.UK Domeinnaam registreren

12,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor elke domeinnaam extensie, zo ook voor de .uk extensie. Wilt u een eigen .uk domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .uk domeinnaam?

Wanneer u van plan bent om de Engelse markt te betreden is het verstandig om een .uk domeinnaam te registreren. In het verleden was het alleen mogelijk om bijvoorbeeld een .co.uk of .org.uk domeinnaam te registreren, maar vanaf nu dus ook een .uk domeinnaam. De extensie is gemakkelijk te onthouden en daardoor perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld reclame uitingen.

Ook wanneer u niet de Engelse markt betreed kan het toch verstandig zijn om een .uk domeinnaam te registreren. Zo voorkomt u dat iemand anders uw domeinnaam met een andere extensie gebruikt.

  • Ideaal om de Engelse markt te betreden
  • Nieuwe mogelijkheden
  • Voordelig
  • Bescherm uw domeinnaam

Check of uw .UK domeinnaam nog vrij is

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .uk domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.
Voorwaarden

Een .uk registratie vindt plaats met een local presence. Als u geen adres heeft in de uk, dan kunt u gebruik maken van de trustee service. Op deze manier kunt u wel een .uk domeinnaam registreren.

.co.uk .org.uk of .me.uk

Een .co.uk, .org.uk of .me.uk domeinnaam in bezit? Dan heeft u voorrang op de registratie van een .UK domeinnaam. Als er niemand anders is die de domeinnaam heeft in één van de andere uk extensies dan is de .uk domeinnaam vrij te registreren. Check hier wie het recht heeft op een .uk domeinnaamWebsite maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het hosten van uw eigen Magento Webshop.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting


1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW