Nog niet actief URL

Bekeken: 3887 keer - Laatste update: 12 Sep 2019
Wanneer u uw website verhuist naar Argeweb wilt u natuurlijk niet dat uw website uit de lucht is. Bij Argeweb kunt u gebruikmaken van een zogeheten nognietactief URL. U kunt uw huidige website op het webhostingpakket plaatsen en via een nognietactief URL de website bekijken. Zodra deze volledig functioneert kunt u de domeinnaam verhuizen.

Onderstaand een stappenplan hoe u de nognietactief URL kunt terugvinden in Mijn Argeweb.

1. Meldt u aan op Mijn Argeweb
2. Kies in het menu voor Beheren --> Webhosting.

menu

3. Indien u meerdere pakketten heeft, klikt u de gewenste domeinnaam aan.

pakketten

4. In het menu rechts kiest u voor 'Algemeen' en vervolgens voor 'Pakket details'.

pakket details

Onder het kopje 'Hoe log ik in op mijn account?' kunt u de nognietactief URL terugvinden. Om uw website op deze URL te bekijken dient u uiteraard wel eerst uw website op uw webhosting ruimte te plaatsen. Om via een FTP programma een verbinding te maken met uw webruimte kunt u het IP-adres gebruiken van de server. Dit kunt u terugvinden in Mijn Argeweb.

Staat uw webhostingpakket op een BSD/Linux server dan gebruikt u altijd het IP-adres 145.131.10.250 als hostname. Als uw webhostingpakket op een Windows server staat dan gebruikt u het IP-adres van de webhostingserver. Dit IP-adres vindt u terug in Mijn Argeweb.
In Mijn Argeweb kiest u voor 'Beheren' en daarna voor 'webhosting'. Klik uw domeinnaam aan. Onder 'Algemene info' vindt u het IP-adres van de server terug.


Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support