Voor 7,95 per jaar

.info domeinnaam registreren

Is jouw ideale .info domeinnaam nog beschikbaar? Check het hieronder

Voordelig tarief
Ideaal voor een mailadres
Professionele uitstraling
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Registreer uw .info domeinnaam

.info is een bekende extensie die wordt ingezet door bedrijven of organisatie die informatie willen verstrekken. De bezoekers wordt er door deze extensie direct op gewezen dat de website informatie versterkt. De .info extensie wordt dan ook vaak ingezet door marketingbedrijven die hier zogenaamde ‘landingspagina’s’ op bouwen. Een landingspagina geeft op een korte en duidelijke manier weer wat men kan verwachten van een product of een dienst. Deze pagina’s worden vervolgens ingezet in bijvoorbeeld campagnes voor social media zoals Facebook en Google Adwords. De .info extensie wordt beheert door Afilias. Daarnaast kun je uitwijken naar .info als je favoriete naam in een andere extensie al bezet is.

Een .info domeinnaam registreren

Een .info domeinnaam registeren

Je hebt in gedachte welke domeinnaam je graag wilt registeren, via de domeinnaam check kun je dit controleren. Na registratie kun je ook extra diensten zoals webhosting of Microsoft 365 koppelen.

Je .info domeinnaam doorsturen

Heb je naast je .info domein al een website? Argeweb biedt een gratis dienst aan om je .info domein door te sturen. Je domeinnaam direct doorgestuurd!

Domeinnaam op naam registreren

Je nieuwe .info domeinnaam wordt aan de hand van je gegevens geregistreerd op je (bedrijfs)naam. Zo ben je dus altijd de rechtmatige eigenaar van de domeinnaam.

Een .info domeinnaam en website

Na je registratie kun je beginnen met het bouwen van een website op uw .info domein.

WordPress

Een kant en klaar hostingpakket met WordPress.

WordPress hosting

Joomla

Joomla kant en klaar geinstalleerd op je hostingpakket.

Joomla Hosting

Magento

Je kunt direct beginnen met de bouw van je webshop met Magento hosting.

Magento Hosting

VPS

Voor meerdere websites in je eigen omgeving, maak je gebruik van een VPS.

VPS Hosting

Veelgestelde vragen

De domeinnaam wordt standaard geregistreerd voor een periode van 1 jaar, daarna wordt deze stilzwijgend verlengt.

Ja, dit is mogelijk. Je dient dan de autorisatiecode van je domeinnaam op te geven bij het registratieproces van Argeweb. De autorisatiecode kun je opvragen bij de provider waar je op dat moment de domeinnaam hebt ondergebracht. De verhuizing van een .info domein neemt iets meer tijd in beslag dan gemiddelde werkdagen. Je moet uitgaan van ongeveer 5 dagen.

Ja, dit is mogelijk. Je kunt dan kiezen om onze webhosting diensten af te nemen of om te kiezen voor de dienst professioneel e-mailadres of Microsoft 365.

Je registreert een .info domeinnaam tijdelijk extra voordelig. Voor slechts € 7,95 heb je deze vastgelegd voor 1 jaar.

Je moet minimaal 3 en kan maximaal 63 tekens gebruiken voor de naam. Daarnaast zijn vreemde tekens in de naam niet toegestaan. Je mag wel gebruik maken van het koppelteken (-). Deze mag echter niet aan het begin en het einde van de domeinnaam worden geplaatst.

Je kunt je domeinnaam laten overdragen aan een andere domeinnaamhouder. Neem hiervoor contact op met onze servicedesk via: 085-0218861.