Het eerste jaar geen 57,95 maar slechts 0,95

.Store domeinnaam registreren

Is jouw ideale .store domeinnaam nog beschikbaar? Check het hieronder

Ideaal voor een (web)winkel
Gratis verhuisservice
Scherpe prijs
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Val op met een .store domeinnaam

Met een .store extensie val je pas echt op! Deze extensie kan worden ingezet als je de eigenaar bent van een winkel of webshop. Doet je organisatie iets met opslag van bijvoorbeeld data of spullen? Ook dan is deze extensie echt iets voor jou! Indien je het woord .store al in je bedrijfsnaam heeft staan kun je met deze extensie een leuke variatie maken. Op je reclame-uitingen zal .store dan ook opvallend naar voren komen. Het registreren van een domein doe je eenvoudig met onze checker. Het enige wat je hoeft te doen is een naam invullen en je krijgt direct een overzicht te zien met de beschikbaarheid. Zo zie je meteen of je gewenste naam nog beschikbaar is voor verschillende domeinextensies. Is de naam die je wilt beschikbaar? Dan kunt je deze met een simpele klik op de knop registreren. Wij regelen daarna de registratie voor je. Zodra je domein gereed is ontvang je een e-mail.

Beveilig je .store met een SSL certificaat

Het versleuteld versturen van gegevens is bij een .store domeinnaam erg belangrijk. Wanneer je een webshop runt worden er namelijk persoonsgegevens verwerkt. Je .store domein kun je gemakkelijk beveiligen met SSL door een SSL certificaat aan te vragen. Een SSL certificaat is een bestand dat ervoor zorgt dat als er gegevens via bijvoorbeeld een formulier worden verstuurd, de verbinding tussen de webbrowser en website versleuteld is. Het installeren van een SSL certificaat verhoogt de betrouwbaarheid van je website, je voldoet aan de wet bescherming persoonsgegevens en je website heeft voorrang in de zoekresultaten boven websites zonder SSL beveiliging.

Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kies je de hosting die bij jou past.

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress Hosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig je eigen website.

Joomla Hosting

Magento

Magento heeft enorm veel mogelijkheden, Magento is geschikt voor grotere webshops.

Magento Hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting

Veelgestelde vragen

Het verschil zit hem alleen in de internationale uitstraling. .Store geeft een internationaal karakter aan, terwijl .shop voor Nederland interessant is. Is je domeinnaam in .shop bezet, dan is het een makkelijk alternatief om over te stappen naar .store.

Indien je je volledig richt op online verkoop dan is .store de uitkomst. Je klant ziet direct dat de website een shop betreft.

Ja dit is mogelijk! Je krijgt dan: jenaam@jewebwinkel.store. Ook dit geeft weer een professionele uitstraling en geeft direct aan dat je een winkel bent.

Google heeft aangegeven dat alle domeinextensies van topniveau hetzelfde worden behandeld. Met alle extensies heb je dus even veel kans. De resultaten in de zoekmachines hebben natuurlijk invloed op verschillende factoren zoals bijvoorbeeld content, linkaanmeldingen en snelheid van server en website.