.UK domeinnaam registreren

12,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor elke domeinnaam extensie, zo ook voor de .uk extensie. Wilt u een eigen .uk domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .uk domeinnaam?

Wanneer u van plan bent om de Engelse markt te betreden is het verstandig om een .uk domeinnaam te registreren. In het verleden was het alleen mogelijk om bijvoorbeeld een .co.uk of .org.uk domeinnaam te registreren, maar vanaf nu dus ook een .uk domeinnaam. De extensie is gemakkelijk te onthouden en daardoor perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld reclame uitingen.

Ook wanneer u niet de Engelse markt betreed kan het toch verstandig zijn om een .uk domeinnaam te registreren. Zo voorkomt u dat iemand anders uw domeinnaam met een andere extensie gebruikt.

  • Ideaal om de Engelse markt te betreden
  • Nieuwe mogelijkheden
  • Voordelig
  • Bescherm uw domeinnaam

Check of uw .UK domeinnaam nog vrij is

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .uk domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.
Voorwaarden

Een .uk registratie vindt plaats met een local presence. Als u geen adres heeft in de uk, dan kunt u gebruik maken van de trustee service. Op deze manier kunt u wel een .uk domeinnaam registreren.

.co.uk .org.uk of .me.uk

Een .co.uk, .org.uk of .me.uk domeinnaam in bezit? Dan heeft u voorrang op de registratie van een .UK domeinnaam. Als er niemand anders is die de domeinnaam heeft in één van de andere uk extensies dan is de .uk domeinnaam vrij te registreren. Check hier wie het recht heeft op een .uk domeinnaam
1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW