.app domeinnaam

.App Domeinnaam Registreren

Een .app domeinnaam is ideaal voor app eigenaren die hun app beter vindbaar willen maken. Met het registreren van een .app domeinnaam zorgt u ervoor dat mensen direct kunnen zien dat u een app heeft.

.app domeinnaam

Domeinnaam voor applicaties

Er zijn enorm veel apps over de hele wereld en dit maakt de .app domein extensie zeer gewild. Vanaf nu kunt u de .app domeinnaam registreren voor slechts €14,95. Kies uw domeinnaam, vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam voor u. In slechts enkele minuten is uw domeinnaam klaar.

argeweb usp persoonlijke support

Persoonlijke Support

Onze professionals van de servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft of er even niet uitkomt. Ze zijn gratis bereikbaar op 0800-9324678

argeweb usp onderscheidend
argeweb usp veel extensies

Veel Extensies

Naast zeer gunstige prijzen, hebben wij een compleet aanbod domein extensies: bijvoorbeeld .nl .com of één van de nieuwe zoals .app en .shop

argeweb usp dnssec beveiliging
argeweb usp specialist

Specialist

Met 19 jaar ervaring en meer dan 190.000 registraties zijn wij één van de grootste hostingproviders om uw domeinnaam te registreren.

argeweb usp betrouwbare servers

Betrouwbare Servers

Wij hosten uw website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters. De infrastructuur beheren en monitoren wij 24/7 zelf.

ssl certificaat

SSL certificaat bij .app domeinnaam

Wanneer u een .app domeinnaam wil registreren is het activeren van een SSL certificaat verplicht. Dit zorgt ervoor dat alle uitgewisselde informatie, zoals online aankopen, financiële transacties en persoonsgegevens zijn beveiligd. Door middel van één klik wordt het SSL certificaat automatisch geïnstalleerd en aan uw website gekoppeld. Het SSL certificaat zorgt er ook voor dat bezoekers van uw website weten dat er veilig met hun gegevens wordt omgegaan, wat de identiteit van uw website ten goede komt.

Activeren

Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress Hosting
Joomla webhosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het hosten van uw eigen Magento Webshop.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting
1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW