Backup Consolidation inschakelen voor Online Back-up

Bekeken: 161 keer - Laatste update: 08 Aug 2018

In dit artikel kunt u lezen hoe onder een back-up taak de optie Backup Consolidation in kunt schakelen. Deze zorgt ervoor dat verwijderde herstelpunten na de eerstvolgende automatische back-up opgeschoond worden.

Om te beginnen logt u met uw Online Back-up account in op deze website. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op DOORGAAN.

Gebruik hiervoor uw Online Back-up gebruikersnaam (bijvoorbeeld argeweb-5113-1).


Vul uw wachtwoord in en klik op AANMELDEN.


Kies aan de linkerkant All devices of Alle apparaten.


Selecteer de machine waarvan de back-up taak aangepast moet worden.


Klik aan de rechter kant in het menu op Backup.


Er komt nu een submenu naar voren, klik hieronder op het tandwiel van de taak die u wilt aanpassen.


Kies Backup options of Back-up opties.


Kies aan de linkerkant van het nieuwe menu welke nu naar voren komt voor Backup consolidation of Back-up consolideren.


Klik op de nieuwe pagina op de knop Yes.


Hierna verdwijnt het grijze vlak bij No en wordt Yes groen gemarkeerd.


Klik rechtsonder op DONE.


Klik op SAVE CHANGES.


U heeft nu succesvol de Backup Consolidation optie ingeschakeld.



Stel al uw bestanden veilig met Online Back-up.

100% tevredenheidsgarantie
Meer dan 19 jaar ervaring
Uitstekende support
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW