Slechts 14,95 per maand

Registreer je .app domeinnaam

Hieronder kan je eenvoudig je .app domeinnaam vastleggen

Laat je gemaakte app direct opvallen
Direct zichtbaar dat de domeinaam voor applicaties is
Scherpe prijzen
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

.app domeinnaam registreren

Een .app domeinnaam is ideaal voor app eigenaren die hun app beter vindbaar willen maken. Met het registreren van een .app domeinnaam zorg je ervoor dat mensen direct kunnen zien dat je een app hebt.

Domeinnaam voor applicaties

Er zijn enorm veel apps over de hele wereld en dit maakt de .app domein extensie zeer gewild. Vanaf nu kun je de .app domeinnaam registreren voor slechts 14,95 p/j. Kies je domeinnaam, vul je gegevens in en wij registreren de domeinnaam voor je. In slechts enkele minuten is je domeinnaam klaar.

Dit beloven we jou

Persoonlijke Support

Onze professionals van de servicedesk helpen je graag wanneer je vragen hebt of er even niet uitkomt. Ze zijn bereikbaar op 085-0218861

Onderscheidend

Wij doen er alles aan om je online ambities waar te maken. Met onze persoonlijke aandacht voor iedere klant, onderscheiden wij ons en helpen wij je graag.

Veel extensies

Naast zeer gunstige prijzen, hebben wij een compleet aanbod domein extensies: bijvoorbeeld .nl .com of één van de nieuwe zoals .app en .shop

DNSSEC Beveiliging

Veiligheid vinden wij belangrijk. Alle .NL domeinnamen zijn daarom gratis beveiligd met DNSSEC om internetmisbruik op uw website te voorkomen.

Specialist

Met 21 jaar ervaring en meer dan 190.000 registraties zijn wij één van de grootste hostingproviders om uw domeinnaam te registreren.

Betrouwbare Servers

Wij hosten je website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters. De infrastructuur beheren en monitoren wij 24/7 zelf.

SSL certificaat bij .app domeinnaam

Wanneer je een .app domeinnaam wil registreren is het activeren van een SSL certificaat verplicht. Dit zorgt ervoor dat alle uitgewisselde informatie, zoals online aankopen, financiële transacties en persoonsgegevens zijn beveiligd. Door middel van één klik wordt het SSL certificaat automatisch geïnstalleerd en aan je website gekoppeld. Het SSL certificaat zorgt er ook voor dat bezoekers van je website weten dat er veilig met hun gegevens wordt omgegaan, wat de identiteit van je website ten goede komt.

Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kies je de hosting die bij jou past.

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress Hosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig je eigen website.

Joomla Hosting

Magento

Magento heeft enorm veel mogelijkheden, Magento is geschikt voor grotere webshops.

Magento Hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting