydir:
Noydir is een stukje code die uit het zicht op een pagina van uw website wordt geplaatst waarin wordt aangegeven dat zoekmachine geen titels en omschrijvingen uit de !Yahoo directory mogen vermelden.


Nu u deze informatie heeft kunt u voor uw zelf beslissen of de betreffende opties wenst te gebruiken.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,49
Check mijn domein