Een Online Back-up herstelpunt verwijderen

Bekeken: 160 keer - Laatste update: 08 Aug 2018

In dit artikel kunt u lezen hoe een back-up/herstelpunt met Online Back-up kunt verwijderen.

Om te beginnen logt u met uw Online Back-up account in op deze website. Vul uw gebruikersnaam in en klik op DOORGAAN.

Gebruik hiervoor uw Online Back-up gebruikersnaam (bijvoorbeeld argeweb-5113-1).



Vul uw wachtwoord in en klik op AANMELDEN.



Selecteer vervolgens het apparaat en klik hierna aan de rechterkant op Recovery.



Zoek in het scherm dat u nu te zien krijgt de back-up op welke u wilt verwijderen. Klik vervolgens op het rondje met het kruis.



Klik bij de melding die u nu te zien krijgt op de knop DELETE.



Het scherm laat nu zien dat deze bezig is, wacht dit af.



Wanneer de verwijder actie afgerond is, dan ziet u de back-up niet meer tussen de herstel punten staan en is deze succesvol verwijderd.

Let op: Het verbruik van uw account wordt niet direct herberekend. Dit is afhankelijk van de instellingen van uw back-up taak. Verder dient u rekening te houden met de volgende punten:

  • Indien Back-ups Consolideren aan staat, wordt de ruimte na de eerstvolgende back-up vrijgegeven.
  • Staat Back-ups Consolideren niet aan? Dan wordt de data pas opgeschoond wanneer de einddatum van de back-up taak bereikt is. Mocht u back-ups bijvoorbeeld 30 dagen bewaren, dan wordt de data dus pas verwijderd zodra deze 30 dagen oud is.


Stel al uw bestanden veilig met Online Back-up.

100% tevredenheidsgarantie
Meer dan 19 jaar ervaring
Uitstekende support
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW