.uk domeinnaam 12,95 per jaar

.uk domeinnaam registreren

Voordelig je .uk domeinnaam

.uk domein gratis verhuisd
.uk domeinnaam gratis doorsturen
.uk domeinnaam voordelig geprijsd
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Registreer een .uk domeinnaam

Een bedrijf in Engeland of actief op de Engelse markt? Een .uk domeinnaam past dan precies bij je! Via onze domein checker kun je controleren of de domeinnaam die u wilt hebben nog beschikbaar is. Ben je niet actief op de Engelse markt maar heb je een bekend product of bedrijfsnaam dan is toch verstandig om een domeinnaam met deze extensie te registreren, om zo te voorkomen dat een ander bedrijf er met je naam vandoor gaat.

Domeinnaam .uk registreren

Wanneer je een domeinnaam registreert wordt deze eerst gecontroleerd door Nominet. Nominet is te vergelijken met de SIDN in Nederland en houdt toezicht en controle op de .uk domeinextensie. De .uk domeinextensie is actief geworden 2014.

Sinds 1985 is het mogelijk om een domeinnaam aan te vragen voor de uk. Men is begonnen met co.uk maar omdat deze extensie toch wel lang was is er besloten naast deze extensie ook de .uk in het leven te roepen.

Een website op je .uk domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kies je de hosting die bij je past.

WordPress

Wordpress is een populair CMS dat erg veel gebruikt wordt. Via het beheergedeelte kun je gemakkelijk zelf wijzigingen aan de website doen.

WordPress hosting

Joomla

Een uitgebreid CMS waar ke met diverse templates een makkelijk te onderhouden website maakt. Joomla is geschikt voor sites met veel content

Joomla Hosting

Magento

Voor het bouwen van een geavanceerde webshop kunt je gebruik maken van Magento. Met Magento is het zelfs mogelijk om een multishop te maken.

Magento Hosting

VPS

Breng je website(s) onder op een eigen server zodat je volledig alles in eigen beheer hebt. Bij meerdere sites is dit de ideale oplossing

VPS Hosting

Snel je eigen .uk domeinnaam registreren

Eenvoudig registreren

Binnen enkele minuten je .uk domeinnaam geregistreerd. Zoek de geschikte domeinnaam en je kunt daarna direct beginnen met de bouw van je .uk website

Voorrang op registratie

Mocht je al een .org.uk of co.uk-domeinnaam hebben die voor 28 oktober 2013 is geregistreerd dan heb je het exclusieve recht op de .uk variant

Local Presence

Een .UK registratie vindt plaats met een local presence. Als je geen adres hebt in de UK, dan kun je gebruik maken van de trustee service. Op deze manier kun je een .uk domein registreren.

Veelgestelde vragen

Wanneer je veel verkoopt in de UK en je plaatst op deze domeinnaam een website, helpt dit ook weer voor de vindbaarheid in de Engelse variant van Google (co.uk).

Wanneer je de domeinnaam via onze site registreert wordt deze direct vastgelegd. Binnen enkele minuten is deze zichtbaar in de customer site en kun je er eventueel een webhosting koppelen.

Voor de registratie van een .uk domein zijn er wel enkele voorwaarden waarmee rekening gehouden dient te worden. Mocht je al een .org.uk of co.uk-domeinnaam hebben die voor 28 oktober 2013 is geregistreerd dan heb je al het exclusieve recht op de .UK variant. Deze maatregel is van toepassing tot begin juni 2019. Indien de domeinnaam vrij is in .org.uk en co.uk dan heb je gewoon de mogelijkheid om de .UK variant vast te leggen.