Vandaag zijn we gesloten i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Microsoft 365 abonnement naar Argeweb verhuizen

Laatste update: 10 Sep 2020
In dit artikel kun je lezen hoe je jouw bestaande Microsoft 365 abonnement vanuit een anderen leverancier naar Argeweb kunt verplaatsen. 

Benodigdheden, voor je begint:

Tenant naam, van jouw Microsoft 365 abonnement. Dit is veel gevallen een host naam welke eindigt op onmicrosoft.com(bijvoorbeeld argewebdemo.onmicrosof.com)
Microsoft 365 Beheer account van jouw Microsoft 365 abonnement


Als eerste gaan we het product welke we willen hebben, op onze bestel pagina kiezen. Ga hiervoor naar:


Ga rechts bovenin onder de menu balk naar Microsoft 365.Kies hieronder voor Exchange Online.Klik op Bestel zodat je gelijk naar het licentie overzicht gaat.Kies de gewenste licentie(s) en vul het aantal welke je van deze licentie wilt hebben in.Klik vervolgens op Bestel.Kies Neem mijn huidige Microsoft 365 abonnement over, vul de tenant naam(in ons geval argewebdemo.onmicrosoft.com) in en klik op Volgende stap.Klik hierna in de melding welke naar voren komt op de link hier.(houd het venster van onze bestel pagina hierna open)Je krijgt nu een aanmeld pagina van het Microsoft 365 acceptatie systeem voor je. Klik op deze pagina op aanmelden.Vul de gebruikersnaam van jouw Microsoft 365 beheer account in en klik op Volgende.Vul je wachtwoord in en klik op Aanmelden.Vink de checkbox aan bij Ja, ik heb de voorwaarden voor gedelegeerd beheer gelezen en begrepen en ik ben gemachtigd om akkoord te gaan met deze voorwaarden namens mijn organisatie.Klik hierna op CSP authoriseren.Je krijgt nu de melding dat gedelegeerd beheer geaccepteerd is. Klik op deze pagina op Sluiten.Ga terug naar onze bestel pagina welke je nog open hebt staan en klik op Volgende stap.Controleer de diensten welke in je winkelwagen staan en klik hierna op Volgende stap.Vul hierna je klantnummer er wachtwoord en klik op knop Inloggen als je al een klantnummer bij Argeweb hebt.
Ben je een nieuwe klant en heb je nog geen klantnummer, klik dan op de knop Registreren onder Nieuwe Klant.

Wij kiezen in dit geval voor Registreren, omdat wij nog geen klantnummer hebben.Vul je klantgegevens in en klik op Volgende stap. (Sla deze stap over als je gekozen had voor Inloggen)Kies hoe je wilt betalen en klik op Bestelling voltooien.Je krijgt nu een melding dat je bestelling voltooid is, wat inhoud dat jouw Microsoft 365 binnen de komende twee werkdagen naar Argeweb verplaatst wordt en hierna via ons beheerd kan worden.


Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein