Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Een nieuwe autoresponder maken in Direct Admin

Laatste update: 06 Jan 2021
In dit artikel kunt u lezen hoe u een autoresponder kunt aanmaken in Direct Admin.

1. Klik op 'Autoresponders'


2. Als een e-mailbericht wordt verstuurd aan een autoresponder e-mailadres, zal er automatisch een bericht teruggestuurd worden naar de afzender. Er kan nu een autoresponder worden aangemaakt door op 'Create New Autoresponder' te klikken.
Create new autoresponder

3. Voer een nieuw e-mailadres in voor de autoresponder, denk eraan dat dit adres nog niet bestaat als e-mailadres, forward of een mailing list. Als u het adres heeft ingevoerd vult u in het veld van 'Responder Message' het gewenste bericht in.

Als u een bericht wilt ontvangen wanneer een autoresponder bericht is verstuurd kunt u hier de checkbox aanvinken en een e-mailadres invoeren. Wanneer de gegevens zijn ingevoerd klikt u op de knop 'Create'.
e-mail adres en bericht

4. De autoresponder is nu aangemaakt en staat in de lijst vermeld. Vanuit dezelfde pagina kunt u de autoresponder ook aanpassen en verwijderen. Het aanpassen doet u door op 'modify' te klikken. Als u de autoresponder wenst te verwijderen dient u het vinkje te selecteren achter de autoresponder. Klik vervolgens op 'Delete Selected'.
verwijderen autoresponder

De autoresponder is hiermee nu verwijderd.

Met bovenstaand artikel heeft u een autoresponder kunnen aanmaken, aanpassen en verwijderen.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 3,99
Check mijn domein