Linux VPS

CentOS, Ubuntu of Debian

  • Gratis VLAN
  • Enterprise SSD opslag
  • Online console access
VPS samenstellen

Linux VPS Pakketten

Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf een Linux VPS te configureren. Je kan kiezen uit de distro's Ubuntu, CentOS en Debian. Alle configuraties beschikken over SSD opslag, zijn voorzien van zware RAID controllers en Intel Xeon CPU's voor optimale snelheid. Je VPS kan optioneel worden geleverd met twee verschillende controlepanelen: Plesk of DirectAdmin. Ook leveren we Linux met LAMP. Dit is een softwarebundel die veel gebruikt wordt om dynamische websites op te zetten.


Configureer uw Linux VPS


Ubuntu Linux VPS

Ubuntu

Ubuntu Server is een zeer stabiel en veilig besturingssysteem. U kunt kiezen uit Ubuntu 14.04 en 16.04.

Configureer

Ubuntu VPS

CentOS Linux VPS

CentOS

CentOS is zeer stabiel en daardoor perfect inzetbaar voor webservers, mailservers en applicaties. Kies uit versie 6 en 7.

Configureer

CentOS VPS

Debian Linux VPS

Debian

U kunt kiezen voor Debian 8.0. Debian levert uitstekende prestaties met laag geheugengebruik.

Configureer

Debian VPS

Veelgestelde vragen


Een Linux VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop een Linux besturingssysteem is geïnstalleerd. Er zijn verschillende Linux distro's releases, de meest populaire zijn CentOS, Ubuntu of Debian.

Linux is een open-source besturingssysteem gebaseerd op de Linuxkernel. De verschillende Linuxvarianten worden Linuxdistributies (distro's) genoemd.

Het beveiligen van een VPS is vergelijkbaar met het beveiligen van een dedicated server. In deze blog geven we u 8 handige beveiligingstips tips om uw VPS te beveiligen.

Bekijk beveiligingstips

Bekijk alle veelgestelde vragen.


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW