Opdrachten binnen de rankingCoach

Bekeken: 1230 keer - Laatste update: 18 Sep 2018
Wanneer u uw domeinnaam heeft toegevoegd binnen de rankingCoach kunnen er meerdere opdrachten worden bekeken en uitgevoerd om de website beter vindbaar te maken. In onderstaande uitleg kunt u u globaal terugvinden wat de mogelijkheden hiermee zijn.

Als u zichzelf heeft aangemeld in de rankingCoach via Mijn Argeweb kiest u voor 'Opdrachten'.
Opdrachten

Onder de 'Opdrachten' vind u vier opties waarmee u de website kunt verbeteren. Dit zijn 'OnPage, Lokale SEO, Linkbuilding en Sociale Media'.
Opdrachten opties

Onder elke opdracht vind u meerdere tips die u kunt uitvoeren voor uw website. Onder 'OnPage' is dit bijvoorbeeld om een Google account aan te maken. Bij 'Lokale SEO' heeft u de optie om de website bij googleplaces toe te voegen. Bij elke optie die u aanklikt wordt er aangegeven hoe u dit precies kunt doen binnen de website. De voorbeeld filmpjes die worden gebruikt zijn gebaseerd op Wordpress en geven stap voor stap aan hoe u de wijziging kunt doorvoeren.

Op deze manier kunt u elke opdracht nalopen en nakijken welke mogelijkheden er zijn om uw website te optimaliseren. Als u een opdracht heeft uitgevoerd en deze op een later moment nog wenst aan te passen dan kunt u bovenin de volgende opties terugvinden. 'Nog te doen, Overgeslagen en Klaar'
Nog te doen, overgeslagen en klaar
Als u elke onderdeel op 100% heeft staan is uw website volledig geoptimaliseerd om vindbaar te zijn op internet.
Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support