.STORE Domeinnaam registreren

  • Ideaal voor een (web)winkel
  • Gratis verhuisservice
  • Scherpe prijs

Wij scoren gemiddeld een 9,2

.STORE domeinnaam registreren

Val op met een .store domeinnaam

Met een .store extensie valt u pas echt op! Deze extensie kan worden ingezet als u de eigenaar bent van een winkel of webshop. Doet uw organisatie iets met opslag van bijvoorbeeld data of spullen? Ook dan is deze extensie echt iets voor u! Indien u het woord .store al in uw bedrijfsnaam heeft staan kunt u met deze extensie een leuke variatie maken. Op uw reclame-uitingen zal .store dan ook opvallend naar voren komen.

Het registreren van een domein doet u eenvoudig met onze checker. Het enige wat u hoeft te doen is een naam invullen en u krijgt direct een overzicht te zien met de beschikbaarheid. Zo ziet u meteen of uw gewenste naam nog beschikbaar is voor verschillende domeinextensies. Is de naam die u wilt beschikbaar? Dan kunt u deze met een simpele klik op de knop registreren. Wij regelen daarna de registratie voor u. Zodra uw domein gereed is ontvangt u een e-mail.

Check of uw .store domeinnaam nog vrij is

Beveilig uw .store met een SSL certificaat

Het versleuteld versturen van gegevens is bij een .store domeinnaam erg belangrijk. Wanneer u een webshop runt worden er namelijk persoonsgegevens verwerkt. Uw .store domein kunt u gemakkelijk beveiligen met SSL door een SSL certificaat aan te vragen. Een SSL certificaat is een bestand dat ervoor zorgt dat als er gegevens via bijvoorbeeld een formulier worden verstuurd, de verbinding tussen de webbrowser en website versleuteld is. Het installeren van een SSL certificaat verhoogt de betrouwbaarheid van uw website, u voldoet aan de wet bescherming persoonsgegevens en uw website heeft voorrang in de zoekresultaten boven websites zonder SSL beveiliging.

Uw store domeinnaam met SSLEen webwinkel beginnen op het .store domein

Wanneer u de .store domeinnaam heeft geregistreerd kunt u ervoor kiezen om direct een webshop te koppelen aan de domeinnaam. U kunt bij ons webhostingpakketten bestellen met de webshop software direct voor u voor geïnstalleerd.

WordPress hosting

WordPress met Woocommerce

Met de WooCommerce plugin binnen WordPress heeft u in een handomdraai een webshop!

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla met Virtuemart

Virtuemart is een plugin binnen Joomla om een professionele webshop te maken.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento webshop maken

Om een uitgebreide webshop te bouwen met vele functionaliteiten en producten kiest u voor Magento.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS server voor meerdere sites

één of meerdere websites host u eenvoudig op een eigen server ook wel VPS genoemd.

VPS Hosting


Veelgestelde vragen over een .store domeinnaam


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW