.UK Domeinnaam registreren

  • Uw .UK gratis verhuisd van provider
  • Gratis doorsturen van .UK domeinen

Wij scoren gemiddeld een 9,2

.	UK domeinnaam scherp geprijsd

Registreer een .UK domeinnaam

Een bedrijf in Engeland of actief op de Engelse markt? Een .UK domeinnaam past dan precies bij u! Via onze domein checker kunt u controleren of de domeinnaam die u wilt hebben nog beschikbaar is.

Bent u niet actief op de Engelse markt maar heeft u een bekende product of bedrijfsnaam dan is toch verstandig om een domeinnaam met deze extensie te registreren, om zo te voorkomen dat een ander bedrijf er met uw naam vandoor gaat.

Domeinnaam .UK registreren

Wanneer u een domeinnaam registreert wordt deze eerst gecontroleerd door Nominet. Nominet is te vergelijken met de SIDN in Nederland en houdt toezicht en controle op de .UK domeinextensie. De .UK domeinextensie is actief geworden 2014.

Sinds 1985 is het mogelijk om een domeinnaam aan te vragen voor de UK. Men is begonnen met co.uk maar omdat deze extensie toch wel lang was is er besloten naast deze extensie ook de .UK in het leven te roepen.

Check of uw .UK domeinnaam nog vrij is

Snel uw .UK domeinnaam registreren

eenvoudig registeren

Eenvoudig registeren

Binnen enkele minuten uw .UK domeinnaam geregistreerd. Zoek de geschikte domeinnaam en u kunt daarna direct beginnen met de bouw van uw .UK website

voorrang op registratie

Voorrang op registratie

Mocht u al een .org.uk of co.uk-domeinnaam hebben die voor 28 oktober 2013 is geregistreerd dan heeft u het exclusieve recht op de .UK variant (t/m begin Juni 2019)

local presence

Local Presence

Een .UK registratie vindt plaats met een local presence. Als u geen adres heeft in de UK, dan kunt u gebruik maken van de trustee service. Op deze manier kunt u een .UK domein registreren.
Een website op uw .UK domeinnaam!

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Wordpress is een populair CMS dat erg veel gebruikt wordt. Via het beheergedeelte kunt u gemakkelijk zelf wijzigingen aan de website doen.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Een uitgebreid CMS waar u met diverse templates een makkelijk te onderhouden website maakt. Joomla is uitermate geschikt voor sites met veel content pagina's

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het bouwen van een geavanceerde webshop kunt u gebruik maken van de Magento software. Met het Magento pakket is het zelfs mogelijk om een multishop te maken.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Breng uw website(s) onder op een eigen server zodat u volledig alles in eigen beheer heeft.

VPS Hosting


Veelgestelde vragen over .UK domeinnamen


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW